orol Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna před 15 hodinami, Strocek napsal: Taky mě to napadlo, ale sou v cajku, ... Jo, strč to ultrazvuku, pak už možná v cajku nebudou a bude důvod, pořídit nové ... Tím chci říct, že celé do ultrazvuku radši ne. Je takový stojánek, abys mohl do toho ultrazvuku ponořit jenom náramek a hoďky zůstali nad hladinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Hele, bavíme se fakt o géčkách? Tam je i ten zubní kartáček nadstandart. Já s nima dával bazén a ve sprše jsem je pak sundaval ze zápěstí, čas kartáčku. Vlastně by mi vadil ruznej fujtajxl mezi pouzdrem a koncovkama. Ale ultrazvuk by mě nenapadl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna @Strocek Ještě mě napadlo, nechat je vyluhovat přes noc v nějaké čistící kapalině. Ale fakt bych to neřešil, pane Monk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Mě tyhle diskuze o čištění, leštění, lepení a.j údržbě docela baví. Když pak přijde na lámání chleba, neskončí to jak Vraby (ho) displej. "G" by jsem asi řešil autokosmetikou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Chlapci , sem rád, že vás můj dotaz nenechal v klidu a že máte snahu vymyslet alternativu. Míšo, občas je prostříkávám dezinfekcí, takže bakterie máme vyřešený . Jasně, plastový pouzdro a tah by měl jít, ale spíš mě zajímalo jestli to musíš rozebrat či nikoliv, i když to rozebrání je skoro hned. Zeptám se někde v hodinářství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna před 3 minutami, Strocek napsal: Chlapci , sem rád, že vás můj dotaz nenechal v klidu a že máte snahu vymyslet alternativu. Míšo, občas je prostříkávám dezinfekcí, takže bakterie máme vyřešený . Jasně, plastový pouzdro a tah by měl jít, ale spíš mě zajímalo jestli to musíš rozebrat či nikoliv, i když to rozebrání je skoro hned. Zeptám se někde v hodinářství dezinfekce = líh , ošetříš je pak silikonem (sprej a rozleštit ) ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna (upraveno) Su to gecka, naco silikonovat, lestit, robit zabaly a kury....Rozbijes, kupis nove. Upraveno 19. srpna uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Nazdar, mame tu nejaky plynare nebo hasice, co se vyjadrujou k instalacim (uzaverky plynu pro cele ulice)? Jedna se mi o vymenu HUP a centralniho plynomeru na pate baraku z ulice v centru Prahy. Z PP mi navrhli postup bez uzavreni ventilu pred HUPem (pro celou ulici), tj prace pod tlakem (sice NT), s unikem plynu, zacpat balonkem. Prijde mi to jako strasna partyzanstina, prej tak postupujou bezne. Nez je zacnu umravnovat, chtel bych probrat s machry, jak vypadaji skutecne postupy a jestli jsou povolene nebo za hranou. Nerad bych dalsi Divadelni ulici. Tady detaily vypisovat nechci. Prosim do SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Chlapi, kam dat v Praze v okolí Žižkova škodovku do servisu kvůli klimatizaci? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Prosím, zejména, Ostraváky...nějaká konkrétní dobrá zkušenost s opravou čelního skla u auta? Mám ťukanec a při troše štěstí to nebude na výměnu, ale půjde to zalepit. Kde v Ostravě/Opavě? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Vždy jsem jezdil do https://autosklopilkington.cz/ a spokojenost. Už jsem tam nějaký čas nebyl, ale snad jsou pořád OK (dle kontaktů by to měl vést pořád stejný fachman). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna AMOK IMG_0002.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna (upraveno) Nemá niekto skúsenosť, či cez letiskovú kontrolu príručnej batožiny prejdú káble s hrotmi bežného multimetra? Upraveno 22. srpna uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Sháním švestky na povidla, u nás na severu to všechno pomrzlo, tak kdyby ste někdo z Moravy měl, tak se, prosím, ozvěte, přes SZ, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna V 19. 8. 2024 v 22:38, maama napsal: Nazdar, mame tu nejaky plynare nebo hasice, co se vyjadrujou k instalacim (uzaverky plynu pro cele ulice)? Jedna se mi o vymenu HUP a centralniho plynomeru na pate baraku z ulice v centru Prahy. Z PP mi navrhli postup bez uzavreni ventilu pred HUPem (pro celou ulici), tj prace pod tlakem (sice NT), s unikem plynu, zacpat balonkem. Prijde mi to jako strasna partyzanstina, prej tak postupujou bezne. Nez je zacnu umravnovat, chtel bych probrat s machry, jak vypadaji skutecne postupy a jestli jsou povolene nebo za hranou. Nerad bych dalsi Divadelni ulici. Tady detaily vypisovat nechci. Prosim do SZ Jeste jednou k tomu plynu. Zadna autorizovana osoba TZS PLZ mezi nama? Fachman na konzultaci by se mi fakt hodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna V 22. 8. 2024 v 10:21, wawrik napsal: Nemá niekto skúsenosť, či cez letiskovú kontrolu príručnej batožiny prejdú káble s hrotmi bežného multimetra? Tohle je loterie. Je to kovova tycka s ostrym hrotem.. Spis by ti to projit melo, ale zalezi na letisti. Ja takhle jednou zapomnel omylem v baglu sroubovak a mel pak par letu. Praha 2x okay, Shiphol Amsterdam okay, no a v Rime jsem byl za debila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Ja mam kabely s odnimatelnyma plastovyma koncovkama, takze kdyz jsou nasazene, je hrot jen asi 2mm. A na prvni pohled to ani nevypada, ze by ten plastovy konec sel sundat... Neco jako.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Pánové, nemáte někdo zkušenost s odpojením od společného zdroje tepla od SVJ a zařízení vlastního kotle? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se