m.n. Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Reebok nebo Nike..... to fakt nevymyslíš skvělý!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Z toho bude brzo novej hit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Reebook or Nike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 "Príde hladný turista k bačovi Janovi na salaš a prosí:- Bača, dajte mi niečo zajesť.- Tu máte, dajte si cúvky - ponúkne ho bača.- Čo sú to tie cúvky? - pýta sa turista hltajúc ponúknuté jedlo.- Nó, nevydarené halušky! Zjedol som ich a oni zo mňa cúvli. Potom ich zjedol Dunčo a cúvli aj z neho. A ako vidím, už cúvajú aj z vás... Dva lovci v buši mají hrozný hlad a tak si uloví Somálce.Jenže se jim zdá moc hubený.Napíchnou ho tedy na rošt a okolo položí na kameny brambory, aby měli přílohu.Jeden říká: "Ty s ním pomalu otáčej, já jdu do lesa na dříví."Jde na dříví a když se vrátí, vidí, jak kolega značně rychle otáčí Somálcem."Prosím tě, proč s ním tak rychle točíš, vždyť se neopeče!""Když on nám žere ty brambory." Na břehu řeky sedí rybář a chytá ryby. Vedle něj leží krásně prorostlý kousek špeku.Jdou kolem dva vyhládlí cikáni a ten jeden povídá : "Hele, zabav ho a já mu zatím ukradnu ten špek, aspoň se nadlábneme." Tak se i stane, cikáni se zmocní špeku a odplíží se. Odpoledne se vracejí cestou zpátky a už zdálky slyší rybáře nadávat."Copak copak pánko, stalo se vám něco?""Ále, měl jsem tady takový šikovný kousek špeku, já mám na zadku vlka, vždycky jsem si s tím špíčkem projel párkrát zadek a hned se mi ulevilo."A ten jeden cikán, celej zelenej, povídá tomu druhému : "Vidíš vole, já ti říkal, že na tom špeku to není hořčice." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 MLADÁ ŽENA PŘIJDE DO PRODEJNY SE ZVÍŘATY, ŽE BY CHTĚLA NĚJAKÉHO PAPOUŠKA.PRODAVAČ JÍ POVÍDÁ: "PANÍ, MÁME TADY JENOM JEDNOHO, ALE JE HROZNĚ SPROSTEJ, PROTOŽE BYL 3 ROKY V BORDELU ....ŽENA ŘÍKÁ, ŽE JÍ TO NEVADÍ, A TAK SI HO KOUPÍ ...PŘIJDOU DOMŮ A PAPOUŠEK ŘÍKÁ: "AAA, NOVEJ BORDEL, TO NEZNÁM!""PAPOUŠKU, TO NENÍ ŽÁDNEJ BORDEL, ALE TVŮJ NOVÝ DOMOV."VE DVĚ ODPOLEDNE SE VRÁTÍ DVĚ DCERY ZE ŠKOLY. "AAA, NOVÝ ŠTĚTKY, TY NEZNÁM!""PAPOUŠKU, TO NEJSOU ŽÁDNÝ ŠTĚTKY, ALE NAŠE DCERY!"V ŠEST PŘIJDE MANŽEL Z PRÁCE A PAPOUŠEK POVÍDÁ: "NO KONEČNĚ NĚKDO ZNÁMEJ. NAZDAR PAVLE" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Reebok or the nike....... Tak takhle jsem se dlouho nepobavil, díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 (upraveno) něco podobnýho jsem zažil v reálu. Byli jsme s partou někde na chatě a jedli špagety. Kohosi napadlo, že s nima nakrmí přítomného buldočka. Buldoček je ovšem nekousal, ale rovnou polykal celé. Netrvalo dlouho a začaly z něj celé zase "cúvat". Část osazenstva zbytek oběda nedokončila ...."Príde hladný turista k bačovi Janovi na salaš a prosí:- Bača, dajte mi niečo zajesť.- Tu máte, dajte si cúvky - ponúkne ho bača.- Čo sú to tie cúvky? - pýta sa turista hltajúc ponúknuté jedlo.- Nó, nevydarené halušky! Zjedol som ich a oni zo mňa cúvli. Potom ich zjedol Dunčo a cúvli aj z neho. A ako vidím, už cúvajú aj z vás... Upraveno 6. května 2014 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Ha, sjizdim to tu na tabletu a tak me videa nechavaj chladnym. Ale po tech kladnych ohlasech jsem si reebok or the nike musel pustit a rozhodne neprohloupil. Pecka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steiner Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Jo, je to super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Ja tu mam jednu IT hadanku: Zena posle svojho manzela na nakup s listockom: Kup 5 vajec a ak budu mat rozky, kup ich 10. S akym nakupom sa vratil? Tohle neni o IT, ale principielní rozdíl mužské a ženské logiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steiner Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Povídá Mayer Kohnovi: "Tak jsem slyšel, že u nich hořelo?" "Na ja, Mayer - shořelo dočista všecko." "A byl pojištěnej?" Kohn vytřeští oči: "Umgotesvil, Mayer, neni von mešuge? Jak by mohlo hořet, kdybych nebyl pojištěnej?!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Jak to je s tema vajcama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Jsem si nad tou logikou vzpoměl na proslulou otázku/odpověď Miroslava Horníčka, bývalo to v Mladém světě : Jaký je rozdíl mezi vránou ?Žádný, má obě nohy stejné. Zejména pravou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Jak to je s tema vajcama? se vrátí s 10 ti vajcama a manželce řekne že rohlíky měli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Podle mě přinese pět vajec. Už jste někdy viděli, že by měly vajca rožky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Správný ajťák donese chleba a na vajca a rohlíky zapomene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 K předchozímu kvízu - správnej ajťák by domů přines novou grafickou kartu. A jedna lehčí: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky