Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mel bych dotaz ohledne hodinek Omega Moonwatch. Libi se mi pohyb te sipove rucicky. Muj dotaz je jestli se pohybuje jen pri zapnutem chronografu, coz staly chod se moc nedoporucuje nebo je ji mozne zapnout jako klasickou vterinovou rucicku.

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, siwi napsal:

To máš rovnou i kombo na kytaru, ne?emoji3.png

No hele, je to takový malý žebrák, ale hraje jak z praku.... Ještě zjistím, jestli se to dá připojit k telce a budu max spokojený...

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno

to jsou nůžky, jdou s tím stříhat velké kusy materiálu protože stačí přístup jen z jedné strany. Prostě na jedné straně se pohybuješ s těma rukodržadlama a na druhé vykukuje jen ta čepel. Viděl jsem s tím kdysi stříhat koberec a nějaký plastový folie, no je to takový žužlání, ta čepel je krátká.

Odesláno
V 18. 5. 2020 v 21:24, knihomol napsal:

Mel bych dotaz ohledne hodinek Omega Moonwatch. Libi se mi pohyb te sipove rucicky. Muj dotaz je jestli se pohybuje jen pri zapnutem chronografu, coz staly chod se moc nedoporucuje nebo je ji mozne zapnout jako klasickou vterinovou rucicku.

Isto sa to nedoporučuje? Prečo?

Odesláno

Pánové, odchází mi notebook a tak stojím před výběrem: nový nebo repasovaný?

Použití trochu excel, word, třídění fotek případně úprava, jinak brouzdání na netu.

Případně můžete něco doporučit?

Dík

Odesláno
před 2 hodinami, Kapo napsal:

Pánové, odchází mi notebook a tak stojím před výběrem: nový nebo repasovaný?

Použití trochu excel, word, třídění fotek případně úprava, jinak brouzdání na netu.

Případně můžete něco doporučit?

Dík

Mrkni třeba se (ale je to samozřejmě mrak): https://www.levnapc.cz/repasovane-notebooky.html

Brali jsme tady Thinkpad a dobrý.

Odesláno

Ségra má repasovanej dell a po roce a něco jí odešel harddisk, takže jestli koupíš repasovanej, tak si radši připlať za dvouletou záruku.

Odesláno

V tom krámě co jsem dával odkaz mají na něco rok a něco dva. Nicméně mně např. odešel SSD na ntb (kupovanej jako novej) těsně po záruce. Prostě jeden den normal, druhej jsem přišel do práce a ani ťuk.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...