Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

lolohh: pravdu dis, vyber se zuzuje.

Odesláno
  V 9. 1. 2017 v 16:51, tano napsal:

Jojo, chapu ale plne pochopeni to kdyztak nafot. Vy darebaci, me zlomite sakra :) na Tatonku. Jen tak pro zajimavost, kdo tu termosku vyrabi?

Edit: to je nas vyrobek?

a1d832f5c462fce15705049ce07fe06d.jpge634385d5f631e06e296f6b8018251fd.jpg

Odesláno
  V 9. 1. 2017 v 17:24, tommas4 napsal:

By mě zajímalo co máte proti těm mačkacím uzávěrům?

Mám obyčejnou nerez termosku od Tescomy, v sobotu v 11 jsem do ní uvařil čaj, zavřel a dal ke sněžnicím do garáže, pak šla do neizolovaného batůžku a v půl třetí jsme vyrazili do mínus 13, nahoře na hřebenu bylo osmnáct pod nulou a světe div se, horký čaj byl. Nic se nepokazilo, kolegové tady z fóra co se mnou byli mohou potvrdit. Pravda, na obsah v pleskačkách ten čaj neměl, to jako ne :D

To, jestli izoluje o trochu hůře nebo lépe, to neřeším, protože do večera udrží čaj oba uzávěry horké. Ale před pár lety mi odešla termoska, to cvakací víčko jsem dal dětem na hraní do vany. Za 15 minut z toho uzávěru začaly padat snad hovna nebo co to bylo. Upozorňuji, že jsem po každém použití se víčko propláchl čistou vodou. Od té doby ta cvakací víčka nepoužívám.
Odesláno

Jo a Tatonka jsou nemci, ale vyrobu asi maji v asii. Ja tu termosku mam asi 15 let a to mozna jeste delali v DE z poradne Thyssenkrupp oceli. :-)

Odesláno
  V 9. 1. 2017 v 17:57, lolohh napsal:

Šroubovací víčko jde dokoupit. Na tu tří decovou jsem ho kupoval snad za sedm pětek.

Dik za info.

Odesláno
  V 9. 1. 2017 v 17:13, lykan napsal:

Kdyz tak vidim to tema s termoskou, napadlo me, jaky mate termo hrnek do auta? Chci neco s uzaverem, aby to neteklo a veslo se to do drzaku na napoje v Oct III. Spis nejaky reseni, kde neni potreba sundavat vicko, aby se z toho dalo pit. Staci objem klidne i dve, tri deci. Proste na ranni/dopoledni kafe na dalnici. Diky ;)

c70c0955217ac6d22d311adff4368112.jpg

https://www.nespresso.com/cz/cs/product/touch-travel-mug-coffee-cup

Odesláno
  V 9. 1. 2017 v 17:24, tommas4 napsal:

By mě zajímalo co máte proti těm mačkacím uzávěrům?

Mám obyčejnou nerez termosku od Tescomy, v sobotu v 11 jsem do ní uvařil čaj, zavřel a dal ke sněžnicím do garáže, pak šla do neizolovaného batůžku a v půl třetí jsme vyrazili do mínus 13, nahoře na hřebenu bylo osmnáct pod nulou a světe div se, horký čaj byl. Nic se nepokazilo, kolegové tady z fóra co se mnou byli mohou potvrdit. Pravda, na obsah v pleskačkách ten čaj neměl, to jako ne :D

Já jsem měl cvakací uzávěr tuším na colemanovi, přišlo mi to bezva. Jenže to byl přesně ten díl co po pár letech odešel. Něco v tom prasklo a kupoval jsem novou termosku. A navíc v opravdu silným mrazu může zamrzat, zkušennost z čundru na běžkách silvestr 2000 a -20 přes den. Takže za mě radši jednoduchou klasiku. To, že se Primus už neprodává s obojím je škoda, ale pokud se dá dokoupit, tak bych pořád volil ten. Ten povrch je opravdu super.

