EpsteinBarr Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 dnes som narazil na toto... obsah otestujem, ale flasa je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Včera ráno jsem tak nějak tušil, že večer nebudu stíhat. Raději jsem tedy občerstvení pro Jagmana s Kamilem přichystal s předstihem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Moc pěkná partička z Islay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Má ty kluky asi rád, jinak by jim tak nedopřával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 před 2 hodinami, Bert napsal: Včera ráno jsem tak nějak tušil, že večer nebudu stíhat. Raději jsem tedy občerstvení pro Jagmana s Kamilem přichystal s předstihem. Netříští se Ti v tom prostoru zvuk? Sklo, plovoučka, kov,.... málo tlumící hmoty, a přitom jsi třeba reprákům věnoval podložky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Jedna ze sobotního večera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Dobrou čokoládu bych si teď také dal. Bohužel, zrovna žádnou nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janotero Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Zkoušel někdo Zacapa Edición Negra? Fotku jsem ukradl z Alkohouse.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Příprava na večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 před 2 hodinami, Vorel napsal: Příprava na večer Dej pak vědět, jaký byl. Mám ho v merku, tak jestli ho mám prubnout. Já dneska Plantation ..... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Kurte určitě zkus, už Gold of Mauritius je lahoda... Plantation je slabší průměr, Plantation Xo je rozhodně o level výš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Díky za doporučení. Určitě tedy zkusím jak Gold, tak Blue. Plantation není tak hroznej, dneska ho mám poprvé a jde to, vůni, chuť i ocas má vyrovnaný. Až mě to překvapilo. Včera jsem měl Malteco a to bylo horší, vonělo pěkně, při napití mě koplo, na závěr se uklidnilo a pěkně nasládle skončilo. .... Mimo téma: střídmé večerní popíjení rumu se ukázalo jako prima test na COVID, každý večer si usrknu sklenku, dvě, nebo tři a hned vím, že mám čuch i chuť v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Argus Budvar limited edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 před 38 minutami, Gustaf napsal: Argus Budvar limited edition Peklo zamrzlo ? Argus mám zafixovaný jako pitelné jedině při úplné ztrátě chuti . ..že čili poslední rok musí mít u Argusů žně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 před 19 minutami, Effe napsal: Peklo zamrzlo ? Argus mám zafixovaný jako pitelné jedině při úplné ztrátě chuti . ..že čili poslední rok musí mít u Argusů žně Hele, tahle 12 na žízeň není špatná.... dělá to Protivín... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Cigánka není žena a trabant není auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 před 13 hodinami, KurtCz napsal: Dej pak vědět, jaký byl. Mám ho v merku, tak jestli ho mám prubnout. Já dneska Plantation ..... . Určitě Blue Mauritius Gold doporučuju, je fakt výbornej. Je trošku sladší, ale zas ne tolik jako třeba Don Papa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 před 20 hodinami, Janotero napsal: Zkoušel někdo Zacapa Edición Negra? Fotku jsem ukradl z Alkohouse.cz Vybírám co zkusit dalšího a našel jsem tuhle recenzi, asi bych ho prubnul... https://www.rumrock.cz/recenze-zacapa-edicion-negra/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 před 3 hodinami, Vorel napsal: Určitě Blue Mauritius Gold doporučuju, je fakt výbornej. Je trošku sladší, ale zas ne tolik jako třeba Don Papa. Díky za info. Přesně to hledám něco trošku sladšího, ale míň než Don Papa. Takže do něj půjdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
just_a_wee_dram Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 (upraveno) Dnes Suntory Gold z 80. let po dědovi. Sice je to jen "obyčejný" japonský NAS blend, ale stejně je fascinující sledovat, jak se po několika dekádách v lahvi po nalití mění její charakter a temperament. K tomu jsem samozřejmě musel zvolit Seamastery z raných sedmdesátek, taktéž zděděné. Díky, dědo Upraveno 1. února 2021 uživatelem just_a_wee_dram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se