miccalek Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Ať ta kurva kosí jinde a nám ať to tiká pro radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Mrazíku, drž se chlape. Držím Ti palce ať máš dál kliku. Ja jsem už v poho. Už se tomu ,, směju ". Nepsal jsem to, abych na sebe strhl pozornost. Psal jsem to proto, protože jsem pobyl na Dark Side of the Moon a vím přesně jaký to je, když se člověku sune všechno bokem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Chlapi díky . Asi si nedokážete představit tu situaci, když vám řeknou, že máte nádor tam, kde je konec a pak, že je vše v pořádku, to je vysvobození.Tak, to bylo 5. března 2012 a 17.ledna 2013 bylo všechno jinak, jsem tam, kde jsem byl. Slinivka je v p..i. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 To mě moc mrzí, doktoři už fakt dneska nevědí, co dělají. Za chvilku budeme jezdit do zahraničí, abychom se dozvěděli, co nám vlastně je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Tak, to bylo 5. března 2012 a 17.ledna 2013 bylo všechno jinak, jsem tam, kde jsem byl. Slinivka je v p..i.Dopr....! Ach jo. Drž se, třeba se zase spletli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Drž se Snowe,ta slinivka je pěkný prevít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Snowe drž se! Ta svině slinivka tě nedostane. Taky mě dává zabrat a zatím vítězím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Sakra... Tyhle choroby bych zakázal. Drž se chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 ajaj kurva, Romane drž se , to je z...venej pátek já ruku a teď ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 ..ah jo Romane.. držím pěsti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Snowe, držím pěsti...to dáš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Drž se Snowe, drž, ty tu sviňi přemůžeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Taky drzim palce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Snow, držím pěsti, to zvládneš, neboj ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 Drž se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 Snowe, hodně sil, ať tu svini přemůžeš. Fórum bez tebe už by mně asi tolik nebavilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 Romane, drž se! Přeju štěstí, víru a schopnost se radovat -- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 Drzim palce. Vela zdaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bil Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 Drž se Romane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se