villain83 Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Všechno to povypinej a umrzni jako chlap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Všechno to povypinej a umrzni jako chlap.Je rijen, vole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Je rijen, vole.Tenhle týden tu v noci byly -4... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Ajo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Možná nastavit na plynovým kotli primárně nižší teplotu vody do trubek. Sice ti pojede víc čerpadlo ale ty výkyvy studenej/horkej radiátor by to mohlo eliminovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 furt to kolísá, chvíli zima, chvíli vedro a sem z toho napalici. jesli nejseš v přechodu .... zkus doktora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Má saunu a stěžuje si :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Existuje nějaká technologie, která mně zajistí stálou teplotu v mým novým mládeneckým bytě? Stačí mně vošetřit obývák - plynovej kotel, termostat v obýváku a topení bez hlavic. Nastavím kurva nějakou teplotu na tom debilním termostatu a radiátor buď ty vole studenej, nebo horkej, furt to kolísá, chvíli zima, chvíli vedro a sem z toho napalici. Nemůže ten radiátor hřát třeba jenom trošku ale furt??? Nejsem topenář, ale řízení ekvitermem namísto klasickýho termostatu by nepomohlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Nepomohlo by dát termostat blíž k radiátoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Nebo si tam vod casteji devcata a nebudes s tim muset furt sibovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Vobjevil sem na termostatu nějakou funkci hypertenze, tak s tím teďka budu experimentovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Vobjevil sem na termostatu nějakou funkci hypertenze, tak s tím teďka budu experimentovat. tak to není termostat ale tlakoměr voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 (upraveno) Vobjevil sem na termostatu nějakou funkci hypertenze, tak s tím teďka budu experimentovat. To bude hystereze. Jdeš správným směrem. Čím menší ji nastavíš, tím menší bude rozdíl mezi nastavenou a skutečnou teplotou. Ale zase bude častěji spínat kotel.Ekvitermní regulace je lepší, ale chce to směšovací ventil na výstupu kotle, kterým řídicí systém nastavuje teplotu vody v radiátoru. Upraveno 10. října 2019 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Zdravím, nemá někdo v Praze mobil LG V10? Potřebuji vyzkoušet, zda mám mrtvou baterii nebo telefon. Více po SZ, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Ahoj, s tou bundou M 65 jste mě dostali.okamžitě po přečtení jsem si ji vyhledal ve skříni a oblékl. Je to takový s těmi vychytávkami i lepší Buschman. Bez takovebundy tenkrát v devadesátých by zadny lepší fotograf nebo kameraman nevytahl paty z baráku. Mám ji od roku 1988.Dcery jenom poznamenaly : Vypadáš v tom trošku fotrikovsky. Vůbec nemají uctu ke kultovní bundě.. ACH JO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Od 16.10. jsem bez práce a do nové nastupuji 21.10. je nutné zajít na ÚP?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Udělal bych to. Měl bys jinak 5 dní, kdy nemáš zaplacené sociální a zdravotní (jedno z toho se platit musí) a po čase by to mohli chtít i s penále. Takhle to před lety dohnalo kamaráda. Zavolej na pracák, beztak tam nemají co dělat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 to je zaplacené od býv.zaměstnavatele ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Končíš 16 a nastupuješ 21, takže tam je 5 plonkových dní, kde nejsi nikde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 já jen,že jsem se raději zeptal ještě ve firmě kam nastupuji a tam mi řekli ....nemusím.Asi bude jistější se tam jít zeptat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se