Murphy97 Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 Ne, nic takoveho, ale rad si necham poradit. Diky
tommas4 Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 To byl dotaz směřující k tomu že některé ty roboty mají nástavce - mlýnek, který vydrží i zacházení personálem v gastro provozu. Pokud ten robot využiješ (já si bez něj asi nedokážu už kuchyň představit), tak plus mlýnek a eventuálně další věci, u nás doma je to bazmek na těstoviny, odšťavňovač a mlýnek na strouhanku / krouhač. Ovšem pokud chceš samostatný mlýnek na maso, nakonec jsem skončil u litinové manuální klasiky . . . asi tak
Murphy97 Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 Dik, manualni klasiku take nevylucujeme.Proctu si trochu, co ty mixery vlastne dnes nabizeji. Diky!
tommas4 Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2017 (upraveno) Hele, tohle je cena jakou jsem snad ještě neviděl, kdyby mi to nestálo na lince tak neváhám ani vteřinu:https://www.amazon.de/KitchenAid-5KSM125EER-ARTISAN-K%C3%BCchenmaschine-Grundausstattung/dp/B01HKZZ4XU/ref=sr_1_3?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1511107457&sr=1-3&keywords=kitchen+aid+artisan kupoval jsem si odtamtud i příslušenství:https://www.amazon.de/Kitchenaid-FPPC-Zubeh%C3%B6r-KSM90-KSM150/dp/B00009OWFJ/ref=pd_sim_79_6?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=XF6MTAYC7KWW4SFKXS1R taky solidní cena. Na tuhle mašinku můžu přísahat, moje soukromá první jela 6 let v mojí profi gastro kuchyni,pak dalších 8 let ji měli k používání kuchaři u nás na hotelu a když jsem tam končil tak jsem ho prodal novémuprovozovateli a jede tam pořád dál, já si pořídil do nový kuchyně novej.Mlýnek na maso, odšťavňovač a krouhač + struhadla jsou skvělý. A za tyhle peníze bych to vzal rozhodně. Akorát musíš být dost konzerva na to, že ti to třeba 15/20 let vydrží Upraveno 19. listopadu 2017 uživatelem tommas4
eskimak Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Tommas: prvy krat pocujem niekoho chvalit Kitchen aid. Uprimne - nerozumiem tomu produktu. Ak to moze fungovat s tym mizernym vykonom? Ja som skor zastancom Kenwood ktory doma roky pouzivame, vykonovo su to nasobky. Cenovo +- to iste. Proste tomu nerozumiem. A nechcem pocut ze to je o sprevodovani, ta ista odpoved plati pre Kenwood a sme opat na zaciatku. Dik za vysvetlenie (ak tusis).
tommas4 Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Chválím protože mi jede 14 let za uvedených podmínek bez chyby, a ten první by šel se mnou dál,akorát byl modrý a paní chtěla do nové kuchyně všechny doplňky červené, a o modrý byl zájem o koupi.Ten výkon - jako praktik, těsto na chleba mi to umíchá, maso na šunku vymíchá, ořechy a strouhankupomele, bílky ušlehá, nenašel jsem (speciálně při domácím použití) kdy by mi výkon nestačil.
Lion Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Už dvanáct dní mám zasilku ve Frankfurtu bez odezvy v trackingu. Doručovat to má DHL a sem pod 22?... Je to normální?
DavidLC Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2017 Dotaz na znalé zlata, máti má nějaké staré prstýnky a řetízky, kam s tím, nevím jestli prodejné na Bazoši :-) ?Kdysi jsem měl také pozůstatky "zlatého věku" a donesl jsem to do Avarria, kde to spekli a dali mi za to bankovky, je to tak dobře, nebo je nějaká "lepší" varianta ? Děkuji.
Gustaf Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2017 Safina vykupujeme kovy... A platí docela dobře. Od nás občas vykupuji zubní zlato a kovy s tím spojené. I piliny...
mikymik Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Má vyclívací pošta nějakou lhůtu maximálního zdržení zásilek? Mně na vyzvednutí dají tuším týden. Grrrr. Díky.
Klotzman Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Má vyclívací pošta nějakou lhůtu maximálního zdržení zásilek?Ten byl dobrej :lol2:
mikymik Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Zkoušel jsem to teď najít relativně důkladně a zase jsem nic nenašel. Tak to je drsný...
mondeo2 Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 "Mám na vás dotaz. Týká se to alkoholu za volantem.Včera jsme měli vánoční večírek a k večeři jsem vypil 8-9 piv (0.5L) a k dezertu jsem si dal ještě 5 až 6 vodek. Proto jsem se rozhodl nechat auto u restaurace a odjel jsem domů autobusem. Po cestě jsem si všiml policejní hlídky jak staví a pokutují ostatní auta, ale autobus nechali projet. Takže jsem se domů dostal bezpečně a bez stresu. To mě skutečně překvapilo. A teď můj dotaz. Autobus mi stojí za barákem a nevíte jak bych ho mohl nenápadně vrátit?"
siwi Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Ale žes musel bejt zmatlanej! Autobus nech stát, kde je. Oni si ho už najdou
financ Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Dotaz z trošku jiného soudku. Jak řešit řekněme stalking? Setkal se s tím někdo v případě své ženy/přítelkyně? Řešení typu rozbití huby apod. samozřejmě znám, ale to bych se pohyboval na hraně, na které nechci. Kdyžtak asi SZ, úplně veřejně to řešit nechci.řeším aktuálně něco podobnýho. Doporučuju Policii ČR, oni umí dohledat i esemesky poslaný z internetu.
montemar Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2017 nekde jsem slysel, ze imessage nebo whatsapp jsou neprolomitelny
nekdo Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2017 to je cista iluze, az bych se nebal rici utopie
Bells Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2017 řeším aktuálně něco podobnýho. Doporučuju Policii ČR, oni umí dohledat i esemesky poslaný z internetu. Vypadá to, že minimálně prozatím nejspíš vyřešeno a i bez PČR, tak snad bude klid.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se