Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Ahoj, nevíte jak je to s bankovními poplatky, když si z PayPal účtu nechám poslat (withdraw) částku v korunách na účet u tuzemské banky (Česká spořitelna)?

V ceníku banky píšou o zpoplatnění, pokud je platba v cizí meně. Ale když jsem v PayPal zadal platbu v korunách, bere se to jako "standardní" příchozí platba? Jsem z toho trochu zmatenej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevíte někdo, jak je to s prodejem slivovice, pálený v pěstitelský pálenici, kdy byla řádně zaplacena spotřební daň a tak?

Nedávno tady byl inzerát na prodej a Miramax psal, že je to trestný, ale když se podívám na bazoš, tak tam je asi milion stránek s chlastem.

Mám toho mraky a kdybych to měl vypít sám, tak potěš koště.

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem se zeptat někoho kdo se lépe orientuje v současné numismatice takových těch mincí typu ČNB. Narazil jsem náhodou na mince z Kanady.

Tady je popis ze zdroje: http://www.mint.ca/store/coin/year-of-the-snake-fine-silver-lunar-lotus-2013-prod1520003

Jde o sérii, ročních znamení. Hlavně se mi ty mince líbí snad nejvíce co jsem ze současných viděl a ten koncept se mi líbí také. První dvě mince jsou oficiálně vyprodané, ale dají se ještě za relativně přijatelno cenu sehnat. Další dvě jsou zatím v prodeji na cca 85% vyprodanosti a nová bude na rok 2014 - rok koně. Otázka... má cenu to koupit z jiného důvodu než čistě pro radost. Narozdíl od mincí ČNB s českými reáliemi mi přijde že by v dohledné době po sesbírání série, vyprodání atd. by tyto mince mohly výrazně stoupnout na ceně. Tak kdyby nějaký sběratel mohl případně potvrdit a nebo mi naznačit že jsem bloud.

Odkaz ke komentáři

mám dotaz ohledně přehrávání filmů v TV z flashky. Když přehrávám DVD rip o velikosti do 1,5GB tak vše jede v pohodě. Ale jakmile tam dám Blu-ray rip např o 2 GB, tak se film seká nebo se obraz rozčtverečkuje nebo se přehrává jen zvuk. Nevíte, čím by to mohlo být? Mě napadlo, že je pomalý přenos s flashky a nezvládne přenos kvality obrazu. (Jestli jsou taky typu USB 1, USB 2 a 3) Nevím. Díky za pomoc

Odkaz ke komentáři

Pánové, mám akutní bankovní problém. Zadal jsem špatně PIN do internetového bankovnictví a hlásí mi to blokaci (ČSOB).

Zde jsem se dočetl, že pro odblokování musím jít na pobočku. Nevíte zda již není možnost toto vyřešit např. po telefonu?

http://www.penize.cz/internetbanking/83305-co-se-zablokovanym-internetbankingem-cesta-na-pobocku-vas-nejspise-nemine

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...