tommas4 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Teď dělám truhláře. Kamarád má pro mě práci, která je o dost lépe placená, firemní auto a další výhody. Domluvím se jestli mi počká dva měsíce a tady dám normální výpověď, nebudu riskovat nějaké tahanice. Palec nahoru, na dobrého zaměstnance si solidní zaměstnanavatel s radostí těch 8 týdnů počká, pokud by nechtěl čekat je to i pro tebe signál že něco není na 100%.Zkus ještě dohodu se stávajícím zaměstnavatelem že by jsi skončil k poslednímu září. Pokud nebude souhlasit, dej do konce měsíce standardní výpověď. Neviem ako v CR ale na SK je vypovedna doba pre zamestnanca ktory je zamestnany menej ako rok, pri vypovedi zo strany zamestnanca len 1 mesiac. Zo strany zamestnavatela su to 2 mesiace, po 5r dokonca 3 mesiace.U nás jsou to 2 měsíce z obou stran a na délce PP nezáleží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Nynější zaměstnavatel mi nabízí zvýšení platu a pokud dám výpověď, tak dva měsíce výpovědní lhůta. Kamarád na mě nemůže čekat, pracoval bych na stroji, který koupil a potřebuje aby fungoval. Prý uvidíme za týden nebo dva týdny, něco se vymyslí. Díky všem za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Tak ve finále dobrý, ne? Extra prachy na hodinky, neochota počkat dva měsíce = nejistota. V klidu to přidání oslav, výpověď můžeš podat i posledního srpna, máš tři týdny cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 jj, teď je dobrá doba na vyjednávání o zvýšení platu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Simvas panove, odchazi nam ovladac na ccai ctyri roky stary televizi, asi vymackanej, nebo co ja vim. Jak moc musi clovek kupovat specialne k tomu presnymu modelu? Je to nejaka hloupa Sony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Jestli je vymačkaný, možná pomůže toto: https://www.ges.cz/cz/gumky-s-lepidlem-pro-opravu-dalkovych-ovladacu-sada-gss500-GES07402219.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Simvas panove, odchazi nam ovladac na ccai ctyri roky stary televizi, asi vymackanej, nebo co ja vim. Jak moc musi clovek kupovat specialne k tomu presnymu modelu? Je to nejaka hloupa Sony.Normalne mi ho v tv servisu za 200 opravili a prej je jen vymackanej, te v poho. Povidali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Často stačí ho rozebrat a vyčistit plošný spoj. Alespoň mě to pomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 kovoobrábění Praha - prosím o tipa na někoho šikovného v Praze případně v okolí.Potřebuji upravit kulatinku na soustruhu (materiál nemám) na atyp rozměr (závažíčka na moto řídítka) 2 ks. Zkoušel jsem obvolat z inzerce na firmach.cz, ale žádná sláva nebo nemají čas Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Lakerss007: Neměl bys cestu do Blanska? Nechal bych Ti to u nás udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 mám dotaz na nějakýho koumese skrzeva dopravní náležitost, páč mňe to také zajímá a nikde sem se o tom nic nedočet ato: kolega kterému je více než 65 let a stále řídí autobus = každý rok se podrobuje lékařskému vyšetření (elaborát na dvě stránky, psychotesty atd.) měl běžnou silniční kontrolu s osobním vozem .....ta chtěla vidět jeho způsobilost k řízení osobního auta .... takže na ně kolega vytáhl elaborát, že je schopen řídit bus, ale to jim nestačilo, že prej musí mít elaborát i na osobní auto který nemá ..... dostal tedy symbolickou pokutu a jel dál přijde mi to úplně postavený na hlavu .... a zajímalo by mňe podle které vyhlášky či zákona nemůže člověk, kterej denně převeze stovky lidí sednout do svého osobního auta aniž by musel ještě navštívit praktického lékaře jenž mu za asi nějakou stokorunu dal razítko i na osobák .... je to pouze ta naše česká zasraná byrokracie ? nebo to má jiné opodstatnění ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Do posudku lekar uvadi, zdali je ridic zdravotne zpusobily ridit motorova vozidla. Pokud tohle mel u sebe, pak pokutu nechapu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 (upraveno) Do posudku lekar uvadi, zdali je ridic zdravotne zpusobily ridit motorova vozidla. Pokud tohle mel u sebe, pak pokutu nechapu...no ... je to prostá buzerace .... vycházejíc z tohoto .... tzn. můžeš řídit v práci bus, ale na osobák je nutná další prohlídka stejná píčovina jako když můžeš řídit osumnáctimetrovej autobus, ale nesmíš si za osobák připojit vozejk pokud nemáš správné oprávnění ... tak asi vyřešeno Pravidelné lékařské prohlídky § 87(1) Pravidelným lékařským prohlídkám je povinen se podrobovat b.)řidič, který řídí motorové vozidlo v pracovněprávním vztahu a u něhož je řízení motorového vozidla druhem práce sjednaným v pracovní smlouvě Upraveno 15. srpna 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Potreboval bych koupit nejaky ploutve na snorchlovani? Nema nekdo tip, kam v Praze zajit, aby poradili a neco vhodneho za rozumny peniz prodali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Simvás, vím že tu několik z vás dělá se dřevem - kde si mám koupit (ideálně jako objednat online a nechat dovézt)dřevěné prkna na terasu (asi modřín, ale jsem už dost zoufalej z toho co se prodává tak možná i exotiku, plast nechci,zhruba 40m2)?Z těch hobbymarketů a dřevotrustů a dřevoprodejů mě asi klepne, všude nějaký jakože "problém" máme skladem, ahatak nemáme skladem, si tady přeberte ty dvoumetrovky, snad z nich něco vyberete . . jo tak, vy potřebujete 40 metrů, noto je asi tak 150 prken, to my tu pane nemáme . . . jak to myslíte křivý . . . . že nechcete C kvalitu? proč? . . . . nedáte do auta, s tam nevleze? . . . . no tak to nemám, ale objednám to, kamión, když bude plnej tak todovezou asi tak, moment, nejpozději do konce září to tu je . . . ale odvezete si to sám, my nemáme přepravuatd. atd. atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Tome napis Jurajovi, dela v oboru a prerov je kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Koukni na stránky pil. Některé pily přímo vyrábějí a prodávají tyto produkty. Já bral na pile Pasák kousek od Tábora, ale to je tobě asi k ničemu. Ale kromě nich to tady v okruhu 50km vyrábějí asi 3 další pily, tak to určitě najdeš i u vás... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Ja onehdy kupoval 5 prken (delal jsem z toho stul) a mel jsem problem vybrat, 90% byly do vrtule. Taky kazda varka trochu jiny odstin. Dokonce smichali i ruzna drazkovani.... nezavidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Simvás, vím že tu několik z vás dělá se dřevem - kde si mám koupit (ideálně jako objednat online a nechat dovézt)dřevěné prkna na terasu (asi modřín, ale jsem už dost zoufalej z toho co se prodává tak možná i exotiku, plast nechci,zhruba 40m2)?Z těch hobbymarketů a dřevotrustů a dřevoprodejů mě asi klepne, všude nějaký jakože "problém" máme skladem, ahatak nemáme skladem, si tady přeberte ty dvoumetrovky, snad z nich něco vyberete . . jo tak, vy potřebujete 40 metrů, noto je asi tak 150 prken, to my tu pane nemáme . . . jak to myslíte křivý . . . . že nechcete C kvalitu? proč? . . . . nedáte do auta, s tam nevleze? . . . . no tak to nemám, ale objednám to, kamión, když bude plnej tak todovezou asi tak, moment, nejpozději do konce září to tu je . . . ale odvezete si to sám, my nemáme přepravuatd. atd. atd Jestli budeš chtít zavolej mi. Rád Ti kamaráde poradím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Zdravím místní chytraky,víte prosím někdo, jakým je to jazykem a případně co je tam napsáno??Jedná se o závěs na krk (šperk) v dost veliké nezvyklé velikosti.Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se