Lion Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 (upraveno) Rychlí utopenci (recept v kulinariu) a flaska Pyrata... Idealni panska jizda Upraveno 29. října 2016 uživatelem Lion
trulda Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 (upraveno) Já pil včera (asi tohle), aneb co zbylo z dárku... BTW, ty Téčka jsem si tam jen odložil před návštěvou koupelny. Jinak spaly se mnou ;-) Upraveno 29. října 2016 uživatelem trulda
roura74 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Ale na hodinkách už máš zítra Holt kraj kde dnes znamená zítra. ;-)
Maxel Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Dneska to bylo takhle... Lahev nebo dvě (druhý slovo platí) a souboj Ford vs. Brosnan. Teď už je to bez foto - Mr. Neeson a vše, co se dá zvládnout za 96 hodin. K tomu sekunduje 7* Metaxa ; pro mě překvapivě dobré pití.
Effe Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Tož u nás byl Hibernal byl druhá varianta ,ale zvítězil Sigr(nebo tak nějak :-) )
Beet Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 skleničky netřebaTaky mám tuto lahev. Zatim je v baru neotevrena... Zatim. :-)
dlubix Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Rád bych nějakej dobrej nenáročnej rum, nic extra uleželýho. Pyrát?Mam tu Tuzemak s kafe prichuti. Pani ho omylem koupila do vajecnaku. Klidne ti ho poslu.
MadButcher Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Mam ted otevreny Matusalem, viz info kousek zpatky, a jsem za 490 Kc, nebo kolik to presne bylo, docela spokojenej.
Maxel Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Rád bych nějakej dobrej nenáročnej rum, nic extra uleželýho. Pyrát?Ten tuzemák, ideální volba, ten by ti mohl šmakovat. (Pří)chuť si dosaď dle momentální (ne)nálady.
eskimak Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Rád bych nějakej dobrej nenáročnej rum, nic extra uleželýho. Pyrát?Pampero?
klasik51 Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Rád bych nějakej dobrej nenáročnej rum, nic extra uleželýho. Pyrát?Doporučim - RON Santiago de Cuba, RON OCUMARE AŃEJO ESPECIALA já mám na takové domácí nenáročné pití Bacardi, jak světlej, tak tmavej. Bílej ne, bílej nepiju žádnej.Někdy si dám rád Captain Morgan Black Spiced Rum a co tedy opravdu neurazí je RON BOTRAN 5 let/ 8 let.Třeba Tě něco zaujme.
Lion Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Do petiset sou dobry Santiago de Cuba, matusalem 15yo, to maji kolegove pravdu... Dale pak jeste Cubaney 8 yo neni marnej... Pyrat je ale nekde jinde, jemna intenzivni chut pomerancu, prijemny volty... To stoji za to ochutnat, stejne ho jednou neldy objednas tak jako tak
Marhi Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Já to zjemním. Víno nevalné chuti i původu. Důvod... Jsem slaměný vdovec. Raději si pokecat než honit dorostenky.
eskimak Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 (upraveno) Pyratom nic nepokazis, Pampero je podla mojich zisteni najlacnejsi dostupny RUM. Appleton za mna ee, v ziadnom pripade. To uz volis chlastat captain morgan spiced = UM. Ak spiced rum a ide o cenu tak Sailor Jerry.Edit: Diplomatico 12 je samozrejme spica, ale moc sladke. 8yo je tiez velmi pitne. Len pozor na 7yo co je patok nehodny tej znacky. Tfuj. Upraveno 2. listopadu 2016 uživatelem eskimak
walter10 Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 (upraveno) Co takhle Appleton Estate Extra 12 y.o? Podle popisu vypadá dobře. Pampero mám taky v hledáčku společně s Diplomatico Reserva Exclusiva. Ale toho Pyráta vezmu. Takže už jen něco k němu. Pampero bývá mnohými považován za vstupní rum do "vyšší dívčí". Faktem je, že jak ve vůni, tak i v chuti se nachází spoustu zajímavého a vyspělého. Mně se na něm líbí připomínka dobrého (lepšího) koňaku. Každopádně patří mezi méně sladké rumy, s tím je dobré počítat. Poměr cena/kvalita je velmi dobrý až výborný. Diplomatico Reserva Exclusiva je oproti Pamperu sladší, jemnější, řekl bych, že jde v průměru asi o jeden (vůní/chutí) z nepřístupnějších a nejméně kontroverzních rumů; třeba pro konzumenta začátečníka určitě k doporučení, zkušený ocení. P. S. PAMPERO Aniversario Reserva Exclusiva. Upraveno 2. listopadu 2016 uživatelem walter10
walter10 Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Pokud se nechceš zklamat, ber osvědčené, které Ti chutná. Jinak spoustu fajn rumů už můžeš ochutnat v mnohých lepších hospodách, barech, apod. Nemusíš pak kupovat celou lahev bez předešlé osobní zkušenosti.
Leviathan Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Appleton je HNUS. To uz potom fakt cokolvek.Pirat OK. Pre mna celkom prekvapenieU El Dorada je strasny skok medzi 8 a 12 y.Aktualne naliate 12Y Centenario. Ale Nie je tak dobry ako 12Y El Dorado.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se