Odesláno (upraveno)

Pár kamarádů má Ferrino Extreme a jsou spokojeni, i testy vyšli dobře tak jsem ji letos dostal pod stromeček :-) Mrkni na ni také, ten nový typ uzávěru co do ní dávají je super, izolace výborná a údajně nerozbitná. Ale osobní zkušenost s ní zatím moc velkou nemám, ale ta značka je mi dlouhá léta sympatická...

post-364-0-67168500-1483990939_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Odesláno
  V 9. 1. 2017 v 16:51, tano napsal:

Jojo, chapu ale plne pochopeni to kdyztak nafot. Vy darebaci, me zlomite sakra :) na Tatonku......

......

jaaaa sem to mel nafotit! 

:-D

uz mne kolega predbehl, ale stejne...

post-39943-0-76687600-1483992472_thumb.jpg

post-39943-0-40875800-1483992489_thumb.jpg

Odesláno

African: no konecne, jsem si rikal, ze jsi nekde tuhle ukazoval. Juknu a diky

Xenomorfus: diky moc za ochotu pane ;)

Odesláno

tano: za nic, pred chvili sem dorazil.

kazdopadne bych do uzsiho vyberu (bez ohledu na znacku) vybral termosku s klasickym uzaverem (sroubovaci). Pokud bude mit nalevaci "fičuru" tim lepe.

Odesláno
  V 9. 1. 2017 v 20:25, Xenomorfus napsal:

tano: za nic, pred chvili sem dorazil.

kazdopadne bych do uzsiho vyberu (bez ohledu na znacku) vybral termosku s klasickym uzaverem (sroubovaci). Pokud bude mit nalevaci "fičuru" tim lepe.

Urcite, uz jsem z tech mackacich ventilku, nebo jak se to jmenuje vylecenej ;)

To je jako u hodinek, cim jednoduchsi...

Odesláno
  V 9. 1. 2017 v 20:27, tano napsal:

Urcite, uz jsem z tech mackacich ventilku, nebo jak se to jmenuje vylecenej ;)

To je jako u hodinek, cim jednoduchsi...

jooo, nejlepsi je vlastni zkusenost.

o to lepe se Ti to bude vybirat. 

Co se veci na pouziti venku tyce, mozna bych pomalu mohl napsat knizku. Na druhou stranu, vetsina asi stale odleha utajeni :-D. 

Popsal si to presne, v jednoduchosti je sila.

Odesláno

Tak diky vsem, vybral jsem Tatonku 1,0 l.

Dokonce je v akci na Mall za 389 Kc.

Diky

Odesláno

Ta diskuse o termoskách mi přišla hodně zajímavá. Normálně mám chuť si taky jednu koupit. Akorát teď přemýšlím, k čemu by mi byla. Že bych na stará kolena začal jezdit na vandry? :D

Odesláno (upraveno)

tano: Tak to je super cena!

Verim,ze budes spokojen! a kdyby ne, tak ji od Tebe koupim a postovne jde na mne! ;-)

siwi: Tak ja to pouzivam i v lete, dam si do toho dzus s ledem a kdyz du nekam delat ven, tak to vydrzi i ve 35-ti stupnovych vedrech ledove spoustu hodin.

Edit: doplneni

Upraveno uživatelem Xenomorfus
Odesláno
  V 10. 1. 2017 v 12:09, siwi napsal:

Ta diskuse o termoskách mi přišla hodně zajímavá. Normálně mám chuť si taky jednu koupit. Akorát teď přemýšlím, k čemu by mi byla. Že bych na stará kolena začal jezdit na vandry? :D

No, v interiéru jí zase až tak moc neužiješ... :)

Odesláno
  V 10. 1. 2017 v 13:46, siwi napsal:

No právě, Honzo. Ale na léto se hodit může, to zas jo.

to jo, viz Xeno...  :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...