Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno
  V 20. 7. 2016 v 10:06, Gustaf napsal:

Jj, jak se to jmenuje ten patok za 3,50...starocech nebo tak něco :D

ambrosian??

V 20. 7. 2016 v 10:18, FraK napsal:

Asi jim to chutná. Jinak by si to přeci nekoupili. To by nedávalo smysl.

ale prd, levný to je, to je to samý, jako se salámama a šunkama bez masa, říkají tomu toustová šunka a deset deka stojí deset korun, co v tom může bejt dobrýho? Chemie? Chtělo by se říct zlatý komunisti, šunkovej salám stál sedm káčées, šunka deset nebo dvanáct, to je jako dnes zhruba sto až stopade, ALE bylo to k jídlu. Kdyby to nekupovali, tak to Babiš a jemu podobní nevyrábí, ale to ne, musí to bejt levný, aby se toho dalo koupit hodně. Jim to takhle smysl dává

Odesláno

Sem si vcera na takove to domaci piti k procitani chronomagu poridil Eldorado rum... A rekl bych, ze vcelku fajn. Mirny az stredni nastup, kratsi sladsi stred a koreneny zaver...

za mne spokojenost.

post-39943-0-24965800-1469026887_thumb.jpg

Odesláno

Dneska dopíjím jedno Bordeaux. Následně se chystám na větší postupnou degustaci vín, mám pár tipů, tak jsem zvědav... už se těším :-)

S tím rumem - jak to v tom vedru můžete pít?

Odesláno

Poslední tři-čtyři objednávky jsem dělal u la-vin.cz a spokojenost.

Naposled jsem se trochu utrhl a nechal jim tam pár peněz, odměnili to malým dárkem - 3,14ovina, ale potěší.

Návštěvník tolja
Odesláno
  V 20. 7. 2016 v 18:52, Andrew napsal:

Dnes klasika 23yo Zacapa Centenario

to jsme na tom podobně, co se rumu týká

Odesláno

Od kedy pijem tak to mám v podstate jednoduché... whiskey, cognac, bourbon! ;) Tie Rockstars si nevšímajte, sú to dary z Canady, inak chuťovo pecka vec! Príchutí majú desiatky a niektoré sú dokonca Rockstar+vodka (6,9%) :D

post-38180-0-37835300-1469107854_thumb.jpg

Odesláno
  V 23. 7. 2016 v 18:02, Gustaf napsal:

hmmm..melichárku melichárku :lol2: :lol2: 7,3vol...to může bejt slušnej starovač

Byl takovej hutnější v dnešním vedru, ale na chuť hodně dobrej ALE.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...