prizak Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 ******************************************************************************************************************************************************************************************************************************* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nazdárek aj bazárek ALL, tak na fejsu jsem klub přátel uheráku PICK už upravil, takže už snad bude k dispozici. Kdo má zájem, zkuste zde prosím http://www.facebook....33546407&v=wall . Přeji dobrou chuť !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. ******************************************************************************************************************************************************************************************************************************* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 A mám první důvod jít na atlas hub (facebook). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 A mám první důvod jít na atlas hub (facebook). :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ty ses taky dobrej kusan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 (upraveno) Nevím, jestli se to jméno tady může vyslovit ale: Kaufland, 380g/99,-Kč. To je hrůza, za chvíli bude stát uherák stejně jako tlačenka. Člověk už nemůže bejt hogo fogo ani s uherákem. PS: Už jsem ho sežral za cca 50,-Kč, je mně divně a začínám mít výčitky svědomí. To je ale nějakej Ungarn, né pick, stejně jsem si ho koupil. To bude jako by sis v Maďarsku koupil český pivo Lahváč. Upraveno 23. prosince 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pplus Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 A magyar kolbasznal az a fontos hogy csipos legyen. Mert ha nem csipos, akkor bizony egy nagy sza** er. szoval en azt tanacsolnam, hogy csak igazi magyarorszagban keszult szalamit es kolbaszt vasaroljatok! Czeheknek nemkel igazi szalami csak olcso salami :-) Legbolondozod nep a vilagon...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Nevím, jestli se to jméno tady může vyslovit ale: Kaufland, 380g/99,-Kč. To je hrůza, za chvíli bude stát uherák stejně jako tlačenka. Člověk už nemůže bejt hogo fogo ani s uherákem. Ehm, tak jsem byl dnes v Kauflandu speciálně pro ten uherák a bylo mi řečeno, že značku Pick neznají . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Nazdárek aj bazárek ALL, tak na fejsu jsem klub přátel uheráku PICK už upravil, takže už snad bude k dispozici. Kdo má zájem, zkuste zde prosím http://www.facebook.com/group.php?gid=235033546407&v=wall . Přeji dobrou chuť. Hele to seš hodnej, ale ja to myslel jen jako legraci. Ja na FB ani nejsem. Na druhou stranu jsem rád, že jsem se ve svém názoru na fenomén sociálních sítí nezmýlil. Protože když se nikdo ani nepozastavil nad těma hovadinama co tam píšu, tak mně pomalu dochází, že tam je asi všechno možný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Hele to seš hodnej, ale ja to myslel jen jako legraci. Ja na FB ani nejsem. Na druhou stranu jsem rád, že jsem se ve svém názoru na fenomén sociálních sítí nezmýlil. Protože když se nikdo ani nepozastavil nad těma hovadinama co tam píšu, tak mně pomalu dochází, že tam je asi všechno možný... Po mym kámošovi chtěli nějakou kopii občanky či co, páč nevěřili, že někdo může mít příjmení Blabla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Patří Uherák do ledničky nebo spíš do špajzu? Já jsem spíš pro ten špajz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Hele to seš hodnej, ale ja to myslel jen jako legraci. Ja na FB ani nejsem. Na druhou stranu jsem rád, že jsem se ve svém názoru na fenomén sociálních sítí nezmýlil. Protože když se nikdo ani nepozastavil nad těma hovadinama co tam píšu, tak mně pomalu dochází, že tam je asi všechno možný... Ale kdepak, je jen dobre, ze mas svuj nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Patří Uherák do ledničky nebo spíš do špajzu? Já jsem spíš pro ten špajz. A delas dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Byl jsem si u řezníka vyzvednout krůtu, co ji umučím s nádivkou na hod boží, visel tam Pick, tak jsem ho teda, vy volové, taky vzal A, samozřejmě, hned vokoštoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 To je fakt (_!_), po všech těch Rolex, Panerai a já nevim jakejch vlnách příjde uheráková vlna Zatím teda nejsilnější co kdy byla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Hele tak schválně, kdo si první dá kolečko salámu na provázku na ruku místo hodinek . A fotku šoupněte sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Byl jsem si u řezníka vyzvednout krůtu, co ji umučím s nádivkou na hod boží, visel tam Pick, tak jsem ho teda, vy volové, taky vzal A, samozřejmě, hned vokoštoval. Krasna fotka a jak to, ze neni ,,vohlodanej?? Ja jsem dnes v praci sezral sisku 400gramu behem pul hodiny a moc jsem si ppsmaknul. Udelal jsem fotecku, za kterou se jako clet chronomagu a zakladatele tohoto vlakna snad nemusim stydet. V deset vecer jsem doma, tak to sem dam, po telefonu to nejde :-( . Ale mas fantazii, a co, byl si zklaman, nebo se stanes zavislakem PICKman, jako nekteri z nas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 To je fakt (_!_), po všech těch Rolex, Panerai a já nevim jakejch vlnách příjde uheráková vlna Zatím teda nejsilnější co kdy byla Taky jsem na zalozeni tohoto vlakna nalezite pysnej, uz ani s nikym nemluvim, kazdym opovrhuji a mam problem projit dvermi, musim bokem, bo mi narostla ramena. :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Hele tak schválně, kdo si první dá kolečko salámu na provázku na ruku místo hodinek . A fotku šoupněte sem Twl, ale start az v 22.00 hodin, jo? :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Pod tlakem tohoto vlákna jsem musel dnes dvě šišky koupit. Jednu Pick a druhou Hungaria... I to je zrcadlo Chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korunka Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 No popravdě nevím jestli chodím na hodinkové forum kvůli salámu,ALE JEDNU ŠTANGLI JSME PRO SICHR DNES KOUPILI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Pod tlakem tohoto vlákna jsem musel dnes dvě šišky koupit. Jednu Pick a druhou Hungaria... I to je zrcadlo Chronomagu. Hlavne sem pak dej, ktery ti vic ,,sedel?. To da rozum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se