ivan_989 Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května před 44 minutami, EpsteinBarr napsal: Ak by mal niekto chut vyskusat Beaufort London Ja mam zálusk na test viacerých Beaufort vecí Ale Tonnerre teda po tvojich riadkoch môžem vynechať . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Pretože @Frantik sa mi s 50% zľavou na Raw Gold neozval (asi nemal čas, pretože je na ňom stále prilepená nejaká žena), tak som musel skúsiť svoje zdroje. Len to kapku "nezvládli" no. Tak uvidíme, či tých žien bude ešte viac, keď je to limitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Pretože @Frantik sa mi s 50% zľavou na Raw Gold neozval (asi nemal čas, pretože je na ňom stále prilepená nejaká žena), tak som musel skúsiť svoje zdroje. Len to kapku "nezvládli" no. Tak uvidíme, či tých žien bude ešte viac, keď je to limitka. Aaaa, to je ta predchozi verze - silnejsi, syrovejsi a jeste vic animalisticka . Good luck! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května (upraveno) před 58 minutami, koveras napsal: Pretože @Frantik sa mi s 50% zľavou na Raw Gold neozval (asi nemal čas, pretože je na ňom stále prilepená nejaká žena), tak som musel skúsiť svoje zdroje. Len to kapku "nezvládli" no. Tak uvidíme, či tých žien bude ešte viac, keď je to limitka. Ja to objednal jako vzorek a nic moc. Oud Maracuja, Safron, Absinth, Bamboo......To jsou moji favoriti, tohle je slabý a tak trochu o ničem Upraveno 19. května uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Ja v mezidobi vyzkousel French Lover a ten me teda vubec nenadchnul. Smrdi mi to jako francouzskej chlap s cigaretou, takze vlastne asi cajk.Byredo De los Santos je naopak celkem dobrej fejk Encre Noir nebo EN Sport od Lalique. Akorat EN mi prijde kapku uhlazenejsi. Takze komu se Byredo libi a nechce platit takovou raketu, tak doporucuju Lalique (uz jsem ho tu nedavno zminoval). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Lalique je super. Encre noire i sport, white a momentálně ombré noire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Hodinky a parfemy majú minimalne jednu vec spoločnú- balenie. Po X vzorkách som sa konecne rozhodol pre NIO a doslo balenie jak od Rolexu Vonkajší obal, krabica na box, obal na box a box samotný. A k parfemu kúsok meteoritu s certifikátom ... a mne by pritom úplne stačilo balenie á la tester. Ale dobre vedieť, ako darček bude edícia Shooting Stars super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května před 3 hodinami, ivan_989 napsal: Hodinky a parfemy majú minimalne jednu vec spoločnú- balenie. Po X vzorkách som sa konecne rozhodol pre NIO a doslo balenie jak od Rolexu Vonkajší obal, krabica na box, obal na box a box samotný. A k parfemu kúsok meteoritu s certifikátom ... a mne by pritom úplne stačilo balenie á la tester. Ale dobre vedieť, ako darček bude edícia Shooting Stars super! pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Ranna prechadzka po dazdi agatovou alejou. Po oboch stranach chodnika je cerstvo pokosena trava, z ktorej stupa opar. Citit ako sa vonavy vzduch zahrieva od stupajuceho slnka. Miesa sa v nom zavan ziveho dreva a prebudzajucich sa kvetov. Nie je to opojna vona. Je svieza ako zacinajuci slnecny letny den po dazdi. Ako ranna prechadzka parkom pri kastieli. Xerjoff Nio. Som nadseny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Sleva 20% na Novellista https://www.notino.cz/novellista/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Tak jsem dnes vyzkoušel poprvé vzorek Nishane Hacivat a musím říct, že za mě je to pecka Cítím tam hodně Ananas a ten mám moc rád. Celé mi to prostě evokuje rozkrojený ananas a palmy Ten asi budu muset sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Ak ti vonia ananas a chces nische, skus este Xerjoff Accento, ten je tiez prijemny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května To má i zajímavější cenovku Jen ještě sehnat vzorek! Ten Hacivat mi připadá jako takový o hodně víc ananasový Aventus s troškou méně kouře. Což je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Beautinow.com ma 10%off na celý sortiment a ďalšie zľavy (oslavujú 4 vyrocie). