Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To byl dotaz směřující k tomu že některé ty roboty mají nástavce - mlýnek, který vydrží i zacházení personálem v gastro provozu. Pokud ten robot využiješ (já si bez něj asi nedokážu už kuchyň představit), tak plus mlýnek a eventuálně další věci, u nás doma je to bazmek na těstoviny, odšťavňovač a mlýnek na strouhanku / krouhač.

Ovšem pokud chceš samostatný mlýnek na maso, nakonec jsem skončil u litinové manuální klasiky . . . asi tak :)

Odesláno (upraveno)

Hele, tohle je cena jakou jsem snad ještě neviděl, kdyby mi to nestálo na lince tak neváhám ani vteřinu:
https://www.amazon.de/KitchenAid-5KSM125EER-ARTISAN-K%C3%BCchenmaschine-Grundausstattung/dp/B01HKZZ4XU/ref=sr_1_3?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1511107457&sr=1-3&keywords=kitchen+aid+artisan

kupoval jsem si odtamtud i příslušenství:
https://www.amazon.de/Kitchenaid-FPPC-Zubeh%C3%B6r-KSM90-KSM150/dp/B00009OWFJ/ref=pd_sim_79_6?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=XF6MTAYC7KWW4SFKXS1R

taky solidní cena. Na tuhle mašinku můžu přísahat, moje soukromá první jela 6 let v mojí profi gastro kuchyni,
pak dalších 8 let ji měli k používání kuchaři u nás na hotelu a když jsem tam končil tak jsem ho prodal novému

provozovateli a jede tam pořád dál, já si pořídil do nový kuchyně novej.
Mlýnek na maso, odšťavňovač a krouhač + struhadla jsou skvělý. 
A za tyhle peníze bych to vzal rozhodně. Akorát musíš být dost konzerva na to, že ti to třeba 15/20 let vydrží :)

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

Tommas: prvy krat pocujem niekoho chvalit Kitchen aid. Uprimne - nerozumiem tomu produktu. Ak to moze fungovat s tym mizernym vykonom? Ja som skor zastancom Kenwood ktory doma roky pouzivame, vykonovo su to nasobky. Cenovo +- to iste. Proste tomu nerozumiem. A nechcem pocut ze to je o sprevodovani, ta ista odpoved plati pre Kenwood a sme opat na zaciatku. Dik za vysvetlenie (ak tusis).

Odesláno

Chválím protože mi jede 14 let za uvedených podmínek bez chyby, a ten první by šel se mnou dál,

akorát byl modrý a paní chtěla do nové kuchyně všechny doplňky červené, a o modrý byl zájem o koupi.

Ten výkon - jako praktik, těsto na chleba mi to umíchá, maso na šunku vymíchá, ořechy a strouhanku

pomele, bílky ušlehá, nenašel jsem (speciálně při domácím použití) kdy by mi výkon nestačil.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dotaz na znalé zlata, máti má nějaké staré prstýnky a řetízky, kam s tím, nevím jestli prodejné na Bazoši :-)  ?

Kdysi jsem měl také pozůstatky "zlatého věku" a donesl jsem to do Avarria, kde to spekli a dali mi za to bankovky, je to tak dobře, nebo je nějaká "lepší" varianta ? Děkuji.

Odesláno

"Mám na vás dotaz. Týká se to alkoholu za volantem.
Včera jsme měli vánoční večírek a k večeři jsem vypil 8-9 piv (0.5L) a k dezertu jsem si dal ještě 5 až 6 vodek. Proto jsem se rozhodl nechat auto u restaurace a odjel jsem domů autobusem. Po cestě jsem si všiml policejní hlídky jak staví a pokutují ostatní auta, ale autobus nechali projet. Takže jsem se domů dostal bezpečně a bez stresu. To mě skutečně překvapilo. A teď můj dotaz. Autobus mi stojí za barákem a nevíte jak bych ho mohl nenápadně vrátit?"

Odesláno

Dotaz z trošku jiného soudku. Jak řešit řekněme stalking? Setkal se s tím někdo v případě své ženy/přítelkyně? Řešení typu rozbití huby apod. samozřejmě znám, ale to bych se pohyboval na hraně, na které nechci. Kdyžtak asi SZ, úplně veřejně to řešit nechci.

řeším aktuálně něco podobnýho. Doporučuju Policii ČR, oni umí dohledat i esemesky poslaný z internetu. 

Odesláno

řeším aktuálně něco podobnýho. Doporučuju Policii ČR, oni umí dohledat i esemesky poslaný z internetu. 

Vypadá to, že minimálně prozatím nejspíš vyřešeno a i bez PČR, tak snad bude klid.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...