par-pa Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Místo FIO kod 2010 , Hypotéční banka kod 2100. Hlavně že jsem na to opatrnej a kontroluju si to 5x. Já bych nepanikařil, je jen malá šance že v Hypotéční bance existuje stejný číslo účtu a prachy se za pár dnů vrátí. Možná by jsi mohl existenci ověřit na jejich infolince, jestli budou sdílný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 a já myslel že techik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Já bych nepanikařil, je jen malá šance že v Hypotéční bance existuje stejný číslo účtu a prachy se za pár dnů vrátí. Možná by jsi mohl existenci ověřit na jejich infolince, jestli budou sdílný...Ověřil, malá šance byla a vyšla :-(, existuje.Ale díky mé otravnosti byla platba bloknuta a dle jejich vyjádření je na cestě zpět ke mě. Do pondělí by mělo být vše ok. Uff. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Tak to je pech, hlavně ať se prachy bez potíží vrátí. Kdysi se tohle povedlo účetní když převáděla půl mega, trvalo to 4 dny a to ten účet neexistoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 a to se ptá zubní laborant, tedy pokud se nepletu........ zubní technik. Však píšu, že preferuji klasiku před elektrikou... Takže tohle opravdu nastudovany nemám, no... Já jedu v Curaproxech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 protože mi tohle forum pomohlo už v několika ohledech, dovolím si zde hodit další dotaz. Tentokrát se to týká realizací interiéru bytu - kuchyň, obývák, ložnice, nějaké skříně a skříňky. Tedy komplet stolařské / truhlářské práce v bytě 2+kk (50 m), který jsem koupil a rád bych jej vybavil účelně, prakticky a hlavně kvalitně. Jsem detailista a na kvalitu si potrpím. Nechci na tom šetřit, ale zároveň nemám neomezený rozpočet. Prosím tedy, pokud máte pozitivní zkušenosti a jste spokojeni se svým stolařem / truhlářem / nábytkářem :-) prosím o vaše doporučení a kontakt formou SZ. Představu a svoji vizualizaci mám, dokonce i na papíře. Byt je v Radotíně u Prahy. předem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Taky se přidám s dotazem - možná na Kuncáka.Měla nám dojít platba, ale paní spletla č. ú. Přišlo se na to v bance, když platba 2 týdny nedošla. Podle banky přišla platba na jiný účet. Jak dlouho trvá náprava? Banka prý peníze stáhne zpět a přeposle správně. Jak dlouho to cca trvá? A co v případě kdyby ten kdo omylem peníze dostal něco z toho utratil? Museli bychom čekat až vše vrátí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Ten komu to přišlo, tak má povinnost informovat banku a vrátit to. Jak dlouho to trvá nevím....ale 14dni se mi zdá moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 14 dni bylo než šla paní do banky se zeptat kde je problém a tam zjistili, ze spletla jedno číslo. Byla tak ve čtvrtek minuly týden ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 protože mi tohle forum pomohlo už v několika ohledech, dovolím si zde hodit další dotaz. Tentokrát se to týká realizací interiéru bytu - kuchyň, obývák, ložnice, nějaké skříně a skříňky. Tedy komplet stolařské / truhlářské práce v bytě 2+kk (50 m), který jsem koupil a rád bych jej vybavil účelně, prakticky a hlavně kvalitně. Jsem detailista a na kvalitu si potrpím. Nechci na tom šetřit, ale zároveň nemám neomezený rozpočet. Prosím tedy, pokud máte pozitivní zkušenosti a jste spokojeni se svým stolařem / truhlářem / nábytkářem :-) prosím o vaše doporučení a kontakt formou SZ. Představu a svoji vizualizaci mám, dokonce i na papíře. Byt je v Radotíně u Prahy. předem díkyVybavoval jsem si před pár lety v podstatě stejný kutlošek. A protože jsem měl s tou firmou dobré zkušenosti z minulých realizací a ujíždím na voskovaném dubovém masivu, obrátil jsem se na ně znovu. Buď z katalogu, nebo si můžeš sám navrhnout, co na katalogovém kusu změnit anebo si to vymyslíš úplně sám. Například já si tam postel vybral, ale chtěl jsem jí jenom dřevěnou. Bez těch kovových nesmyslů v čele. A tak. Veliká ochota, přivezou, smontujou. A ceny, na to, že masiv, řekl bych dost slušný. No mrkni, uvidíš sám. https://www.nativ.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Dekuji, presne neco takoveho hledam. Vylozene do masivu jit nechci, ale verim, ze vyse zminena firma dovede nabidnout lamino atp. Budu vybavovat byt, kde planuji bydlet max 5 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Ahoj pánové, líbí se mi tento stůl. Ta cena je pro mě vysoká a potřebuji menší psací stůl na počítač, psaní atp. Říkal jsem si, že bych si jej nechal udělat u truhláře, ale na internetu jsem strávil dva dny, ale žádnou takovou bukovou dýhu s takovou kresbou a lakem jsem nikde nenašel. Nevíte co to je za materiál? Nemáte tip na truhláře, který by udělal podobný stůl v menších rozměrech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Buková dýha to je, ale je s jádrem. Nevím proč, ale móda je buk bez jadroveho dřeva. S tím jádrem je buk krásnej. Najdi si velkosklad s dýhama, zajeď si vybrat a koupit. Pak jen si vybrat truhláře a dobrého lakýrníka, který ti udělá povrchovku ve vysokém lesku. Ale nečekej, že to bude levné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 To je snad nějaký fládrovaný, falešná kresba lakem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Ten první stůl nejspíš v buku nebude. Píšou, že základní provedení je buk. Další stůl, ten jak je světlejší, tak je určitě buk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 (upraveno) A nevíte jaké je to dřevo a kde by dalo koupit? Hledám nějaký stůl, který by se hodil k americké knihovně od Boknas. Oni dělají i stoly, ale moc se mi nelíbí, tak hledám. Přiznám se, že nemám cit co se hodí k čemu :-) Upraveno 9. března 2019 uživatelem knihomol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Na odkazu je dýhované bůhvíco. Ke knihovně z masivu stůl taky z masivu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Teď jsem si všiml takových divných "obrazců" v horní liště všech MS Office programů...máte to tam taky? Hýbe se to spolu s oknem, takže chyba displeje to není :-). Já bych přísahal, že jsem to tam dřív neměl :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 To taam patří. Microsoft svoje produkty průběžně pozměňuje. Takže člověk má občas dojem, že otevřel nějaký úplně jiný program. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 To je teda hnus :-). Jak dlouho už to tam je?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se