siwi Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Vždycky jak vidím jmelí(u nás není,ale teď jak jsem byl v Olomouci,tam ho bylo fuj)tak mi naskakuje husí kůže.Je to parazit! Ještě, že skoro nevidim...
michalval Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Tohle vlákno jsem objevil až dnes. Kluci to jsou případy, to o je lepší, než vlákno "Humor" V mnohém jsem se poznal: levá ponožka, levá bota, (ale i levá nohavice) jako první - poznávám. Návrat pro zapomenuté hodinky odkudkoliv - poznávám.Večer před spaním si zpočítám na minuty, kolik času mám na spánek a tak předem vím, jestli budu ráno vyspalej nebo ne - jakmile to vychází pod šest hodin, tak jsem, tak nervózní, že se nevyspím, takže se tím pádem tuplem nevyspím a ráno je to naprd.Jinak kameru na noťasu jdu přelepit.
Sedlin Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 (upraveno) ...těch fanoušků Járy Cimrmana tady asi moc není, kuci. copak jmelí..........ale JMELÍ!!!!! Upraveno 24. března 2014 uživatelem Sedlin
Pelikan73 Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Ja zase nešlapu na kanál a vyhýbám se spojum v kachlíkách:rolleyes:prostě uchylka:D Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2
xmickey Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Copak jmeli, ale jmeli!Uz bych to hodil! Jinak spoustu veci mam stejne,na stesti ne vsechny, je to pro mne jedno z nej vlaken Myslim, ze vsichni mame jedno nutkani spolecne - koukatna poradach do prodejniho vlakna :-)
Liqid Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Posledních pár příspěvků mi dost připomíná dlouholetého kamaráda. Polystyren, kontrola zámků... Svým způsobem je to k smíchu, bohužel kamarádovi se to značně rozvinulo asi před třemi lety. Hnusí se mu určité věci, se kterými přichází denně do styku a ty pak "infikují" ostatní věci kterých se dotknou. V podstatě to vypadá tak, že pokud se infikuje, tak se následně cca hodinu drbe ve vaně, aby se očistil. Je to pouze rituál, žádná existující infekce to pochopitelně není. Dělá mu to veliké problémy a v podstatě z tohoto důvodu musel opustit rodné město a domov, vyhýbá se "infikovaným" přátelům a celkově to na něj má značně negativní dopad. Zkoušel psychologa, antidepresiva i pobyt v léčebném zařízení. Bohužel nic nezabralo a tak se s tím snaží žít. Takže když se to tady tak čte, tak se tomu možné člověk zasměje, ale pro pacienta je tohle peklo. Kdyby náhodou někdo třeba věděl o nějaké zvláštní metodě na zvládnutí popř. vyléčení, klidně PM. A hodně štěstí se zvládáním obsesí.
Jeremy Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Tady jsme ale pacienti všichni.. ..., ale pro pacienta je tohle peklo...
M10 Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Copak jmeli, ale jmeli!Uz bych to hodil! ...tak HÁZEJ!!!..... Ale té lípy se nevzdám !
michalval Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Ja zase nešlapu na kanál a vyhýbám se spojum v kachlíkách:rolleyes:prostě uchylka:D Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2Pamatuješ na staré bazény, kde byly všechny obklady z takových malých mozaikových kachliček o rozměru asi 2x2 cm ? Teda nevím, jestli to bylo i na podlaze...
Ivan Lelák Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Nepřečetl jsem vlákno celé, zatím jen po stranu 9 a konec. Půlku věcí mám taky, WC papír, rovnání věcí (někdy), mlácení dveřmi u auta, knoflíky povlečení, zbytečně svítící žárovky, péče o některé věci atd. ale to mi přijde že jsou věci praktické, možná v tom je i šetřivost, nebudu přece házet mobilem když nemusím, nestál zrovna málo, nepovažuji to za úchylky i když ten, kdo to má jinak, to může považovat za divné. Navíc jsem ve znamení panny, tj. puntičkář, a tyhle věci jsou pro nás typické. Nemusím velké chlupaté pavouky, v dětství mne děsily žáby když se otočily na záda atd. ale to jsou blbosti.Ale hodně věcí, co tu čtu, mi přijdou fakt na psychiatra a často za to může okolní společnost, teď narážím např. na chorobnou hygienu, třeba reklamy na bezdotykové dávkovače mýdla jsou absurdní. A kromě toho si tím mj. způsobujeme např. alergie. Ale s obavami pohlížím i na importované věci jako sexuální harašení a mnohé jiné, desítky let standardní chování a zvyklosti mohou být nenápadně modifikovány, až mi jednoho dne někdo řekne, že nejsem normální a musím se jít léčit:-). Připojuji se k poděkování za tohle vlákno, nejvíc jsem se toho dozvěděl sám o sobě a mohu skromně napsat, že jsem v pohodě:-).
warann Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 A to tu ještě nebylo: Vezmu si jablko, opláchnu ho, jím ho a celou dobu si kladu otázku, jestli jsem ho opláchl. Někdy to nevydržím, musím jít a to nakousané jabko strčit znovu pod kohoutek.Sorry za částečný OT, ale nemohl jsem si pomoct. Zkusil jsi toto: http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Jak_um%C3%BDt_jablko ?
Honza.manta Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Když jsme u toho - taky přerovnáváte myčku, než ji pustíte?
Marcus Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Když jsme u toho - taky přerovnáváte myčku, než ji pustíte?Jasně. Hluboké k hlubokým a plýtké k plýtkým. Než to zapnu musí tam být pořádek jak na švýcarském nádraží.
Hasňa Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 A stve me, ze zena to tam hazi naprosto bez smyslu a logiky a pousti ji tedy s polovinou mozne kapacity. Taky kdyz to prerovnam, tak se tam vetsinou vejde jeste jednou tolik.
Frostie Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 ano, vaše uniforma v koncentračním táboře musí být každý den zářivě čistá...
warann Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Když jsme u toho - taky přerovnáváte myčku, než ji pustíte?Ne, to dělá manželka. Ovšem já si pro změnu rovnám košile na ramínkách tak, aby byly jedním směrem, a to knoflíkama vlevo. Ani nevím kdy a proč jsem s tím začal. Je to docela zvláštní, protože jinak jsem celkem bordelář a ani žádný jiný obdobný rutuály nemám (aspoň mě nic nenapadá).
Tittus Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Tak to je snad základ, že ve skříni všechny košile visí stejným směrem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se