WATCHES Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 ČSOB nabízí 20 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 Vězeňská služba ČR někdy i víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Takhle zrána si chci z křesla nakoupit pár blbostí a hele: FIO mne nepustí na účet. Prý "vaše heslo vypršelo". Nové nenastavím, protože se tam nedostanu. Fakt super! Je jiná banka, která podobně nebuzeruje svý klienty? Jinak mi FIO leta vyhovovalo, ale když mne jednou někdo nasere, nenechávám to bejt. Co Air? U nich dobrý? Potřebuju dva účty, jeden korunovej, jeden v EURO. Ke každýmu kartu, debetky. Slušný interbanking a možnost větších vkladů i výběrů hotovosti na pobočce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 (upraveno) Mame v Air CZK i EUR ucet, internet banking v poho. Pobocek relativne malo, zalezi odkud jsi. Vybery a vklady hotovosti tam delas s plechovou bednou, cloveka k tomu nepotrebujes. Limity si menis online s okamzitou platnosti. Jako nekomu, kdo bankovnictvi a svetu jednicek a nul vubec nerozumi, mi ta banka vyhovuje moc Upraveno 3. července 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 @Americkej zkusil jsi se přihlásit přes web? Asi vypršelo heslo do aplikace. Myslím že po roce se u Fia musí měnit hesla když nejsou dostatečně dlouhý a složitý (matně si vzpomínám že při poslení změně hesla to něco takového psalo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Chodím tam jenom přes web, v tel ani apku nemám, ani data nechci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Ahojte, viete mi niekto poradit ako najvyhodnejsie poslat platbu z Ceskej sporitelny na eur ucet na Slovensko? Lepsie posielat v CZK alebo v EUR? Viem ze zo Slovenskej sporitelne do Ceskej sporitelny je vyhodnejsie posielat platby v v CZK aj ked je to EUR ucet. Dik za postrehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Jednou jsem posilal na slovensko za hodinky a byl tam poplatek jako krava, kolem petikila, bohuzel detaily si nepamatuju, ale bud na pozoru Edit: asi to bylo v czk na eurovej ucer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katchabba Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 (upraveno) Wise (dříve Transfer Wise). Takových služeb je samozřejmě více. Tohle mám vyzkoušené. Veškeré poplatky vidíš před odesláním platby. Upraveno 17. července 2021 uživatelem Katchabba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 (upraveno) Podle mě bude pro platbu CZK na EUR nejlepší použít transferwise (dneska WISE). edit: Katchabba me o 3 vteriny predbehl. Upraveno 17. července 2021 uživatelem Libor_OV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Dik Wise pouzivam asi to bude najlepsie. Zaujimave je ze ked posielame zo Slovenskej sporitelne do ceskej czk tak to vyjde rovnaki cca ako Wise, naopak uz nie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Pokial je to do 1000€ mesacne, Revolut... nabit kartou czk, vymenit za € a tie poslat na slovensky € ucet. Zalezitost na 5min Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Přátelé, dotaz. Kolega ze zahraničí si tady založil firmu a hodlá se sem pomalu stěhovat, zařizuje si tady trvalý pobyt, převádí SPZ na auta apod. No a já mám generální plnou moc na zastupování jednatele firmy, pokud tady není. Zatím nebyl nic problém, až teď. Je třeba založit firemní bankovní účet. Zatím jsem zkusil čtyři banky, ale nikde jim nestačí generální plná moc, ale vyžadují osobně přítomnost jednatele. Ten je ale teď mimo Evropu a dostane se sem tak za čtvrt roku. Nevíte náhodou o nějaké bance, kde by to prošlo? Protože když někam zavolám, tak mi řeknou, že by to mohlo jít a abych přijel na pobočku, ale tam si vezmou plnou moc, pošlou ji na centrálu, týden čekám a pak to zamítnou kvůli "vnitřním předpisům". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 Budu zakládat Mall pay. Jestli někdo máte a chcete odměnu 500Kč, pošlete mi prosím pozvánku přes SZ. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 před 2 hodinami, Beet napsal: Budu zakládat Mall pay. Jestli někdo máte a chcete odměnu 500Kč, pošlete mi prosím pozvánku přes SZ. Díky. Vyřešeno na jiném fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 Zahlídl jsem reklamu na NEO účet od EXPO bank s úročením kompletního zůstatku 1,4%. Platí pro stávající i nové klienty. Měl by být za běžné úkony, včetně jeho vedení, zdarma. Využíváte někdo? A pasivně "jenom" jako spořící účet? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 Zkušenost s NEO účtem nemám, ale pro pasivní "spořící účet" je ještě vhodnější účet "Dobrý klient" od Trinity, kde nabízí 1,58%. Jasně, furt je to méně, než aktuální inflace, ale cílem je aspoň minimalizovat ztrátu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
postul Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 V 17. 8. 2021 v 9:42, Tittus napsal: Přátelé, dotaz. Kolega ze zahraničí si tady založil firmu a hodlá se sem pomalu stěhovat, zařizuje si tady trvalý pobyt, převádí SPZ na auta apod. No a já mám generální plnou moc na zastupování jednatele firmy, pokud tady není. Zatím nebyl nic problém, až teď. Je třeba založit firemní bankovní účet. Zatím jsem zkusil čtyři banky, ale nikde jim nestačí generální plná moc, ale vyžadují osobně přítomnost jednatele. Ten je ale teď mimo Evropu a dostane se sem tak za čtvrt roku. Nevíte náhodou o nějaké bance, kde by to prošlo? Protože když někam zavolám, tak mi řeknou, že by to mohlo jít a abych přijel na pobočku, ale tam si vezmou plnou moc, pošlou ji na centrálu, týden čekám a pak to zamítnou kvůli "vnitřním předpisům". Generalni plna moc bohuzel neprojde asi nikde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adajih Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Nevíte prosím někdo, jak to má dnes Erste Premier přesně s podmínkami? Myslím tím jestli minimálně těch 200 000 Kč musí být od prvního do posledního dne na účtu? Žádné jiné produkty u nich nemám :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Equa, a musím uznat, že zachránili pár peněz, kdy svou proaktivitou zabránili stržení platby e-shopem 2x po sobě. Cestovní pojištění ke kartě, výběry zdarma kdekoliv, a možnost mikroinvestování s každou platbou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se