travex Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Ahoj, nevíte jak je to s bankovními poplatky, když si z PayPal účtu nechám poslat (withdraw) částku v korunách na účet u tuzemské banky (Česká spořitelna)? V ceníku banky píšou o zpoplatnění, pokud je platba v cizí meně. Ale když jsem v PayPal zadal platbu v korunách, bere se to jako "standardní" příchozí platba? Jsem z toho trochu zmatenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 PP to umí poslat v korunách, mělo by to být považováno za tuzemsku platbu. Už jsem nějakou dobu nic takhle nestahoval, ale co se pamatuju, loni to takhle fungovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Nevíte někdo, jak je to s prodejem slivovice, pálený v pěstitelský pálenici, kdy byla řádně zaplacena spotřební daň a tak?Nedávno tady byl inzerát na prodej a Miramax psal, že je to trestný, ale když se podívám na bazoš, tak tam je asi milion stránek s chlastem.Mám toho mraky a kdybych to měl vypít sám, tak potěš koště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Podle § 4., odst.5, zákona č.61/1997 Sb platí že:(8) Ovocný destilát vyrobený pěstitelským pálením nesmí být předmětem prodeje. Takže ti co prodávají se pohybují na velmi tenkém ledě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Dík.Takže spousta přátel bude mít Vánoce v mlze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Chtěl jsem se zeptat někoho kdo se lépe orientuje v současné numismatice takových těch mincí typu ČNB. Narazil jsem náhodou na mince z Kanady.Tady je popis ze zdroje: http://www.mint.ca/store/coin/year-of-the-snake-fine-silver-lunar-lotus-2013-prod1520003Jde o sérii, ročních znamení. Hlavně se mi ty mince líbí snad nejvíce co jsem ze současných viděl a ten koncept se mi líbí také. První dvě mince jsou oficiálně vyprodané, ale dají se ještě za relativně přijatelno cenu sehnat. Další dvě jsou zatím v prodeji na cca 85% vyprodanosti a nová bude na rok 2014 - rok koně. Otázka... má cenu to koupit z jiného důvodu než čistě pro radost. Narozdíl od mincí ČNB s českými reáliemi mi přijde že by v dohledné době po sesbírání série, vyprodání atd. by tyto mince mohly výrazně stoupnout na ceně. Tak kdyby nějaký sběratel mohl případně potvrdit a nebo mi naznačit že jsem bloud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 mám dotaz ohledně přehrávání filmů v TV z flashky. Když přehrávám DVD rip o velikosti do 1,5GB tak vše jede v pohodě. Ale jakmile tam dám Blu-ray rip např o 2 GB, tak se film seká nebo se obraz rozčtverečkuje nebo se přehrává jen zvuk. Nevíte, čím by to mohlo být? Mě napadlo, že je pomalý přenos s flashky a nezvládne přenos kvality obrazu. (Jestli jsou taky typu USB 1, USB 2 a 3) Nevím. Díky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 Pánové, mám akutní bankovní problém. Zadal jsem špatně PIN do internetového bankovnictví a hlásí mi to blokaci (ČSOB). Zde jsem se dočetl, že pro odblokování musím jít na pobočku. Nevíte zda již není možnost toto vyřešit např. po telefonu? http://www.penize.cz/internetbanking/83305-co-se-zablokovanym-internetbankingem-cesta-na-pobocku-vas-nejspise-nemine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 http://www.csob.cz/cz/Produktovy-katalog/Elektronicke-bankovnictvi/Stranky/Prihlaseni-do-sluzeb-internetoveho-bankovnictvi.aspx o telefonu tam nic nepíšou..:-( .na druhou stranu mají infolinku ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 některé banky to myslím umožňují pomocí telefonu, když máš zřízené bankovnictví po telefonu a všechny údaje k elektronickému. Je to absurdní proces. na pobočce je to otázka minuty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Kapou mi kohoutky (pakove Hansa, 10 let) zpod keramicke vlozky v pace. Da se to opravit/vycistit nebo musim menit?Diky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomthom Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Mění se vnitřky. Nic náročného ani drahého. Chce to ale kuchnout a vzít si s sebou mustr, protože je vícero typů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Kam vzit? Do nejakyho instalaterskyho shopu? Diky, dobra zprava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 My u Franke měnili taky "kartuše", je to několika stovková záležitost, kupováno u dodavatele baterií.Ale mrkni třeba sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Jo říká se tomu ořech nebo kartuše odkaz : http://www.eshop-kreiner.cz/nahradni-dily-2/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Tak diky Ja uz se bal, ze ve trech bateriich utopim treba dajvry na leto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Došly mi hodinky z amazonu.co.uk ,ale nikde není přibalená faktura a v mailu jsem taky nic moc podobného faktuře neviděl.Nevíte jak to na Amazonu je a co je potřeba v případě záruky? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Není tu někdo, kdo dělá do hutního a spojovacího materiálu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Kapou mi kohoutky (pakove Hansa, 10 let) zpod keramicke vlozky v pace. Da se to opravit/vycistit nebo musim menit?Diky za rady.Zkus zhodit páku, a jemně dotáhnout matici kartuše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Nevíte pls někdo o firmě, která by vyrobila (zatím) 1.000 ks 10 litrových kanystrů podle dodaného návrhu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se