YPO Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 vodšpuntováno ..... je to dobrý, ale úplně v prdeli z toho nejsem .... třeba to zejtra bude lepší
nickolas Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 30 Appleton 12, 30 Hennessy VS, 15 pomeranč, 30 limeta, 15 cukr. Tý limety tam bylo moc, to má člověk za to, když nepoužívá mozek a slepě jede dle knih. DSC05012.JPGTrochu se to zvrtlo :-)Tohle vlakno vubec nesleduju...vlastne je mi zahadou proc.Ale covece dochtore, todle kdybych videl vcas, tak te mezi lidi urcite nevezmu...bych jel s M3manijakem!
dr.sphinx Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Na to, jaký sdílíš plebejský sentimenty, do tebe ta kmínka v sobotu ráno moc nepadala
DavidLC Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 vodšpuntováno ..... je to dobrý, ale úplně v prdeli z toho nejsem .... třeba to zejtra bude lepšíJj, měl jsem a jak píšeš, čekal jsem víc :-/
dr.sphinx Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Já se těch Oliver and Oliver věcí trochu přepil a dneska už je nemůžu pomalu ani cejtit, pamatuju se ale, že ten YPOrum jsem dycky chtěl zkusit.
ivan_989 Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 Je v tom niekoľko druhov tekvic vrátane hokkaido. Napriek tomu je to celkom dobré
Murphy97 Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 Uz nic a trochu mi to chybi. Ty stredy me zabijou...
bellamor Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 No drinks for it is not yet weekend, I don't want to report for work with a hangover.
shaggy Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Tiez som dnes doplnil. Cim zacat?
Tom4 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Doplněny zásobyAhoj, jmenuji se vtérka a rád bych u tebe pár dní bydlel.
eskimak Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Tiez som dnes doplnil. Cim zacat? chlast1.jpgTu Ballantinku a Chivas mozes rovno doliat do Coly, na nic ine to nieje vhodne. Skoda, mohol si za tie prachy mat whisky.Ale Redbreast 15 - spica. A Aberlour 16 urcite neurazi, ale preferoval by som 18, to je podla mna chutovo taky plnotucny Aberlour. Pripadne 12. No ta 16ka ma taky divny sherry chvostik co mi tam vobec nepasoval.
dr.sphinx Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Seš moc vostrej a kolegovi kazíš zážitek Tyhle konkrétní lahve od Chivas a Ballantine's máš ochutnané/zmáklé? Já bych od těchhle dvou taky nic nečekal a kdybych se rozhodoval sám, tak mě nákup taky ani na moment nenapadne. Už se mi ale v minulosti stalo, že mě celkem oslovil jeden konkrétní produkt od značek, které jsou jinak naprd.
Bert Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Čerstvě vypálený jabka (mošt). Vše OK. Ještě tak týden větrání, a zima se bude dát přežít :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se