prischera Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Chvili jsem hledal u cinanu a nasel tohle. Treba najdes i blizsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Jsou někde popsaná pravidla Facebook skupiny Chronomag? Občas někdo dostane ban a já úplně nevidím důvod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 ... Další > Zobrazit informace o skupině. Nějaká pravidla máš přímo v popisu skupiny a další po rozkliknutí položky Informace.V mobilní aplikaci klikneš na Chronomag> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Ahoj, netušíte někdo, kde vzít kabel usb-mikro usb, ale na Caterpillar? Nepoznám, kterej micro to je, b, c, nebo kýho čerta? Jsem včera prokalil mobila a tohle se mi válí coby záložní, jen to nemůžu nabít, doma kabelů že nedovřu šuple, ale žádnej nepasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 (upraveno) Podle mě je chyba v tom, že tyhle odolný, mají přes to okrytovani delší mikro usb port, je tam rozdíl pár mm, ale ten kabel nezacvakne až na "konec"... Jinak samo elektroobchody, bude tam klasický mikro usb, jen si ověř zda fakt nabíjí Upraveno 24. listopadu 2019 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Nevím, jak ten mobil vypadá, ale nejspíš tam bude microUSB a problém bude v tom, že ten konektor bude krátkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 (upraveno) Americkej, nemůžeš to nějak vyfotit? Jinak taky si myslím, že problém může být v délce kovové neoplastované části samce kabelu. Prostě s krátkým to nenabíjí :-) Buď delší neoplastovanou část nebo nemasivní oplastování, které vleze do otvoru na pouzdře telefonu. Asi si ztratil nebo nemůžeš v tom šupleti najít origo kabel, kterej k tomu telefonu byl. Upraveno 24. listopadu 2019 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Jak říkáš, ten origo kabel spolkla minulost. A to jsem ho kupoval jako záložní asi před 4-ma rokama a volal z něj možná dvakrát. Ale pomohla bruska a jeden káblík jsem potunil, takže zrovna nabíjím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Jo, tak jsem to kdysi udělal taky. Žena měla u nějakýho Samsungu taky hlubokou díru s konektorem pod krytkou, tak jsem kus toho plastu na kabelu oříznul a bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 (upraveno) Tvl, Hopo,jak je to s těma místenkama? Dneska sem si koupi jízdenku na první třídu, bez místenky. Přídu do vagónu, takovej byl zkombinovanej s jídelňákem a tam už jen jedno místo, tak sem si na něj sed a jedem. Pak se vynořil chlapík, chvilku tam chodil a pak zůstal smutně postávat. Když přišel průvodčí, tak mu říkal, že má místenku na číslo dvanáct, ale že takový místo tam vůbec není. A taky nebylo. Co tím chci říct - celou dobu mě trápilo svědomí, že mu třeba jakoby sedím na místě ale zároveň sem byl rád, že sem si tu místenku nekoupil, páč by mně byla třeba taky k hovnu. A vůbec - voni ti prodaj jízdenku do první třídy, i když sou sedadla vobsazený? A když si koupím místenku a moje místo nebude existovat, sednu si teda jinam a zas budu nervózní, kdy mě kdo potupně vyhodí. A neměli točenou Plzeň kurvy, že prej jim došla ňáká bomba. Upraveno 6. prosince 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 To je teď novej trend, jidelnak je první třída, aby tam nemohli sedět vožungři a póvl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 vožungři a póvl...tvl. zmizíku máš nový titul. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 vožungři a póvl...tvl. zmizíku máš nový titul. :-) Kterej von je?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 chtěl Plzeň, takže vožungr :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Zkuste si chvilku postat na chodbicce v jednicce a ve dvojce...to se vubec neda srovnat! Jinak ten system s provazanim jidelaku a jednicky, kdy se do te jidelakove casti mistenka ani koupit neda, je uplne debilni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Dcera letí na měsíc do Singapuru, máte nějaké tipy co si můžu nechat dovézt? Mám rád technologické blbosti. Hodinky, elektronika atd. Něco malého, nechci ji plnit bagáž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Je to na dlouhé vypisování.Něco Ti ale prozradím, máš to ode mne k vánocům........Může za to Soňák. Tvl, Hopo,jak je to s těma místenkama? Dneska sem si koupi jízdenku na první třídu, bez místenky. Přídu do vagónu, takovej byl zkombinovanej s jídelňákem a tam už jen jedno místo, tak sem si na něj sed a jedem. Pak se vynořil chlapík, chvilku tam chodil a pak zůstal smutně postávat. Když přišel průvodčí, tak mu říkal, že má místenku na číslo dvanáct, ale že takový místo tam vůbec není. A taky nebylo. Co tím chci říct - celou dobu mě trápilo svědomí, že mu třeba jakoby sedím na místě ale zároveň sem byl rád, že sem si tu místenku nekoupil, páč by mně byla třeba taky k hovnu. A vůbec - voni ti prodaj jízdenku do první třídy, i když sou sedadla vobsazený? A když si koupím místenku a moje místo nebude existovat, sednu si teda jinam a zas budu nervózní, kdy mě kdo potupně vyhodí. A neměli točenou Plzeň kurvy, že prej jim došla ňáká bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Prosimvás nevěděl byste někdo jak se jmenuje písnička, kterou hrají tuhle zhruba od 20 vteřiny? Bohužel neumím sem dát odkaz na čas. https://www.youtube.com/watch?v=gktwXuWkoJg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Je to na dlouhé vypisování.Něco Ti ale prozradím, máš to ode mne k vánocům........Může za to Soňák. Zmrd vole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Vcera mne vozil jako medveda.Pozval mne na navstevu, s kamerama, abych jako pravej youtuber natocil retro lokalku, retro az na dren.Kdybys ho Milo videl-jak pan tam zertoval s pohlednou vlakvedouci. Nepoznaval bys ho. Nejvic bylo, kdyz sme tam sedeli nahore na lokotce a pruvodci sla sama, pac to ma v popisu prace, prehazovat tezky mnohakilovy vyhybky, nekolikrat lezla do lokotky a zase vylejzala. A my dva se Sonakem ji zadumcive pozorovali, zevnitr, v teple, skrz celni sklo 810ky. Bylo mi krapet stydno teda. Ale zabery budou super, sem rad, ze jsem obetoval den volna a vyrazil mimo svuj revir. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se