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Skusil som dva dni po sebe Xerjoff Nio a Malle Synthetic Nature. Nio flakon a S. Nature vzorka. Oba su velmi podobne svieze letne parfemy, od zaciatku az po drydown. Ale predsa len som zaznamenal rozdiely. Nio: - pri nastupe citit (okrem toho, co citit aj neskor), aj zlahka citrusy - priebeh sviezi, vela cerstvej zelene, vlhka pokosena trava zaliata slnkom / agatove kvety, snezienky, zlahucka jazmin - drydown stale sviezi, do popredia sa viac dostava vona zeleneho cerstvo narubaneho dreva (alebo vona vyvyseneho zahona), zlahucka korenie a vetiver (?) - v baleni je malicky kusok meteoritu s certifikatom originality Synthetic Nature: . podobny nastup ako Nio, ale bez citrusov - priebeh podobny ako Nio, citit trosicku aj nejaku ovocnu zmes - drydown je viac dreveny, ale to drevo nie je uz take svieze ako ma Nio, navyse po 4 hodinach som v tom zacitil nieco ako hnoj - ci a co je v baleni okrem parfemu netusim. Zaver: v tomto dueli je pre mna jasny vitaz Nio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Nevím jestli jste to postřehli, ale pro milovníky Amouage, ve Vivantisu mají nyní za neuvěřitelné ceny jejich Extrakty Interlude 53 a Reflection 45. Za 5800 korun je to až nepochopitelné. Venku se prodávají za cca 450 Euro. No a já samozřejmně kupoval taky dráž. A sotva koupím, najdu tohle, to je pech!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Kdysi dávno jsem dostal toaletní vodu John Galliano Before Midnight, ale nepoužil a hodil do šuplíku. Před časem to objevil synek, ale když mu došla, tak není k sehnání: Galliano měl prý jakýsi incident s nějakým rasistickým výrokem či co, tento svět moc nesleduji a buď se přestala vyrábět nebo je její prodej bojkotován, nevím. Ten kdo ji zná, neví o něčem podobném? Díky. Různé weby, které se tváří že je u nich skladem, ji nemají, zkoušel jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května (upraveno) Antisemistické výlevy, ne rasistické A vzhledem k tomu, že je to 10let stará vůně, s cenami kolem 70 Kč ve slevě bych řekl, že jeho prodej jednoduše skončil Upraveno 24. května uživatelem TomNguyen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května (upraveno) před 2 hodinami, TomNguyen napsal: ....jeho prodej jednoduše skončil No, a proto jsem i psal o tom, zda někdo neví o něčem podobném... tzn. podobné vůni, samozřejmě! Upraveno 24. května uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května V 23. 5. 2024 v 15:50, Fade napsal: Tak jsem dnes vyzkoušel poprvé vzorek Nishane Hacivat a musím říct, že za mě je to pecka Cítím tam hodně Ananas a ten mám moc rád. Celé mi to prostě evokuje rozkrojený ananas a palmy Ten asi budu muset sehnat. Kde jsi zkoušel nebo sehnal vzorek, prosím? Dokázal bys srovnat s podobnými, tj. Aventus, Explorer, Club de Nuit, Cedrat Boise atd.? Třeba Orion mě poměrně zklamal za tu cenu. @Pege1012 Zajímavé. Ale původní RM jsem bral před třemi lety cca za polovinu a stále mi zůstává přes 90 %, ačkoliv s ním příliš nešetřím. Mít flakón plný třeba jen do půlky, tak po něm asi skočím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se