ivan_989 Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Pokračujeme v ochutnavke pekný týždeň to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 11teho je až v sobotu ale čo môžeš urobiť dnes neodkladaj na zajtra.Bol to pekný týždeň. Príjemný víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Ivan. Uz ma seres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 V kazdom pripade tyzdnova ochutnavka momentalneho Stupavar sortimentu splnila co mala a mozem len odporucat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 (upraveno) Ivan, kde si kupoval?Priamo v stupavare? Upraveno 10. srpna 2018 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Hej hej, v pivovare. Su tam do 18:00 kazdy den, v sobotu tusim do 12:00. Fakt sa oplati teraz v tom teple dat si poriadne pivo, po tomto tyzdni si uz z europiva asi neupijem. Stupavar je uplne ina liga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Zajtra asi pojdem kuknut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Do 13:00 su v sobotu http://www.stupavar.sk/kde_nas_najdete.html Super je ze to maju v chladiacom boxe, ready to use Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Stupavar som nestihol, tak cez tyzden.Zopar piv na vyberhttp://morepiva.sk/eshop/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Základní pravidlo do obchodu: otoč tu láhevsložení: líh, voda, ovocný destilát = tohle nechcešslození: ovocný destilát, voda = v pořádku To druhé je co si vozím z palírny, už je koukám pozdě, ale příště napiš,něco občas ve sklepení máme z vlastní zahrádky Tak jen ex post taková legrační připomínka z praxe. Koupil jsem teda Žufánek, což by alespoň dle etikety měl být čistej destilát. Byli jsme v partě, moc se na to netvářili. Nejlepší odezvu měl Golem, nějaká ta vyzrálá měruňka, kde je dle etikety líh (ale na netu se to skoro nedá dohledat, aspoň mně se to nedaří). Pro mě to má navíc chuť, jakoby tam někdo přilil meruňkovej kompot. No a pak se s velkým úspěchem pil Baron Hildprandt Zralá Hruška, což už je regulerní tlamolep a navíc i bolehlav. Taky je tam přidaný kde co vč. "kuléru", což jsem si musel po pravdě vyhledat a jde o karamel. Brr. No, takže Žufánek jakožto představil čistých destilátů se pil, až když nic jinýho nebylo. Netvrdím, že je to the best, ale v rámci nabídky dle mýho zcela bezpochyby. Nicméně názor vetšiny je zcela opačnej ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Barona jsi měl zkusit 4x destilovanou hruškovici. To už je vcelku dobrá pálenka, ale na to, jaký tomu dělaj promo a cenovou politiku, jsou lepší kořalky za míň, mně docela jede fleret pečeť hruškovice 50% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Barona jsi měl zkusit 4x destilovanou hruškovici. To už je vcelku dobrá pálenka, ale na to, jaký tomu dělaj promo a cenovou politiku, jsou lepší kořalky za míň, mně docela jede fleret pečeť hruškovice 50%Myslíš jako todle https://www.alkohol.cz/produkty/baron-hildprandt-hruskovice-0-7l-42-5-9290/ ? To vypadá líp, než co jsme pilil. Ale jak jsem psal, každej kupoval něco jinýho, spíš mě zaujaly ty preference co lidi mají. Že ve výsledku vedou produkty, co jsou různě dochucovaný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 V com presne ma spocivat kuzlo x krat palenych paleniek, ked na dobru domacu vacsinou staci vypalit to dva krat?.... a aj tak je niekedy problem udrzat to pod 60% Vsak to potom musi byt cisty lieh, ktory sa tak akurat musi nariedit vodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Jo, tu jsem myslel, ale jak říkám, Fleret pečeť jí převálcuje a navíc dělá i Williamsku (42%), mňam. Jinak Blatenskejm fandím, mám je za barákem, ale zatím na tu ligu, na kterou se snažej tvářit nemají. Možná je to i tím, že v kraji se hrušním moc nedaří. Klasika je domácí pálit dvakrát někam za 60 a pak povolit pramenitou na 51-2, ona časem vydejchá k těm 50, což je asi optimální na konzumaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Zünftler slivovice v hranate lahvi z Lidlu... Slozeni v poradku, chutove na tu cenu nadprumer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Docela neni spatna hruskovice od R.Jelinka, ta Williams v placate lahvi. Kdyz se vychyta akce, treba v Bille, neni ani draha. Jeden cas (asi tedy mesic :-) jsem nepil nic jinyho (tvrdyho). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Tak je pravda že kdo cucá běžně sladký rumíky nebo slaďáky typu zelená s 35% alkoholu a pak mu dáš do misky škvarky,na talíř frgál a naleješ normální kořalku (+- 52%) tak ten bude držkovat. Držkovat protože můj děda byl z Držkové a tam vijoujak se pálí kořalka. Přes to nejede vlak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Docela zajimavy clanek: https://xman.idnes.cz/vecne-namol-alkohol-byl-britskym-namornikum-vernym-druhem-pas-/xman-styl.aspx?c=A180813_134408_xman-styl_fro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 (upraveno) To vrhá úplně nový světlo na "What will we do with a drunken sailor" Upraveno 14. srpna 2018 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 2x3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se