Bert Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Ty jseš neskutečně šikovnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Jj taky jsem predtim ten CM17 do toho google napsal:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Máš tam nápovědu. Boss bude po aplikaci super flexible. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 před 5 hodinami, Bert napsal: Ty jseš neskutečně šikovnej To jsem, doma mi to taky říkají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 Trošku přituhuje, tak je potřeba tlačit vyšší volty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Koniec pracovného týždňa je tu…za mna take prijemne pitie na pohodové posedenie so známymi ( len sa nejako rýchlejšie “vyparuje” ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Na dlouhé zimní večery klasiku z překrásné země Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Jak to chutná Vlastiku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Protože má polovička ráda Gin, zakoupil jsem lahev praotce Ginu, původní nizozemský a jsem z něj poněkud rozpačitý - klasické jehličí z něj není cítit, ani žádná jiná z bylin uvedených tam není cítit v nějaké větší míře. To že je maličko sladší bych tomu odpustil, na míchání do tonicu se moc nehodí, protože tam není to jehličí, které tu hořkost chininu zjemní. Prostě taková jemná pšeničná pálenka. Ještě to zkusím vychladit. No, neochutnáš, nevíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 ... ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Drzim smutek, tak to asi dorazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 V 25. 9. 2021 v 15:54, Libor_OV napsal: Dneska bych od nickolas čekal nějaký snimecek z přírody s lahodným napojem, který si s parťákem nesou s sebou Sorry, jsem to v tom frmolu prehlid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Děkuji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 Tak dáme si blues. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Rumy, rumíci, rumajzlíci.... dneska jsem zakoupil v Tescu za 756,90, mají je v akci . Datum u hodinek neseřízeno, moc je nenosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Dneska konečně otevřu ten MG, skoro rok jsem ho neměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 V 15. 10. 2021 v 18:29, matt81 napsal: Koniec pracovného týždňa je tu…za mna take prijemne pitie na pohodové posedenie so známymi ( len sa nejako rýchlejšie “vyparuje” ) u Elixíru se ani snad nedivím... je výbornej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 (upraveno) Jedna ze včerejší návštěvy u souseda... Upraveno 30. října 2021 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Kaufland, 399 Kčs. Výrobce nějaký Metelka z Vizovic. A vůbec to není špatný. Určitě o řád lepší než Republika. Ale já jsem houby rumař. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Sobota začíná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se