Gustaf Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června @Moty zrovna jsem se teď taky registroval. Poplatky nula, ale ví o mně, no
Artesia Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června Když to tedy musí být - potřebuju registrovat dvě s.r.o. + fyzickou osobu (OSVČ). Pro všechny používám jeden e-mail na moje jméno. Zaregistruju první a k registraci další už mě to nepustí, bo "e-mail už je používán". Tak nevím, jak dál. Odpověď z helpdesku je taková, že pro velký zájem odpovíme za několik týdnů...
DavidLC Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června Tak založit si 2 emaily jde, ale kokotina to je velká ..... mám "mrtvé" sro, to mě ani nenapadlo registrovat .
eloga Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července (upraveno) před 23 hodinami, Gustaf napsal: @Moty zrovna jsem se teď taky registroval. Poplatky nula, ale ví o mně, no No a je to. Už tě mají, jsi v dalších pracovních seznamech a k čemu to je dobré ukáže další vývoj společenských událostí. Cui bono? Upraveno 1. července uživatelem eloga ed
Gustaf Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července před 43 minutami, eloga napsal: No a je to. Už tě mají, jsi v dalších pracovních seznamech a k čemu to je dobré ukáže další vývoj společenských událostí. Cui bono? No, bude to k hovnu....to je jasný. Nebo si na nás pak pěkně vyšlápnou....a budou platit všichni
odjinud Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července V 29. 6. 2025 v 22:43, geometr napsal: Nedokáži Motymu poradit, zákon jsem ještě nečetl (asi to budu muset udělat), ale: To vypadá, že u ČT a ČRo budou asi registrovaní ještě jednou všichni podnikatelé a firmy. To jako fakt? Hmm... tak to by byl další z majstrštiků týhle vlády Ac je zakonna povinnost registrovat i firmy, co s ohledem na maly počet zaměstnanců neplatí, z ČT mi na muj dotaz napsali, ze se tyto firmy registrovat nemusi... výborně, dobrej chaos
nizkotucnytvaroh Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července před 17 minutami, odjinud napsal: Ac je zakonna povinnost registrovat i firmy, co s ohledem na maly počet zaměstnanců neplatí, z ČT mi na muj dotaz napsali, ze se tyto firmy registrovat nemusi... výborně, dobrej chaos Alespoň Ti odepsali...
eloga Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července asi tak, „Absurdita, šikana, donebevolající neschopnost.“ Firmy cupují nutnost hlásit se u ČT a rozhlasu - Echo24.cz aneb veškerá byrokracie toliko pro hovada dobrá jest.... , předvídal již za císařem pána jistý literát Hašek.
Josef01 Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července před 4 hodinami, odjinud napsal: Ac je zakonna povinnost registrovat i firmy, co s ohledem na maly počet zaměstnanců neplatí, z ČT mi na muj dotaz napsali, ze se tyto firmy registrovat nemusi... výborně, dobrej chaos Sice odepsali, ale blbě, tedy povinnost registrace je ze zákona a právník mě na to upozorňoval.
odjinud Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Odepsali po cca 3 tydnech a blbe. ČRo po mesici jeste nic.
Xenomorfus Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Zdar magove, kdyby se nahodou nekomu z ostravska valely doma nevyuzite eura a nevedel co s nima, tak bych nejake nasal. Samozrejme za normalni kurz. Stejne to pak vezmu ve smenarne. Diky.
Patrik Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července jestli jedeš do euro-země, tak si pořiď Partners kartu a tam vyber z bankomatu. Budeš to mít za středový kurz. Já tedy potřebuji eura v Egyptě, tak to řeším tak, že nakoupím přes devizovku (třeba Easychange), pošlu do Raifky a tam vyberu zdarma na přepážce (u Exkluzivního konta je jeden výběr/vklad měsíčně zdarma). Tím pádem to jde použít i pro zpětný prodej.
Xenomorfus Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Diky za info, nicmene to je na mne moc komplikovane :-). Jedu Spanelsko, vetsinou se budu snazit platit kartou, ale par euro cash dycky beru.
warann Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Zdar, nevyzná se tady někdo ve sbírání autogramů? Chtěl bych jeden konkrétní pro kluka a nerad bych se napálil. Třeba na ebay jsou s různými certifikáty (COA....), pokud bych to spojil s prodejcem majícím dejme tomu nad 98% hodnocení, stačí to? Když tak pls SZ. Díky.
Libor_OV Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Ahoj všem, ošetřujete povrch střešního boxu? Případně jak a čím? Děkuji.
Patrik Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července V 2. 7. 2025 v 9:37, Xenomorfus napsal: Diky za info, nicmene to je na mne moc komplikovane :-). Jedu Spanelsko, vetsinou se budu snazit platit kartou, ale par euro cash dycky beru. tak si pořiď tu Partners a normálně s ní plať i vybírej z bankomatu. Pravda, je čím dál tím více bankomatů (i po Evropě), které chtějí vlastní poplatek za výběr. Takže hlavně se vyhýbat Euronetu, ale zkouší to i jiné.
Patrik Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července V 2. 7. 2025 v 12:31, warann napsal: Zdar, nevyzná se tady někdo ve sbírání autogramů? Chtěl bych jeden konkrétní pro kluka a nerad bych se napálil. Třeba na ebay jsou s různými certifikáty (COA....), pokud bych to spojil s prodejcem majícím dejme tomu nad 98% hodnocení, stačí to? Když tak pls SZ. Díky. Neznám, ale četl jsem článek o jednom sběrateli, který prostě obepisoval svoje "oběti" a byl velmi úspěšný. Ono třeba vlastní rukou napsaný dopis (někdy) umí zázraky.
Pepino777 Odesláno včera v 07:55 Nahlásit Odesláno včera v 07:55 Není tu někdo právě na filmovém festivalu Karlovy Vary? Měl bych malý dotaz/prosbu. Případně SZ prosím.
orol Odesláno včera v 09:58 Nahlásit Odesláno včera v 09:58 Prosím o pomoc. Nečitateľný disk v notebooku. Hľadám firmu na obnovu dát, ideálne Bratislava. Ďakujem.
polifka Odesláno včera v 15:50 Nahlásit Odesláno včera v 15:50 Pokud by měl někdo zájem, věnuji tyhle dva časopisy. Je mi to škoda dát do sběru - jsou cca týden staré.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se