Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

před 15 hodinami, Strocek napsal:

Taky mě to napadlo, ale sou v cajku, ...

Jo, strč to ultrazvuku, pak už možná v cajku nebudou a bude důvod, pořídit nové ...

Tím chci říct, že celé do ultrazvuku radši ne.
Je takový stojánek, abys mohl do toho ultrazvuku ponořit jenom náramek a hoďky zůstali nad hladinou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, bavíme se fakt o géčkách? Tam je i ten zubní kartáček nadstandart. Já s nima dával bazén a ve sprše jsem je pak sundaval ze zápěstí, čas kartáčku. Vlastně by mi vadil ruznej fujtajxl mezi pouzdrem a koncovkama. Ale ultrazvuk by mě nenapadl.

Odkaz ke komentáři

🤣Mě tyhle diskuze o čištění, leštění, lepení a.j údržbě docela baví. Když pak přijde na lámání chleba, neskončí to jak  Vraby (ho) displej.

"G" by jsem asi řešil autokosmetikou 🤔

Odkaz ke komentáři

Chlapci :), sem rád, že vás můj dotaz nenechal v klidu a že máte snahu vymyslet alternativu. Míšo, občas je prostříkávám dezinfekcí, takže bakterie máme vyřešený :). Jasně, plastový pouzdro a tah by měl jít, ale spíš mě zajímalo jestli to musíš rozebrat či nikoliv, i když to rozebrání je skoro hned. Zeptám se někde v hodinářství ;)

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Strocek napsal:

Chlapci :), sem rád, že vás můj dotaz nenechal v klidu a že máte snahu vymyslet alternativu. Míšo, občas je prostříkávám dezinfekcí, takže bakterie máme vyřešený :). Jasně, plastový pouzdro a tah by měl jít, ale spíš mě zajímalo jestli to musíš rozebrat či nikoliv, i když to rozebrání je skoro hned. Zeptám se někde v hodinářství ;)

dezinfekce = líh , ošetříš je pak silikonem (sprej a rozleštit ) ?

• Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Nazdar, mame tu nejaky plynare nebo hasice, co se vyjadrujou k instalacim (uzaverky plynu pro cele ulice)? Jedna se mi o vymenu HUP a centralniho plynomeru na pate baraku z ulice v centru Prahy. Z PP mi navrhli postup bez uzavreni ventilu pred HUPem (pro celou ulici), tj prace pod tlakem (sice NT), s unikem plynu, zacpat balonkem. Prijde mi to jako strasna partyzanstina, prej tak postupujou bezne. Nez je zacnu umravnovat, chtel bych probrat s machry, jak vypadaji skutecne postupy a jestli jsou povolene nebo za hranou.

Nerad bych dalsi Divadelni ulici. Tady detaily vypisovat nechci. Prosim do SZ

Odkaz ke komentáři

Prosím, zejména, Ostraváky...nějaká konkrétní dobrá zkušenost s opravou čelního skla u auta? Mám ťukanec a při troše štěstí to nebude na výměnu, ale půjde to zalepit. Kde v Ostravě/Opavě? Dík 🤟

Odkaz ke komentáři

Sháním švestky na povidla, u nás na severu to všechno pomrzlo, tak kdyby ste někdo z Moravy měl, tak se, prosím,  ozvěte,  přes SZ, díky

Odkaz ke komentáři

V 19. 8. 2024 v 22:38, maama napsal:

Nazdar, mame tu nejaky plynare nebo hasice, co se vyjadrujou k instalacim (uzaverky plynu pro cele ulice)? Jedna se mi o vymenu HUP a centralniho plynomeru na pate baraku z ulice v centru Prahy. Z PP mi navrhli postup bez uzavreni ventilu pred HUPem (pro celou ulici), tj prace pod tlakem (sice NT), s unikem plynu, zacpat balonkem. Prijde mi to jako strasna partyzanstina, prej tak postupujou bezne. Nez je zacnu umravnovat, chtel bych probrat s machry, jak vypadaji skutecne postupy a jestli jsou povolene nebo za hranou.

Nerad bych dalsi Divadelni ulici. Tady detaily vypisovat nechci. Prosim do SZ

Jeste jednou k tomu plynu. Zadna autorizovana osoba TZS PLZ mezi nama? Fachman na konzultaci by se mi fakt hodil.

Odkaz ke komentáři

V 22. 8. 2024 v 10:21, wawrik napsal:

Nemá niekto skúsenosť, či cez letiskovú kontrolu príručnej batožiny prejdú káble s hrotmi bežného multimetra?

Tohle je loterie. Je to kovova tycka s ostrym hrotem.. Spis by ti to projit melo, ale zalezi na letisti. Ja takhle jednou zapomnel omylem v baglu sroubovak a mel pak par letu. Praha 2x okay, Shiphol Amsterdam okay, no a v Rime jsem byl za debila. :D :D 

Odkaz ke komentáři

Ja mam kabely s odnimatelnyma plastovyma koncovkama, takze kdyz jsou nasazene, je hrot jen asi 2mm. A na prvni pohled to ani nevypada, ze by ten plastovy konec sel sundat...

Neco jako....

qwz114900.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...