Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

K úpravě skenovaných e-booků slouží makra Santiago http://santiago.wz.cz/.

Ale pořád je to ruční práce. Sjednotí formát textu, ale nakonec je třeba ručně odstranit chyby a provést formátování.

Hodně záleží na kvalitě skenu.

Upraveno uživatelem VS
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj

Tady se dost lidí vyzná a chtěl bych vědět co vůbec od r.83/84 mám doma. Vyšmelil jsem to za něco na základce.Knížečka je 38x27x15 mm. Je to nějaký suvenýr nebo co?

Díky za pomoc.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Caute, pred dvema lety jsem si rikal ze by bylo fajn si rozsirit papiry na motorku z A2 na A a evidentne jsem to mel za ty 3 litry tehda udelat, ted jsem zjistil ze to autoskola zdrazila na 5,5t. Vite nekdo o autoskole v Pze a okoli do cca 40km, kde by to dokazali za min?

Odesláno

Stehuju se a mam navic satni skrin z Ikei a malou lednici. Nevite o nekom v Praze, komu by se to zadarmo hodilo? Studenti, nekdo, kdo ma hluboko do kapsy, nebo treba na chatu atp.? Kdyztak SZ. Diky!

Odesláno (upraveno)

ahoj

el.kamna nám nějak blbnou,bude v háji topné těleso?

30 min. 100 'C  termostat vypne

40 min. 150 'C  termostat vypne

do 80 min. 200 'C  termostat nevypíná a stále svítí

Díky

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno (upraveno)

Ahoj, urcite se tu najde i odbornik ze statni spravy. Mel bych dotaz ohledne vyplaty duchodu (invalidni) na poste, chodi domu nejaka poukazka na duchod nebo se jde primo na postu jen s prukazem totoznosti? Diky za info.

Upraveno uživatelem Prochy68
Odesláno
Ahoj, urcite se tu najde i odbornik ze statni spravy. Mel bych dotaz ohledne vyplaty duchodu (invalidni) na poste, chodi domu nejaka poukazka na duchod nebo se jde primo na postu jen s prukazem totoznosti? Diky za info.
Přijde ti domů poukázka (pokud to máš tak sjednáno, druhá možnost je na účet), tu na poště podepíšeš a predložíš občanku nebo jiný doklad

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...