Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když to tedy musí být - potřebuju registrovat dvě s.r.o. + fyzickou osobu (OSVČ). Pro všechny používám jeden e-mail na moje jméno. Zaregistruju první a k registraci další už mě to nepustí, bo "e-mail už je používán". Tak nevím, jak dál. Odpověď z helpdesku je taková, že pro velký zájem odpovíme za několik týdnů...

Odesláno

Tak založit si 2 emaily jde, ale kokotina to je velká ..... mám "mrtvé" sro, to mě ani nenapadlo registrovat 😀.  

Odesláno (upraveno)
před 23 hodinami, Gustaf napsal:

@Moty zrovna jsem se teď taky registroval. Poplatky nula, ale ví o mně, no 😆

No a je to. Už tě mají, jsi v dalších pracovních seznamech a k čemu to je dobré ukáže další vývoj  společenských událostí.  Cui bono? 👩‍🌾

Upraveno uživatelem eloga
ed
Odesláno
před 43 minutami, eloga napsal:

No a je to. Už tě mají, jsi v dalších pracovních seznamech a k čemu to je dobré ukáže další vývoj  společenských událostí.  Cui bono? 👩‍🌾

No, bude to k hovnu....to je jasný. Nebo si na nás pak pěkně vyšlápnou....a budou platit všichni 😆

Odesláno
V 29. 6. 2025 v 22:43, geometr napsal:

Nedokáži Motymu poradit, zákon jsem ještě nečetl (asi to budu muset udělat), ale: To vypadá, že u ČT a ČRo budou asi registrovaní ještě jednou všichni podnikatelé a firmy. To jako fakt? Hmm... tak to by byl další z majstrštiků týhle vlády :default_biggrin:

Ac je zakonna povinnost registrovat i firmy, co s ohledem na maly počet zaměstnanců neplatí, z ČT mi na muj dotaz napsali, ze se tyto firmy registrovat nemusi... výborně, dobrej chaos 😉

Odesláno
před 17 minutami, odjinud napsal:

Ac je zakonna povinnost registrovat i firmy, co s ohledem na maly počet zaměstnanců neplatí, z ČT mi na muj dotaz napsali, ze se tyto firmy registrovat nemusi... výborně, dobrej chaos 😉

Alespoň Ti odepsali😆...

IMG_20250701_113656.jpg

Odesláno
před 4 hodinami, odjinud napsal:

Sice odepsali, ale blbě, tedy povinnost registrace je ze zákona a právník mě na to upozorňoval.

Odesláno

Zdar magove, kdyby se nahodou nekomu z ostravska valely doma nevyuzite eura a nevedel co s nima, tak bych nejake nasal. Samozrejme za normalni kurz. Stejne to pak vezmu ve smenarne. Diky.

Odesláno

jestli jedeš do euro-země, tak si pořiď Partners kartu a tam vyber z bankomatu. Budeš to mít za středový kurz.

Já tedy potřebuji eura v Egyptě, tak to řeším tak, že nakoupím přes devizovku (třeba Easychange), pošlu do Raifky a tam vyberu zdarma na přepážce (u Exkluzivního konta je jeden výběr/vklad měsíčně zdarma). Tím pádem to jde použít i pro zpětný prodej.

Odesláno

Diky za info, nicmene to je na mne moc komplikovane :-). Jedu Spanelsko, vetsinou se budu snazit platit kartou, ale par euro cash dycky beru. 

Odesláno

Zdar,

nevyzná se tady někdo ve sbírání autogramů? Chtěl bych jeden konkrétní pro kluka a nerad bych se napálil. Třeba na ebay jsou s různými certifikáty (COA....), pokud bych to spojil s prodejcem majícím dejme tomu nad 98% hodnocení, stačí to? 

Když tak pls SZ. Díky. 

Odesláno
V 2. 7. 2025 v 9:37, Xenomorfus napsal:

Diky za info, nicmene to je na mne moc komplikovane :-). Jedu Spanelsko, vetsinou se budu snazit platit kartou, ale par euro cash dycky beru. 

tak si pořiď tu Partners a normálně s ní plať i vybírej z bankomatu. Pravda, je čím dál tím více bankomatů (i po Evropě), které chtějí vlastní poplatek za výběr. Takže hlavně se vyhýbat Euronetu, ale zkouší to i jiné.

Odesláno
V 2. 7. 2025 v 12:31, warann napsal:

Zdar,

nevyzná se tady někdo ve sbírání autogramů? Chtěl bych jeden konkrétní pro kluka a nerad bych se napálil. Třeba na ebay jsou s různými certifikáty (COA....), pokud bych to spojil s prodejcem majícím dejme tomu nad 98% hodnocení, stačí to? 

Když tak pls SZ. Díky. 

Neznám, ale četl jsem článek o jednom sběrateli, který prostě obepisoval svoje "oběti" a byl velmi úspěšný. Ono třeba vlastní rukou napsaný dopis (někdy) umí zázraky. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...