JR_2010 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Ty jo... Koukal jsem na ukrajinské Aukro a tam to zije!!! Dal jsem hledat Rolex a vyskocilo na mne 23 stran fejku http://aukro.ua/listing.php/search?sg=0&string=+rolexTo víš, tam se s tím nes.rou, to je jiná liga, tam jak si někdo dovolí vystavit originál, tak mu to admin okamžitě smázne i s účtem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Hele, vsiml si nekdo, ze Aukro.cz se posledni dobou snazi jit proti padelkum? Kdyz jsem tam chtel zalozit novou nabidku, hned jsem byl upozornen, ze neni povoleno prodavat padelky. Kdyz si dam do vyhledavace "rolex, breitling, tag" zadny sunt na me nevyskoci. A kdyz uz se neco podobneho dostalo do nabidky, bylo to odstraneno - soudim tedy jen hodinky, na hadry se nedivam.Doufam, ze to neni jen vyjimecny stav a aukro v tom bude pokracovat. treba jednou nastane doba, kdy se tohle vlakno uzamkne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 To víš, tam se s tím nes.rou, to je jiná liga, tam jak si někdo dovolí vystavit originál, tak mu to admin okamžitě smázne i s účtem...No prave, jen tak ze zvedavosti jsem tam prolezl par nabidek a prave fakt asi neni temer nic. To same na ruskem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Hele, vsiml si nekdo, ze Aukro.cz se posledni dobou snazi jit proti padelkum? ...to si nemyslím. spíš se jen tváří že něco chcou dělat to je celý. kdyby chtěli tak ti neposílají mejly o tom že nemůžou mazat aukce fejků prootže nízká cena přece neznamená že je to fejk. občas nějaký hodinky smažou ale to snad jen díky angelousovi nebo omylem ale zboží od LV, Prady, Burbery se vesele prodává dál a když si vemeš levnější značky jako La Martina, Roxy, Paul Frank, Desigual a jiný modní značky pro mladý tak je většina padělků. Kamarád má zastoupení jedné značky a dělají kontrolní nákupy a drtivá vetšina jsou padělky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Na hadry jsem pravda nekoukal, tam nevim jak to je. Tak celkove padelky v "obleceni" je vetsi problem a beh na delsi tratich, ale to prenecham na forum Hadrárnamag.cz Ale v hodinkach se mi ted zda, ze to je "cistsi". I kdyz muze to byt jen momentakni zalezitost a zitra uz to zase muze byt ve starych kolejich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Aukro to není, ale teď to na mě vybaflo na Facebooku a dost mě to pobavilo. KVALITNÍ A NÁDHERNÉ GT HODINKY. Nejlepší je ten popisek: Pozn: malé ručičky v ciferníku jsou pouze dekorativní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Tlacitka chrono jsou teda jen pro okrasu taky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Aukro to není, ale teď to na mě vybaflo na Facebooku a dost mě to pobavilo. KVALITNÍ A NÁDHERNÉ GT HODINKY. Nejlepší je ten popisek: Pozn: malé ručičky v ciferníku jsou pouze dekorativní.Je s nimi zastolicovana cela Evropa a Asie. Jsou proste vsude - od Francie po Rusko a urcite i dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Tlacitka chrono jsou teda jen pro okrasu taky ? Samozrejme...Mel jsem v.ruce neco podobneho a tam dokonce ty tlacitka pohli rucickou na chronu o jednu polohu. Takze sis s nimi mohl tocit dokola. Jinou funkci tam zabo.ha neslo najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Ten popis je ovšem fakt na přesdržku.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Na hadry jsem pravda nekoukal, tam nevim jak to je. Tak celkove padelky v "obleceni" je vetsi problem a beh na delsi tratich, ale to prenecham na forum Hadrárnamag.cz Ale v hodinkach se mi ted zda, ze to je "cistsi". I kdyz muze to byt jen momentakni zalezitost a zitra uz to zase muze byt ve starych kolejich. koukal jsem na hadrarnamag.cz a nic mi to nenašlo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 No to je peklo http://marketingsales.tyden.cz/rubriky/obchod/v-cine-vznika-nakupni-trida-s-kopiemi-obchodu-svetovych-znacek_294957.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Není to fejk jak Brno? http://aukro.cz/naramkove-hodinky-zn-omega-i3880199242.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 A tohle? http://aukro.cz/rolex-air-king-c-111-i3900630131.html Po zhlédnutí videa "Daytona - jak poznat originál" mi přijde ten Rolex znak dost zfušovanej, aspoň teda na první a pátý fotce.. a nebo je to ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 to myslim nebude fake A tohle? http://aukro.cz/rolex-air-king-c-111-i3900630131.html Po zhlédnutí videa "Daytona - jak poznat originál" mi přijde ten Rolex znak dost zfušovanej, aspoň teda na první a pátý fotce.. a nebo je to ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 (upraveno) to myslim nebude fakemozna jsem paranoidni a zaujaty, ale nesedi mi to - 38mm case a air king ref 5500? rucky, co se delaly v 50/60tych letech a arabic print, ktery se hojne pouzival v 70/80tych letech. podle me je mozna vse original rolex, ale skladacka. ale verim, ze tu je rada mistnich, kteri tomu rozumi mnohem vic nez ja... Upraveno 20. ledna 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Iztapo, dobrý postřeh. To můj post postrádal, kombinace dial a ručky je divná...skladackova . Ale podle korunky (která mi přišla real) a dialu mi to nepřišlo jako fake mozna jsem paranoidni a zaujaty, ale nesedi mi to - 38mm case a air king ref 5500? rucky, co se delaly v 50/60tych letech a arabic print, ktery se hojne pouzival v 70/80tych letech.podle me je mozna vse original rolex, ale skladacka. ale verim, ze tu je rada mistnich, kteri tomu rozumi mnohem vic nez ja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Díky za rozšíření obzorů Budu muset ještě víc nakoukávat a načítat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Podle mě to je model 6552, v té době dělali modely spíš 34-35mm a spíš to vidím na 30tá léta. Nesedí mi tam vteřinovka, mohly by být pravé, stačilo by je otevřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Podle mě to je model 6552, v té době dělali modely spíš 34-35mm a spíš to vidím na 30tá léta. Nesedí mi tam vteřinovka, mohly by být pravé, stačilo by je otevřít.5500 to bude ale s těma 38 bez korunky kecá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se