Xenomorfus Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Aha :-). OK, tak pak asi ten Logger 4000 + SW VoltSoft. To by Ti mohlo stacit na dlouhe zimni vecery ;-). A za "trojku" to este jde. Kdo si hraje nezlobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 hele lidi tady je to samá hlava votevřená ....... mám dotaz je exekutor povinný mě nějak pravidelně informovat o stavu exekuce, nebo mě může mít v paži a mám se starat sám ? (nejsem povinný) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Pánové prosím o radu zkušenějších. Rád bych tátovi nadělil pod stromek zájezd do Wimbledonu 2019 jako vrchol jeho pětapadesátileté tenisové kariéry. Začal jsem to před par týdny řešit a dostal jsem info, že anglický svaz bude ?objednávky? přijimat až od února, tak to budu muset vyřešit formou nějakého poukazu. Máte ti z vás, co podobnou akci absolvovali, nějakou alespoň rámcovou povědomost o ceně? Jde mi o první týden. Díky Ondra sice už možná s křížkem. Ale.... záleží jak to pojmeš. Můžeš vzít zájezd, to většinou lidi řeší pomocí czech sport travel. Počítej min. 40k. Nebo po vlastní ose - sám si najdeš let, ubytko raději někde dál od W. kvůli kapacitě a hlavně ceně. Lupeny buď koupíš ve frontě, nebo už před turnajem na netu nebo od překupníků před areálem. Doporučuji tu frontu.Za sebe říkám, jde o to se dostat do areálu. Kvůli té atmosfěře, super je "henmen hill", tam uvidíš to nej na plátnech. Vedlejší kurty jsou zdarma, tam věřím, že uvidíte plno čechů v akci a můžeš mezi kurtama volně přecházet.Potkáš tam celebrity, trénery, takže na pokec super. Mám někde selfie s Hewitem a Courierem. Na centru, 1 a 2 je to víc opruz, jdeš, na Wc, pro drink a pouští tě zpět jen na konci gamu. Jasný, pokud chceš tatíkovi dopřát Féďu, tak lupen celodenní na centrkurt je kolem cca 25k zalezí na místech. Tady doporučuji koupit co nejlevnější a pak se přesunout na volný místa dole. Jinak si měl vzít tátu loni na Laver cup - vidět debla féda rafa k nezaplacení (vlastně ano, něco jsem platil 1000Kč u překupníka před halou :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Ahoj, Kde v Praze měníte EUR na český? Mám VIP v exchange v kaprovce, ale teď se mi tam nechtělo jít a naivně jsem si myslel že podobný kurz mi dají i jinde. Jaké bylo moje překvapení když na Andělu řekli 19,9% poplatek a na Florenci kurz 17 já jsem myslel že už je nějak regulují... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Exchange Nekázanka. Ale uz jsem tam dlouho nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Já naposledy měnil u Arabů někde kolem Václaváku.. Stejný kurz jako VIP v Exchange a bez poplatku. Celkově jsem byl překvapen solidním jednáním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Hoši poradíte někdo konkrétní hotel nebo apartmán v Rakousku v Alpách? Chci něco moderního a ne ty dřevěný stodoly a na bookingu hledám ale nic moc. Středisko mi je asi jedno ale ideálně stubai tux sellamsee kaprun salbach atd, mě se prostě líbilo všude. Ale teď hledám něco hezkyho kam nejedu s dětma ani kamaradama. Tak kdybyste někdo něco znal budu rád za typ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@C Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 (upraveno) Hotel Zur Burg v Kaprunu byl super, pekne wellness a to zradlo!!! Jen jsme tam byli vzdy v lete, tak jsem neresil vzdalenost od sjezdovek apod. zimni veci :-) Upraveno 2. ledna 2019 uživatelem M@C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Hotel Zur Burg v Kaprunu byl super, pekne wellness a to zradlo!!! Jen jsme tam byli vzdy v lete, tak jsem neresil vzdalenost od sjezdovek apod. zimni veci :-)díky. Tohle je přesně to co nehledám ale už vyřešeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Myslim, ze v Alta Badia jsou 2 takovy hodne hnusny vysoky panelaky, to by mohlo vyhovovat... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 díky. Tohle je přesně to co nehledám ale už vyřešeno.Kempinski Kitzbühel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Kempinski Kitzbühel jedu za 2 týdny takže plno. Hele ale našel jsem v Zeel am see nejakej Berg- & Seeblick Pfefferbauer a sauna na pokoji mě dostala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 jedu za 2 týdny takže plno. Hele ale našel jsem v Zeel am see nejakej Berg- & Seeblick Pfefferbauer a sauna na pokoji mě dostala. Ve slušnějších alpských hotelech je sauna ve suitách docela běžná věc imho... Tuhle jsme měli teď o Vánocích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 No já na slusnejsi suity nejsem zvyklej Ale koukni. Za ty prachy apart pro 5 lidi z vanou i saunou. Hledal jsem dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 (upraveno) Udělal jsem povánoční úklid a vytřídil děckám hračky, co už si s nima nehrajou. Obvolal jsem pár Dětských domovů a Azylových domů v okolí (P9) v domnění, že bysme někomu ještě udělali radost, ale buď maj všeho dost nebo spíš větší děti. Nemáte tip (nejlépe Praha), kde tím ještě vykouzlit dětský úsměv na tváři? Je to mix pro mrňata, pak hodně autíčka, plyšáky, apod. Plus k tomu přihodim asi nějakou elektroniku - Nintendo 3DS XL a pár her, apod. A pár peněz se taky najde. Nebo kdybyste měli tip na rodinu, kde na tom nejsou finančně moc dobře. Díky Upraveno 3. ledna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Žena to dávala do školky a tam to brali z povděkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Přeposlal jsem text kamarádce u charity...Jestli se mi ozve, dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Tak předávám info:Jsme Arcidiecézní charita Praha - Azylový dům pro matky s dětmi Gloria, Praha 5. Hračky vytřídíme, uložíme do herny, rozdáme dětem. Herní konzoli bych darovala klukovi, který žije sám s mámou a chodí s Honzou do školy, to my tady nepodporujeme. Pokud se jedná o finanční hotovost - lze formou darovací smlouvy, bez ní, záleží na dárci. Děkujeme mnohokrát!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Nedělá tady někdo v okolí prahy pískování a komaxit mám starej lis a chci ho dát dokupy , ale u firmy mi řekly takový peníze že seženu za tu cenu pomalu novej . Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Tak předávám info:Jsme Arcidiecézní charita Praha - Azylový dům pro matky s dětmi Gloria, Praha 5. Hračky vytřídíme, uložíme do herny, rozdáme dětem. Herní konzoli bych darovala klukovi, který žije sám s mámou a chodí s Honzou do školy, to my tady nepodporujeme. Pokud se jedná o finanční hotovost - lze formou darovací smlouvy, bez ní, záleží na dárci. Děkujeme mnohokrát!!!Díky! Můžeš mi pls do SZ poslat kontakt? Zítra bych se tam s tím otočil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se