Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

30 Appleton 12, 30 Hennessy VS, 15 pomeranč, 30 limeta, 15 cukr. Tý limety tam bylo moc, to má člověk za to, když nepoužívá mozek a slepě jede dle knih.

attachicon.gif DSC05012.JPG

Trochu se to zvrtlo :-)

Tohle vlakno vubec nesleduju...vlastne je mi zahadou proc.

Ale covece dochtore, todle kdybych videl vcas, tak te mezi lidi urcite nevezmu...bych jel s M3manijakem!

Odesláno

vodšpuntováno ..... je to dobrý, ale úplně v prdeli z toho nejsem .... třeba to zejtra bude lepší

Jj, měl jsem a jak píšeš, čekal jsem víc :-/

Odesláno

Tiez som dnes doplnil. Cim zacat?

chlast1.jpg

Tu Ballantinku a Chivas mozes rovno doliat do Coly, na nic ine to nieje vhodne. Skoda, mohol si za tie prachy mat whisky.

Ale Redbreast 15 - spica. A Aberlour 16 urcite neurazi, ale preferoval by som 18, to je podla mna chutovo taky plnotucny Aberlour. Pripadne 12. No ta 16ka ma taky divny sherry chvostik co mi tam vobec nepasoval.

Odesláno

Seš moc vostrej a kolegovi kazíš zážitek :)  Tyhle konkrétní lahve od Chivas a Ballantine's máš ochutnané/zmáklé? Já bych od těchhle dvou taky nic nečekal a kdybych se rozhodoval sám, tak mě nákup taky ani na moment nenapadne. Už se mi ale v minulosti stalo, že mě celkem oslovil jeden konkrétní produkt od značek, které jsou jinak naprd.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...