dan83 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Kdo si hraje nezlobi:)) 11° Ryzak od Konicka z Vojkovic, fakt dobre pivo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Koupil v kaufáči špaň. červ. víno za 45,- / flaška. Diego de Almargo.Docela ujde a nevypije se ho moc.Uvidíme ještě zítra... .-)
odjinud Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Tak fajn, hlava bolí přiměřeně... :-)
vladimir72 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Mocambo - mexický rum 15 y.o. single barrel - číslovaná flaša z číslovaného sudu lehce zakápnutá javorovým sirupem a limetkovou šťávou, na ledu.......... mňam, no co Vám budu povídat - vždyť to znáte Včera mi VELICE vyšel jeden kontrakt a to je nutné oslavit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 Mám narozeniny, tak jsem posvačil tohle.
Liqid Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 chia drink Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
RomanP Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 Laphroaig Select.Ten mi ale vydrží asi dlouho.
ivan_989 Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 Mám narozeniny, tak jsem posvačil tohle.Velka gratulacia. Vinko je super.
mondeo2 Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 jsem asi zvíře ............kentaky a zapíjel jsem to kozlem..................elou flašku...........
gandalf Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 Mám narozeniny, tak jsem posvačil tohle.Gratuluju, já taky. Ale odbyl jsem si to včera
Wanderer Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 Jo v květnu, to se umí někdo narodit. Taky gratuluju. Jinak na oslavě jsme zmařili pěkných pár lahví vína a všechno pouze vinice Šobes.
warann Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Polský tmavý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. polský medový Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a něco pro zdejší sektáře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nickolas Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Fuj, co jsi to k Nemu postavil!? To muselo zkysnut!
Návštěvník Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Kubsonovi po cyklovyletu smakuje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 (upraveno) Spíš jsem vinař, ale loni jsem dostal od šváry k 30-tinám tohle a taky to neni špatný pitivo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. května 2015 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 (upraveno) Mám narozeniny, tak jsem posvačil tohle.Velká dobrota! ;-)Dodatečně všechno nej! Upraveno 9. května 2015 uživatelem Maxel
warann Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 (upraveno) Fuj, co jsi to k Nemu postavil!? To muselo zkysnut! No vlastně ani ne. Nakonec to pivo docela ušlo (na to, že pocházelo od někoho se jménem Konrád ). Za to manželka si stěžovala, že kafe bylo nějaký nakyslý (ale to s hodinkama ani Konrádem asi nijak nesouviselo). Edit: Ještě dotaz pro zdejší RUMomily - Metuzalem (ani nevím jestli jsou různý) je poživatelnej? Upraveno 10. května 2015 uživatelem warann
Maxel Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 (upraveno) Abych předeslal - nejsem žádný rumový odborník. Ochutnal jsem to nedávno v jednom irském pubu, není to špatné pití. Byl 15-ti letý a na můj vkus už dost sladký. Kdybych si mohl vybrat, raději zvolím Legendario. Upraveno 10. května 2015 uživatelem Maxel
Mirek Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 (upraveno) Prej na delší dobu poslední večer s trochu slušným počasím, tak si jdu udělat pohodlí na terasu. Upraveno 18. května 2015 uživatelem Mirek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se