Radek Cigi Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Má někdo zkušenosti s rumy Don Papa?? Jinak k tomu El Doradu 12yo vs. 15yo - naprosto souhlasím s Eskimákem! Tu 21yo jsem ještě neměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Na mě byl moc navoněnej po pomerančích. V podobné cenové mi přijde lepší Pyrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 (upraveno) Don Papa... Ovocny, jemny rum, chutna každému, sladky... stoji za to zkusit Pomerance jsou spis dominantou Pyrata Upraveno 27. září 2017 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 (upraveno) Dnes pijeme šmejd, ale dôležitá je company. V pozadí dajaký Bčkovy western. Dnes nie je nič Tip-top. Aj tak . Príjemný vecer. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. září 2017 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 A vovovovo vo tom to je!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Hej dnes budú orgieee ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Vyzlieklame Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Má někdo zkušenosti s rumy Don Papa?? [...] Ad Don Papa: Mě tento rum (v mém vidění světa spíše dosti navoněný a přeslazený rumový likér) moc nezaujal. Respektive celou lahev bych si určitě nekoupil. Když jsem ho nedávno popíjel, cca měsíc zpět, jen jsem koulel očima. Don Papa se už trošku vymyká běžné představě o tom, co se skrývá pod pojmem rum. Ovšem vzhled lahve a etikety je parádní, o tom žádná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Citrusové unicum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Počkejte, až Vám zruší Tuzemák, budete bečet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 (upraveno) Zážitkem našeho putování Slovinskem je vinařství Batič z Vipavské doliny, zejména jejich Angel red Cuvée 2009 ( 60% Merlot, 25% Cab. Sauvignon, 15% Cab. Franc). Všechny tři odrůdy hroznů byly společně macerovány po dobu 60ti dnů. Dozrávání pak ve slovinských dubových sudech po dobu 48 měsíců. Víno mně každou minutu doslova rostlo ve sklenici Edit: Proč je ta fotka otočená nevím, jsem relativně střízlivý... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. září 2017 uživatelem Wrch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedro17 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Jack Daniels Honey je fakt dobrý..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Jack Daniels Honey je fakt dobrý..... ? snad jen v případě že jsi zvyklý max. na tuzemák tak jo. Jinak tenhle divnej chlast skončilpo ochutnávání jako součást receptu na podlití pečenýho masa, tam to bylo celkem fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Myslim, ze po narocnem dni je klasika to nejlepsi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Během pobytu v HKG to bylo několik alko a nealko produktů.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Dnes jsem koupil kvůli manželce PETku něčeho co bych normálně nekoupil. Solidárně se mnou pije různý APY a IPY, tak jsem chtěl být jednou solidární já. Sladký jak hovno z nutrie to bylo a tímto moje pivní solidarita končí. Příště už zase hořký pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Rodina fuč, pes taky, it's 5 o'clock somewhere, žejo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 a do druhý nohy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Vybírám si rum na takové domácí popíjení. Prošel jsem si Zacapou solera, Diplomatico 12yo, Plantation 20yo a nejblíže mi byl asi Plantation s Diplomatem. Máte nějaké zkušenosti s rumem Dos Maderas 5+5yo? Díky za zkušenosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnox Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Mne chutnal, rekl bych, ze neni tak sladky jako Diplomatico nebo Zacapa, ale zaroven to neni nic ostryho. Urcite neslapnes vedle. Zajimava je taky kombinace s Pedro Ximenez sherry (v sudech po nem dozrava) - prodava se to i jako set. Kdyz si das kapicku sherry, pak rozumnou chvili pockas a pijes rum, zvyrazni se v nem jine chute a vune, nez kdyz pijes jen ten rum samotny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se