Přejít na obsah

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?

prizak

Doporučené příspěvky

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nazdárek aj bazárek ALL, tak na fejsu jsem klub přátel uheráku PICK už upravil, takže už snad bude k dispozici. Kdo má zájem, zkuste zde prosím http://www.facebook....33546407&v=wall . Přeji dobrou chuť

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, jestli se to jméno tady může vyslovit ale: Kaufland, 380g/99,-Kč. To je hrůza, za chvíli bude stát uherák stejně jako tlačenka. Člověk už nemůže bejt hogo fogo ani s uherákem.

PS: Už jsem ho sežral za cca 50,-Kč, je mně divně a začínám mít výčitky svědomí.

To je ale nějakej Ungarn, né pick, stejně jsem si ho koupil.

To bude jako by sis v Maďarsku koupil český pivo Lahváč.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

A magyar kolbasznal az a fontos hogy csipos legyen. Mert ha nem csipos, akkor bizony egy nagy sza** er. szoval en azt tanacsolnam, hogy csak igazi magyarorszagban keszult szalamit es kolbaszt vasaroljatok!

Czeheknek nemkel igazi szalami csak olcso salami :-) Legbolondozod nep a vilagon......

Odkaz ke komentáři

Nevím, jestli se to jméno tady může vyslovit ale: Kaufland, 380g/99,-Kč. To je hrůza, za chvíli bude stát uherák stejně jako tlačenka. Člověk už nemůže bejt hogo fogo ani s uherákem.

Ehm, tak jsem byl dnes v Kauflandu speciálně pro ten uherák a bylo mi řečeno, že značku Pick neznají :suicide_anim:.
Odkaz ke komentáři

Nazdárek aj bazárek ALL, tak na fejsu jsem klub přátel uheráku PICK už upravil, takže už snad bude k dispozici. Kdo má zájem, zkuste zde prosím http://www.facebook.com/group.php?gid=235033546407&v=wall . Přeji dobrou chuť.

Hele to seš hodnej, ale ja to myslel jen jako legraci. Ja na FB ani nejsem. Na druhou stranu jsem rád, že jsem se ve svém názoru na fenomén sociálních sítí nezmýlil. Protože když se nikdo ani nepozastavil nad těma hovadinama co tam píšu, tak mně pomalu dochází, že tam je asi všechno možný...
Odkaz ke komentáři

Hele to seš hodnej, ale ja to myslel jen jako legraci. Ja na FB ani nejsem. Na druhou stranu jsem rád, že jsem se ve svém názoru na fenomén sociálních sítí nezmýlil. Protože když se nikdo ani nepozastavil nad těma hovadinama co tam píšu, tak mně pomalu dochází, že tam je asi všechno možný...

Po mym kámošovi chtěli nějakou kopii občanky či co, páč nevěřili, že někdo může mít příjmení Blabla.
Odkaz ke komentáři

Ale kdepak, je jen dobre, ze mas svuj nazor.
Odkaz ke komentáři

Byl jsem si u řezníka vyzvednout krůtu, co ji umučím s nádivkou na hod boží, visel tam Pick, tak jsem ho teda, vy volové, taky vzal :cheers:

A, samozřejmě, hned vokoštoval.

Posted Image

Krasna fotka a jak to, ze neni ,,vohlodanej?? Ja jsem dnes v praci sezral sisku 400gramu behem pul hodiny a moc jsem si ppsmaknul. Udelal jsem fotecku, za kterou se jako clet chronomagu a zakladatele tohoto vlakna snad nemusim stydet. V deset vecer jsem doma, tak to sem dam, po telefonu to nejde :-( . Ale mas fantazii, a co, byl si zklaman, nebo se stanes zavislakem PICKman, jako nekteri z nas?
Odkaz ke komentáři

To je fakt (_!_), po všech těch Rolex, Panerai a já nevim jakejch vlnách příjde uheráková vlna :) Zatím teda nejsilnější co kdy bylaPosted Image

Taky jsem na zalozeni tohoto vlakna nalezite pysnej, uz ani s nikym nemluvim, kazdym opovrhuji a mam problem projit dvermi, musim bokem, bo mi narostla ramena. :-)))
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...