DavidLC Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 před 50 minutami, odjinud napsal: Clen Arim je kamenik. Díky, zkusím ho trápit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Od 14.3 je zrušena povinnost nosit v zaměstnání respirátory je možné aby zaměstnavatel i nadále trval na nošení respiratoru? Výmluvy na dceřinou společnost v Anglii . Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Od 14.3 je zrušena povinnost nosit v zaměstnání respirátory je možné aby zaměstnavatel i nadále trval na nošení respiratoru? Výmluvy na dceřinou společnost v Anglii . Děkuji Ne. Je to místní úprava našeho MZdr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 obávám se, že to možné je. pokud to zaměstnavatel pojme jako ochrannou pracovní pomůcku a zakotví to do interní legislativy/směrnice, tak je budete muset povinně nosit. "výhodu" to bude mit v tom, že vám je bude muset přidělovat, tj nebudete je platit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 (upraveno) před 3 hodinami, nickie napsal: obávám se, že to možné je. pokud to zaměstnavatel pojme jako ochrannou pracovní pomůcku a zakotví to do interní legislativy/směrnice, tak je budete muset povinně nosit. "výhodu" to bude mit v tom, že vám je bude muset přidělovat, tj nebudete je platit. Na základě něčeho se OPP určují, pokud by to bylo například kvůli prachu tak je to samozřejmě legitimní, ale chtěl bych vidět toho kdo se podepíše pod povinnost používání OPP ve formě respirátoru z důvodu zahraniční legislativy / zvyklostí v zahraničí společnosti. Upraveno 12. března 2022 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Potřeboval bych elektrikářskou radu, nebyl by tu někdo ochotný, s kým bych mohl pokonzultovat přes SZ..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Ahoj Kolegyně posílá peníze na Ukrajinu (soukromý účet )přes Western union je nějaká výhodnější,levnější možnost jak je tam přesouvat ? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 (upraveno) Fyzické peníze nevím, ale píšeš účet, tak třeba Paypal, bývala to možnost Friend and family... Upraveno 15. března 2022 uživatelem Klotzman Doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Ahoj, poradíte někdo stránky kde inzerovat díly na Škoda 1000MB, 1100MB DE LUXE? Bazoš, Aukro mi je jasné, spíš jestli neexistují nějaké zaměřené na tato auta. Případně pokud tu je někdo, kdo by uměl poradit s cenou různých drobných dílů, tak prosím do SZ. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Obrať se na kluby majitelů veteránu a nebo si dej inzerát do MotorJournalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 před 22 hodinami, Shane001 napsal: Ahoj, poradíte někdo stránky kde inzerovat díly na Škoda 1000MB, 1100MB DE LUXE? Bazoš, Aukro mi je jasné, spíš jestli neexistují nějaké zaměřené na tato auta. Případně pokud tu je někdo, kdo by uměl poradit s cenou různých drobných dílů, tak prosím do SZ. Děkuji Nebo zkus specializované stránky na Mb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Novej vysavač do bytu. Dotaz zní: Sáčkovej nebo bezsáčkovej? Případně nějaké doporučení. Ten, co umřel, měl 1600 W, o tom už se mi dneska muže asi jenom zdát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Nebo zkus specializované stránky na Mb.A nějaký konkrétní tip na stránky? Na netu toho je spousta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 před 3 hodinami, geometr napsal: Novej vysavač do bytu. Dotaz zní: Sáčkovej nebo bezsáčkovej? Případně nějaké doporučení. Ten, co umřel, měl 1600 W, o tom už se mi dneska muže asi jenom zdát. Za me jednoznacne Dyson, bezsackovej, bez kabelu. Mame mnoho let, osobni zkusenost nemam , ale manzelka si ho chvali. Vyssi cena se vyplati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Koukal jsem na ně, akorát jsem nějak nevěnoval pozornost kabelu, tak to ještě omrknu. A ad baterka: Dá se koupit bez problému náhradní? A jak dlouho cca vydrží? Pokud je to potřeba při výměně rozebrat a případně pájet, tak to samozřejmě zvládnu, ale kdyby to šlo vyměnit "jako v ovladači na televizi", je to lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 (upraveno) Dyson sme mali, tusim DC37, alebo tak nejako, proste animal nieco. ...vydrzal tusim 7 rokov dost intenzivneho vysavania...potom raz zahucal, zasmrdel a skapal. aj ked to ma zevraj super urobeny zasobnik, tak pri vysypavani sa aj tak zaprasis, ci chces alebo nie. takze bezsackovy uz nie. teraz mame sackovu etu, zatial bez problemov, aj ked ako vravis, k 1600W sa uz asi nedostanes. toto vlakno mas precitane? https://forum.chronomag.cz/topic/105824-vyber-vysavace/ Upraveno 21. března 2022 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Před hodinou, mtruelle napsal: ... Mame mnoho let, osobni zkusenost nemam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 před 59 minutami, Harwey napsal: Dyson sme mali, tusim DC37, alebo tak nejako, proste animal nieco. ...vydrzal tusim 7 rokov dost intenzivneho vysavania...potom raz zahucal, zasmrdel a skapal. aj ked to ma zevraj super urobeny zasobnik, tak pri vysypavani sa aj tak zaprasis, ci chces alebo nie. takze bezsackovy uz nie. teraz mame sackovu etu, zatial bez problemov, aj ked ako vravis, k 1600W sa uz asi nedostanes. toto vlakno mas precitane? https://forum.chronomag.cz/topic/105824-vyber-vysavace/ No ten mrtvej je právě sáčková eta a dal 17 nebo 18 let (to už asi nezažiju a ani ten výkon, to je jak s autama tvl ), pak taky prej divný zvuky, smrad, kouř a mrtvej povídala žena. Sáčky jsem do něj furt bez potíží koupil, ale nebaví mě to a hlavně dycky došly, když to jeden nejmíň potřeboval. Ale jako sáčku se nebráním, šlo mi právě o zkušenost s funkčností / účinností. A dík za link na vlákno. Jestli jsem si v něm někdy četl, tak jsem to už zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 @geometrnemas zaco ked budete vysavat casto a intenzivne, velky priestor, tak kablovy a sackovy bezsackovy vyuzivam na kratsie vysavanie, takze treba hladat s co najvacsou vydrzou, nech to neskape v polke vysavania este vidim nevyhodu v malom objeme nadobky, takze vysypavanie kazdy tyzden, alebo dva tyzdne s baterkou sme zatial problem nemali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 To vlákno taky budu muset načíst. Taky mě čeká novej vysavač. Klasická ETA Astro 1600W už pomalu dosluhuje i když teda ještě maká, ale přijde mi že v tom motoru občas něco zamlátí, ale šlape pořád a když dáš novej pytlík a vohulíš ho, tak má tah jako kráva... Sem si i říkal, že bych ho nechal i opravit, jestli to teda ještě dneska nějakej šikula dělá. Jednou sme zkoušeli menší na aku bez pytlíku, jako takovej pohotovostní a už nikdy. Další vysavač jedině pytlíkovej a na kabel a co nejmíň funcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se