Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Pánové prosím o radu zkušenějších. Rád bych tátovi nadělil pod stromek zájezd do Wimbledonu 2019 jako vrchol jeho pětapadesátileté tenisové kariéry. Začal jsem to před par týdny řešit a dostal jsem info, že anglický svaz bude ?objednávky? přijimat až od února, tak to budu muset vyřešit formou nějakého poukazu. Máte ti z vás, co podobnou akci absolvovali, nějakou alespoň rámcovou povědomost o ceně? Jde mi o první týden.

Díky

Ondra

sice už možná s křížkem. Ale.... záleží jak to pojmeš. Můžeš vzít zájezd, to většinou lidi řeší pomocí czech sport travel. Počítej min. 40k. Nebo po vlastní ose - sám si najdeš let, ubytko raději někde dál od W. kvůli kapacitě a hlavně ceně. Lupeny buď koupíš ve frontě, nebo už před turnajem na netu nebo od překupníků před areálem. Doporučuji tu frontu.Za sebe říkám, jde o to se dostat do areálu. Kvůli té atmosfěře, super je "henmen hill", tam uvidíš to nej na plátnech. Vedlejší kurty jsou zdarma, tam věřím, že uvidíte plno čechů v akci a můžeš mezi kurtama volně přecházet.Potkáš tam celebrity, trénery, takže na pokec super. Mám někde selfie s Hewitem a Courierem. Na centru, 1 a 2 je to víc opruz, jdeš, na Wc, pro drink a pouští tě zpět jen na konci gamu. Jasný, pokud chceš tatíkovi dopřát Féďu, tak lupen celodenní na centrkurt je kolem cca 25k zalezí na místech. Tady doporučuji koupit co nejlevnější a pak se přesunout na volný místa dole. Jinak si měl vzít tátu loni na Laver cup - vidět debla féda rafa k nezaplacení (vlastně ano, něco jsem platil 1000Kč u překupníka před halou :-)). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

Kde v Praze měníte EUR na český? Mám VIP v exchange v kaprovce, ale teď se mi tam nechtělo jít a naivně jsem si myslel že podobný kurz mi dají i jinde. Jaké bylo moje překvapení když na Andělu řekli 19,9% poplatek a na Florenci kurz 17 :D já jsem myslel že už je nějak regulují...

Odkaz ke komentáři

Hoši poradíte někdo konkrétní hotel nebo apartmán v Rakousku v Alpách? Chci něco moderního a ne ty dřevěný stodoly a na bookingu hledám ale nic moc. Středisko mi je asi jedno ale ideálně stubai tux sellamsee kaprun salbach atd, mě se prostě líbilo všude. Ale teď hledám něco hezkyho kam nejedu s dětma ani kamaradama. Tak kdybyste někdo něco znal budu rád za typ

Odkaz ke komentáři

jedu za 2 týdny takže plno. Hele ale našel jsem v Zeel am see nejakej Berg- & Seeblick Pfefferbauer a sauna na pokoji mě dostala.

Ve slušnějších alpských hotelech je sauna ve suitách docela běžná věc imho...

Tuhle jsme měli teď o Vánocích...

post-7903-0-09541600-1546462974_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Udělal jsem povánoční úklid a vytřídil děckám hračky, co už si s nima nehrajou. Obvolal jsem pár Dětských domovů a Azylových domů v okolí (P9) v domnění, že bysme někomu ještě udělali radost, ale buď maj všeho dost nebo spíš větší děti. Nemáte tip (nejlépe Praha), kde tím ještě vykouzlit dětský úsměv na tváři?

Je to mix pro mrňata, pak hodně autíčka, plyšáky, apod.

Plus k tomu přihodim asi nějakou elektroniku - Nintendo 3DS XL a pár her, apod.

A pár peněz se taky najde.

Nebo kdybyste měli tip na rodinu, kde na tom nejsou finančně moc dobře. Díky

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Tak předávám info:

Jsme Arcidiecézní charita Praha - Azylový dům pro matky s dětmi Gloria, Praha 5. Hračky vytřídíme, uložíme do herny, rozdáme dětem. Herní konzoli bych darovala klukovi, který žije sám s mámou a chodí s Honzou do školy, to my tady nepodporujeme. Pokud se jedná o finanční hotovost - lze formou darovací smlouvy, bez ní, záleží na dárci. Děkujeme mnohokrát!!!

Odkaz ke komentáři

Tak předávám info:

Jsme Arcidiecézní charita Praha - Azylový dům pro matky s dětmi Gloria, Praha 5. Hračky vytřídíme, uložíme do herny, rozdáme dětem. Herní konzoli bych darovala klukovi, který žije sám s mámou a chodí s Honzou do školy, to my tady nepodporujeme. Pokud se jedná o finanční hotovost - lze formou darovací smlouvy, bez ní, záleží na dárci. Děkujeme mnohokrát!!!

Díky! Můžeš mi pls do SZ poslat kontakt? Zítra bych se tam s tím otočil.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...