Spongebob Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Včera jsme si skákli ná véču...poslal jsem tam mořskýho vlka (né do kalhot ). Celý krom hranolek který jsem ani nevěděl že tam budou jsem to sežral a sotva jsem pak chodil. Měl jsem chuť na tu jejich špenátovou přílohu ta byla suprová! česneček trochu, brambory našťouchaný.. "Jen" těch 220kn no ale zase nechodíme každej den.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 před 2 hodinami, Spongebob napsal: Včera jsme si skákli ná véču...poslal jsem tam mořskýho vlka (né do kalhot ). Celý krom hranolek který jsem ani nevěděl že tam budou jsem to sežral a sotva jsem pak chodil. Měl jsem chuť na tu jejich špenátovou přílohu ta byla suprová! česneček trochu, brambory našťouchaný.. "Jen" těch 220kn no ale zase nechodíme každej den.. Ta špenátová příloha má příhodný název "Blitva". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Před hodinou, Geodet napsal: Ta špenátová příloha má příhodný název "Blitva". A vlastne nieje zo spenatu, ale z mangoldu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 před 1 hodinou, Geodet napsal: Ta špenátová příloha má příhodný název "Blitva". Jojo! @eskimak to jsem netušil mě to připomínalo špenát...ale asi si tu už nikdy jinou přílohu nedám fakt super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Tvl....to zas dnes byla cesta, já jsem zapomněl na to, že už jsem si určitě říkal, že do Chorvatska autem už nepojedu.... naštěstí jsem mladý sklerotik a do příštího roku na to zapomenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drda Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 před 1 minutou, guzmic napsal: Tvl....to zas dnes byla cesta, já jsem zapomněl na to, že už jsem si určitě říkal, že do Chorvatska autem už nepojedu.... naštěstí jsem mladý sklerotik a do příštího roku na to zapomenu. Jj, ja jel naproti zpátky domů přes Slovinské hranice (Koper) v 15:40 a viděl jsme Tě ve frontě na hranicích cca 15 km dlouhá…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 No jo, co tak asi cakat v sobotu, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Hranice naprosto v pohodě, HU/CHR cca 5 min.... průser byl klasicky Zagreb (hodina a půl) a další hodina Goričan tunel (nehoda) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 No a na fajront nám o minutu ujel trajekt a jak jsme na něj čekali, tak nám malém ujel i druhý za 1:45 hod Ale nechce se mi o tom mluvit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drda Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Ale no tak, v sobotu se prece nejezdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Dneska čevabe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 před 7 hodinami, nickolas napsal: Dneska čevabe No, pánbůh požehnej. Pěkná porcička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Hlavní chod bude co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 před 9 hodinami, nickolas napsal: Dneska čevabe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je od tebe hezké, že jsi vzal sebou i sirotčinec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 60 kousků, 10 na osobu. Letos poprvé jsme to sežrali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Brno - Trogir, ostrov Ciovo. Podle googlemaps asi 9,5 hodiny, realita 16 Nejdriv v sobotu po pulnoci kolony ve Vidni na 2 hodiny, Slovinsko mimo dalnici s minimalnim provozem a pak apokalypsa za Zahrebem + nehoda smerem k Zadaru. Az v kolone jsem zjistil, he Chorvatsko nepodporuje dopravni info pro navi Volvo Sensus. Pouzit Waze, mozna by to dopadlo jinak. Ovsem dum primo na plazi, minimum lidi a krasne cisty more za to stoji. Zpatky to snad bude lepsi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Kto chodi do HR pocas sezony v sobotu . Ja to nejako nechapem. Na lod, mimo sezonu, ok, ina moznost prenajmu nieje bezna (ako sobota-sobota), ale cesty su prazdne, no nerozumiem tomuto masochizmu v sezone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Já už i Itálii jezdím raději v pátek a zpátky až sobota odpoledne....a cesty jsou krásně prázdný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Eskimak: Viden bude rozkopana i mimo sobotu (ale zase kloboucek dolu, ze makali i v noci a jeli jak fretky) a nehody se stavaji porad. Chteli jsme jet na konkretni misto a pronajem na tyden mimo so-so nebyl mozny. Na cestu jsem s prestavkami pocital 12 hodin, ale 16 uz je fakt zlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se