eskimak Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 před 2 minutami, dawe009 napsal: Dobrý rumy se mi doma strašně rychle odpařují. Zajímavý, že třeba Metaxa tu leží už tak 4 roky a je jí furt stejně.. Jj. U mna mizne whisky. Asi paranormalny jav. Ale Metaxa (12+) mi tiez nevadi. Tie mladsie su adekvatne cene, 8 rocny tum vacsinou tiez nieje bohvieco. A cerveny Johnie Walker nieje OK ani do Coly. Ale na flambovand palacinky fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Jj.. Mě to prostě nechutná. To samý mi tu ležej už roky dva Glenfiddichy..to by musela už bejt velká nouze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Právě teď, dawe009 napsal: Jj.. Mě to prostě nechutná. To samý mi tu ležej už roky dva Glenfiddichy..to by musela už bejt velká nouze. Haha. OK. Tak to mas proste inak. Aj zakladny 12yo Glenfiddich je velmi podarene pitie, ak ti ani to nejde tak asi Ti whisky nieje sudena. Nicolas ma s Metaxou predbehol o sekundu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 (upraveno) To mě zas nevydrží ta 12*. Metaxu teď lemtam asi nejvíc. Single malt naopak stejně, ležák. Upraveno 12. prosince 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 před 2 hodinami, dawe009 napsal: S tonikem se vypije všechno Já si teda nedokážu představit pít něco levandulovýho..vždyť to musí chutnat jako mejdlo ne? Ale zase k tomu co už máš to sedí, a to je hlavní. Pobavil mě Marx Spencer No právě, proto se ptám, jestli už nemá někdo zkušenost Ale zas aby mi tu strašila 5 let flaška co není k pití No jo, občas prostě píšu rychleji než přemýšlím Ale jak tak koukám okolo, nejsem sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Ja vypiju "skoro" vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 před 2 minutami, eskimak napsal: Haha. OK. Tak to mas proste inak. Aj zakladny 12yo Glenfiddich je velmi podarene pitie, ak ti ani to nejde tak asi Ti whisky nieje sudena. Nicolas ma s Metaxou predbehol o sekundu Mám tu 2x 16yo a prostě ne.. Jednou tomu dám šanci zase. Myslím, že mě v mladí zkazily takový ty základní Ballantines, Tullamorky a podobný svinstva. Občas ujedu na ginu, ale vždycky se vrátím nakonec k rumu. Nebráním se dobrými cognacu a armagnacu..ale na to jsem lakomej. Ale ten chlast ze žrádla pro koně mi fakt nejede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 před 2 minutami, Prochy68 napsal: Ja vypiju "skoro" vsechno taky, jen asfalt teče pomalu a beton při zpětném pohybu vyráží zuby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 (upraveno) Před hodinou, Prochy68 napsal: Jen to clovek otevre, je tam pulka... Výborný rum , s perfektním ocasem do whisky.... Taky mi doma moc nevydrží .... Jen já ho nevyndavám z obalu :0D na to jsem měkkej .... Upraveno 12. prosince 2020 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 No jeden jeste v obalu mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 K te Metaxe, 12* je jedina, kterou vypiju. V Rumech favorita nemam. To hledani drahy a celkove to neni muj favoritni druh chlastu. Dobrej Cognac, to bych si asi dal, ale kdo to ma platit. Glenfiddich 12 jsem koupil z nouze, ale chybi tomu ten jod. Zatim jsem se usidlil u Laphroaig 10 a je mi s nim dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 K te Metaxe, 12* je jedina, kterou vypiju. V Rumech favorita nemam. To hledani drahy a celkove to neni muj favoritni druh chlastu. Dobrej Cognac, to bych si asi dal, ale kdo to ma platit. Glenfiddich 12 jsem koupil z nouze, ale chybi tomu ten jod. Zatim jsem se usidlil u Laphroaig 10 a je mi s nim dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Na tady oblíbené rumy jsem se vysral...Chutná mi jen omezené spektrum. Na Vánoce jsem připraven. Doplnil jsem Rémy Martin Mature Cask Finish a Balvenie Double Wood. K tomu zásobu bublin z oblasti Treviso a Starý Plzenec a po piči front... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 před 15 minutami, nickolas napsal: K te Metaxe, 12* je jedina, kterou vypiju. V Rumech favorita nemam. To hledani drahy a celkove to neni muj favoritni druh chlastu. Dobrej Cognac, to bych si asi dal, ale kdo to ma platit. Glenfiddich 12 jsem koupil z nouze, ale chybi tomu ten jod. Zatim jsem se usidlil u Laphroaig 10 a je mi s nim dobre. 18y Glen je za mne teda výraznější a pitelnejší..... A pokud hledáš výrazný jód - sáhni po Lagavulin 16y ..... Ten ho má až, až .... tím nikdy nepohrdnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Před hodinou, dawe009 napsal: Mám tu 2x 16yo a prostě ne.. Jednou tomu dám šanci zase. Myslím, že mě v mladí zkazily takový ty základní Ballantines, Tullamorky a podobný svinstva. Občas ujedu na ginu, ale vždycky se vrátím nakonec k rumu. Nebráním se dobrými cognacu a armagnacu..ale na to jsem lakomej. Ale ten chlast ze žrádla pro koně mi fakt nejede. Ak myslis Glenfiddich tak si asi chcel napisat 15, nie 16. Ale Glenfiddich 15 je vyrazne odlisny od ich beznej rady (12, 18, 21), ako jediny je to Solera whisky. Za mna daleko najhorsi Glenfiddich, 12 yo je omnoho lepsia. Ale zas 15yo by mohol ludom co maju radi rum chutit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 před 30 minutami, eskimak napsal: Ak myslis Glenfiddich tak si asi chcel napisat 15, nie 16. Ale Glenfiddich 15 je vyrazne odlisny od ich beznej rady (12, 18, 21), ako jediny je to Solera whisky. Za mna daleko najhorsi Glenfiddich, 12 yo je omnoho lepsia. Ale zas 15yo by mohol ludom co maju radi rum chutit. Tak ne, jeden je 12, druhej 18. Jsem to dostal jako dárek a hned to šlo do skříně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Ale mierku asi nemaju, ze? 2:Liška běžela mimo vinný vysoký keř, a vidouci, že na něm hrozny zralé visí, zachtělo se jí jích. I hledala rozličných cest, jak by těch hroznův dojíti mohla, s rozbížkou i s doskokem. Ale tak jsou vysoko byli, že jich nikterakž dojíti nemohla. A porozuměvši tomu, že nic nezpůsobí, odtud preč běžela, a obrátila své pokoušení a k těm hroznům chtivost v radost, řkouci: "Však jsou ti hroznové ještě kyselí, protož já jich jísti nechci, ač bych jich proto dojíti mohla." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Zdravim velevazene osazenstvo CHMG Jdu sem s prosbou o pomoc, vybiram vanocni rum pro tchana a po konzultaci a nenapadne prohlidce minibaru, jsme dosli ke trem kandidatum ze kterych bych rad jednoho vybral. Dos maderas 5+5 - darkove baleni se ctyrmi dalsimi ochutnavkami z portfolia vyrobce Dictador 12Y Diplomatico mantuano - 8Y Dle toho co jsem vypozoroval, ma radsi trosku sladsi rumy a oboum nam celkem sedl Pyrat XO reserve, ale toho ma dost, tak nam prislo zbytecne kupovat dalsi flasku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Šel bych do Diplomatika .... Ale pokud, se nebojíš udělat ještě krom bokem mohu s čistým srdcem doporučit : theDemon’sShare .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Demons share je prevonenej hnus, s rumem nic společného nema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se