Vítek75 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 31 dni, 31 hodinek. At to nemas v jednom mesici tak jednotvarny :-). Jsem skromný, stačí 7 ks doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 OWG: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Mám nějak přehodinkováno, hlavně u potápek.... Vidím to na drastickou redukci, možná... Boží sada. Ty Speedy 125 jsou nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Moje současná hromádka, byť nekompletní. Něco půjde, moc jich je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 5 kusov. Jednoduchá kombinácia RLX PAM a AP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Provedl jsem celkem redukci. Primky nepočítám, tak mi zbylo pár kousků.Moje oblíbené Wardy :C1000 Typhoon Cockpit EditionC9 Harrison Small SecondC65 Trident Bronze SH21 LEOmegy pak Speedy Tuestday ST2 Ultraman a SMP baterky. No a Trasery 100 let republiky.Jo a úplně jsem zapomněl na Sinn 1736 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 hezky různorodá skupinka, už asi chybí jen nějáký pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Dyk ty Wardy sou pilot/racing chrono.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 No jo, to máš vlastně pravdu. Já mám v hlavě pod pilotkama jen ty čistý časomíry bez dalších komplikací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 No ty C1000 jsou spíš pilotní než racing. Nemají vterinovy subcifr, jen minuty a hodiny. Navíc je barevně cifr inspirován kokpitem FGR4 Typhoon Eurofighter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Vypadá úplně bombasticky, jak ty indexy u Sinnu na ciferníku trčí a hážou stíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Aktuálně takto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 (z)denny - já bych měl strach, že ty zuby vyskočí z cifru a hryznou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auster Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Jedny. Vždycky jenom jedny. Jako že né že bych si jiné neponosil, ale takovou investici kvůli pár ponošení večer k obleku si nedokážu ospravedlnit. A nějak mi to narušuje intimitu vztahu k mým "hlavním" hodinkám, tekže s více hodinkama nemám klid. Mám to se vším, s autama, telefonama, zbraněma. Je to hodně vzácná pošahanost, nebo tím tady taky někdo trpí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Alespoň to základní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tes Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Jedny. Vždycky jenom jedny. Jako že né že bych si jiné neponosil, ale takovou investici kvůli pár ponošení večer k obleku si nedokážu ospravedlnit. A nějak mi to narušuje intimitu vztahu k mým "hlavním" hodinkám, tekže s více hodinkama nemám klid. Mám to se vším, s autama, telefonama, zbraněma. Je to hodně vzácná pošahanost, nebo tím tady taky někdo trpí?Já to mám: na normální nošení jedny (vytížené na 99,9%). A pak jedny tenké oblekovky a jedny cibule pro výjimečné příležitosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 (upraveno) Ja aktual 6 kuskov ... V banke mam IWC portugaly chrono, omega AT, a denne striedam casia, pamy 111 a aktualne najnovsi prirastok omega PO plus este mam prim soudek da ssa povedat NOS stav odlozene pre dcerku ... Buduci rok by som si rad vybojoval Rlx batmany a ak boh da tak aj 7denne iwc v ruzovom zlate Upraveno 18. prosince 2018 uživatelem Octavian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Derchan Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Zatím patery. Wengery to začaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Stačily by mi dvoje - jedny na běžný nošení do práce a jinou parádu (Rolex Exp II) a druhý na sport (Cabot Watch diversky).Protože se mi nechce pustit vlnkatý bondovky, tak mám ve výsledku tři kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fed_ex Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se