Jeronimo Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2014 Nejsou ze sedmého schodu, ale ze čtvrtého patra. Do lednice se mi už nevejdou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Beet Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2014 Žena se mě nedávno ptala, jestli máme doma Starou mysliveckou, že jí potřebuje do nějakého receptu. Měli jsme doma Cognac, Armagnac, Metaxu, Grapu, Karpatské brandy špeciál, ale Myslivce ne. Pil jsem ho jak mladý kluk. Naposledy asi před 15 roky a tenkrát mi docela chutnal. Vlastně ani nevím, proč jsem ho přestal pít. Tak jsem šel a lahev koupil. A zase mi po těch letech přišel jako dobré brandy. Navíc za směšnou cenu. Kdyby u výrobce Myslivce měli marketéry z Eltonu, tak víc zdůrazní, že se to vyrábí z brandy pocházející z kraje Cognac a ještě je to vylepšený bylinkami a bouchají flašku místo za kilo, tak alespoň za litr. Než je to napadne, tak si ho zase sem tam dám. Viděl jsem na netu, že mají i nějakou lepší řadu. Tak tu taky časem zkusím, až ji někde uvidím. Tak jsem Myslivce taky po letech (15-20?) zkusil. Přiznám se, že tehdy mi nechutnal. Dnes, ale musím konstatovat: velmi, velmi příjemné pití.Díky za tip.
odjinud Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2014 Dneska pivo, víno a whisky... a už cejtím to ráno.. :-(no nic, jdu radši spát....
Tomas_2002 Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2014 Dneska pivo, víno a whisky... a už cejtím to ráno.. :-(no nic, jdu radši spát.... Já dnes pivo vánoční speciál 15°, Moet, 4x velkej Pyrat a 0,7 Sauvignon od Lahofera....taky se bojím jít spát
rolas Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Na zkoušku jsem zakoupil tento rum a musím říct, že je velmi dobrý. Hodně jemný, né tak ani sladký jak Capitan Bucanero Elixir 7, prostě se dobře pije .
Návštěvník Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Tak a teď nevím co vybrat. Poslední dobou kupuju 1x flašku měsíčně a nějak se mi to hromadí - ještě když člověk připočítá to co dostal. Ještě mi chybí talisker, pyrat, diplomatico, artbeg a mám vše co mám rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 (upraveno) Koupil jsem si gift pack ležáků od Bernarda a byl tam jeden Ale. Je to super. Kvasnic je tam tak akorát, aby to nemělo německý hefe-šmak, ten už je na mě zu viel.8,2%, přitom jemné pivko... Upraveno 21. prosince 2014 uživatelem bandicoot
DavidLC Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Rum mám rád a prozatím první místo má toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Piju jakési bílé, až se mi z toho skoro rolujou ponožky. Ale co mám dělat, když je toho doma celej demižón. Vyslal jsem tátu k vinařovi a zjevně vybíral tak, až přebral.Po druhé sklence se to už relativně dá. Zítra zajdu do Znovínu vybrat něco na spravení chuti.
bandicoot Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 K tomu rumu...Mám tu na svátky Mount Gay, Barbados, Black Barrel a jde to. Má intenzívní aroma, krasne je cítit burbonový sud, na patře příjemný nástup a říz. Rychle chuť ale vyšumí, a zůstane horko. Alternativa pro někoho, komu Zacapa Style přijde soft...
instant Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 v piatok bola firemna party, mal som na starosti oddelenie whisky. kym zacnete prskat: Jameson kupujem do vianocneho kolaca, hehe btw, od Lagavulinu sme rano nenasli ani len prazdnu flasu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mondeo2 Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 v piatok bola firemna party, mal som na starosti oddelenie whisky. kym zacnete prskat: Jameson kupujem do vianocneho kolaca, hehe btw, od Lagavulinu sme rano nenasli ani len prazdnu flasu.. tož to bylo podařený večírek...................
Krakonosh Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Wanderer: až půjdeš pro ten Znovín, doporučuju cokoliv s kulatou nálepkou VOC Znojmo nebo s ještěrkou (Lacerta viridis). Tam v podstatě nejde šlápnout vedle a spravíš si chuť
instant Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 tož to bylo podařený večírek................... ..pocas akcie som urobil na firemnu stranku post s nazvom "delena strava podla instanta", na ktory som si moc detailne nepamatal.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Tak ráno bylo kupodivu docela ok, dokonce jsem dal v 9:30 obvyklý 1:15h spinning a odpo plavání.Dnes jedu to samé....(+ jeden grog s tuzemákem, teda) Blbý jen, že autem se dá jet až tak odpo...:-) Dneska pivo, víno a whisky... a už cejtím to ráno.. :-(no nic, jdu radši spát....
odjinud Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Je tu někdo, kdo kupuje vína v samošce (ideálně v Bille)? Já kupuju jen tam....... potřeboval bych poradit, co z "lepších" vín (>100Kč v akci) tam má cenu. Jedu na svátky na Moravu, tak jim tam chci vzít pár slušných vín....
Krakonosh Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Vozit víno na Moravu = nosit dříví do lesa, ale zkusit to můžeš, aspoň bude sranda
tombed Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Škrtám se svého alkoživota tulamorku a medového Jacka! Teda aspoň do doby, než pomyšlení na ně, přestane vyvolávat lehký třas okolo žaludku.
Beet Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Škrtám se svého alkoživota tulamorku a medového Jacka! Teda aspoň do doby, než pomyšlení na ně, přestane vyvolávat lehký třas okolo žaludku. Kde jsi včera pařil??
tombed Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Sobota - návrat ve 3 ránoNeděle - návrat ve 4 ráno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se