Gustaf Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Koupil jsem bambus, zasadil na zahradě... přej je to pěknej voser a může prorůstat kamkoliv v zemi a pak se vynořit jinde. Máte někdo zkušenosti? Abych ho včas zase vyrval, než mě zkurvi zahradu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 V našich podmínkách nejspíš ne, ale viděl jsem co to umí v teplých vlhkých oblastech, to je paráda, šestimetrový výhonky jak moje lýtka, kořeny prorostlý kanalizací, vyhony desítky metrů daleko. U nás bude živořit cca o rozměrech rákosí, nebál bych se toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Před hodinou, Tom4 napsal: V našich podmínkách nejspíš ne, ale viděl jsem co to umí v teplých vlhkých oblastech, to je paráda, šestimetrový výhonky jak moje lýtka, kořeny prorostlý kanalizací, vyhony desítky metrů daleko. U nás bude živořit cca o rozměrech rákosí, nebál bych se toho. No pravé mne vyděsila příhoda z našich podmínek... že se tak stalo. Tak nevím...asi raději koupím velikej květináč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 (upraveno) Z květináče neuteče Akorát ho teda na zimu zabal do něčeho ať nevymrzne. Upraveno 28. srpna 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 před 7 minutami, Tom4 napsal: Z květináče neuteče Akorát ho teda na zimu zabal do něčeho ať nevymrzne. No pravé...jako těšil jsem se, že ho budu moct volně na zahradě, ale takovou potvoru Adélu tam nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Mě teda na zahradě roste celkem dost. Už je z toho takovej lesík cca. 10m2. Na jaře se objevujou mláďata všude možně, každopádně ty mladý výhonky jdou úplně v pohodě vylomit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Kdyz ten kvetinac zakope, tak to zimu prezije a zaroven bude mit jistotu ze se to nerozleze ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 před 15 hodinami, Pepino777 napsal: Kdyz ten kvetinac zakope, tak to zimu prezije a zaroven bude mit jistotu ze se to nerozleze ne? Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 Taky řešení.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 Da se ohradit nejakou zakopanou zabranou. Ja jsem takhle resil jinou rozpinavou kytku. Pouzil jsem takovou tu cernou plastovou izolaci co je na spodek baraku. Akorat oser to kopat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 Například škumpa, mimochodem krásna dřevina, se sází do zakopané betonové skruže . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 (upraveno) No koupim asi velikej květináč a vrznu ho tam. Bude dělat parádu na terase.... Upraveno 29. srpna 2021 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Je tu někdo, kdo by mohl postrádat 4ks těchto regalovych spojek? Bohužel jsem koupil regály a spojky chyběly. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Před hodinou, Gustaf napsal: Je tu někdo, kdo by mohl postrádat 4ks těchto regalovych spojek? Bohužel jsem koupil regály a spojky chyběly. Díky https://www.hornbach.cz/shop/Spojka-regalu-Kovona-Drumy-pozink/5952435/artikl.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Jj, to samozřejmě vím...ale tam se teď nedostanu. Tak zkouším takto rychlovku... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Zdravím, čistě náhodou není tu někdo kdo školí pro dráhu a pomohl by, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 Ted jsem v sousedni vsi objel stojici blikajici policejni auto, co stalo u kraje silnice, a myslim, ze jim tam svitilo i STOP. Kazdopadne jsem dal bliknkr a jel 50kou dal, pri pohledu do zrcatka se nic nedelo. Ted jen nevim, jestli uz nejsou tak lini, ze delaji kontroly z pohodli vozu aniz by lezli ven, a jestli jsem tak de facto neujel od kontroly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Pěstitelský vlákno nevím jestli máme, náhodou nestalo se někomu že by mu začaly sesychat ještě kyselý nezralý švestky na stromech? Normální klasické švestky, ne novodobý velikosti vejce. I když byly roky výrazně sušší tak byla úroda ok, letos je vody dost i podle studny standard, ale pěkný plody normální velikosti na stromech během několika málo dní seschly do podoby "přezrálý zbytky v říjnu", jsou kyselý, jakoby gumový, bez šťávy. Půlka spadla během jediného dne. To byl tento týden. Další stromy co jsou o něco výše a více ve stínu a bývají o týden později . . . dneska jsem koukal a bude to stejná story, kuwa. Kyselý, začínají se jim scvrkávat prdelky, tipuju že do půlky týdne je po úrodě jak u stromů více na slunci . . . prdele práce, viděli jste někdy něco takového? stromy vypadají jinak ok, škůdci nemyslím že by byli, zbytek zahrady jako jablka, ořechy, víno, maliny atd. roste standardně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Hele, jak sme tu řešili ten bambus. Dneska jsem ho teda vyrejpnul a dal do květináče, aby mě nezasral zahradu. No a z jednoho jsem chtěl udělat dva, tak jsem ho rozdělil na dva. Jak jsem ho pulil v kořenech, vysypaly se z kořenů takový zelený a oranžový kuličky, něco jako antiperle. Po zmáčknutí z nich stříkala bílá tekutina. Co to je? Jsem říkal,že to budou vajíčka nějakýho pavouka cizokrajnyho.... arachnofobie začíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 před 11 hodinami, Tom4 napsal: Pěstitelský vlákno nevím jestli máme, náhodou nestalo se někomu že by mu začaly sesychat ještě kyselý nezralý švestky na stromech? Normální klasické švestky, ne novodobý velikosti vejce. I když byly roky výrazně sušší tak byla úroda ok, letos je vody dost i podle studny standard, ale pěkný plody normální velikosti na stromech během několika málo dní seschly do podoby "přezrálý zbytky v říjnu", jsou kyselý, jakoby gumový, bez šťávy. Půlka spadla během jediného dne. To byl tento týden. Další stromy co jsou o něco výše a více ve stínu a bývají o týden později . . . dneska jsem koukal a bude to stejná story, kuwa. Kyselý, začínají se jim scvrkávat prdelky, tipuju že do půlky týdne je po úrodě jak u stromů více na slunci . . . prdele práce, viděli jste někdy něco takového? stromy vypadají jinak ok, škůdci nemyslím že by byli, zbytek zahrady jako jablka, ořechy, víno, maliny atd. roste standardně. Já to mám tento rok hodně podobné, přitom jiné odrůdy švestek jsou v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se