Ajaj Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 před 10 minutami, kuncák7 napsal: Jezdím na 28 a i to je málo :-(: tvl ze ja se lip neucil….no co tejden u Ostsee taky dobry….az na ty zk..urveny rasy co jsou prvnich 50m co se vleze do more Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 před 3 hodinami, nickolas napsal: Priste jedte na 14 dnu, minimalne. Moje zena vic nez 14 nedostane, jinak bych jezdil na 21. Příští rok to dám určitě na víc dní, akorát jdeme na recepci se zeptat jestli by nás tu nenechali dýl aspoň o jednu noc, v neděli už se bude i líp cestovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 (upraveno) před 3 hodinami, nickolas napsal: Priste jedte na 14 dnu, minimalne. Moje zena vic nez 14 nedostane, jinak bych jezdil na 21. Pardón edit. Upraveno 20. července 2022 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 (upraveno) před 3 hodinami, nickolas napsal: duble Upraveno 20. července 2022 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 před 5 hodinami, guzmic napsal: Je to Brač, obec Milna geva waterman resort je to tu fakt ráj, jsme moc spokojení a už vymyslíme že si to na podzim dáme ještě jednou. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 před 6 hodinami, guzmic napsal: Je to Brač, obec Milna geva waterman resort je to tu fakt ráj, jsme moc spokojení a už vymyslíme že si to na podzim dáme ještě jednou. To vypadá dobře! Dík za tip. Srpen už je sice spíš vybranej, ale třeba se ještě něco uvolní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 před 3 hodinami, guzmic napsal: Příští rok to dám určitě na víc dní, akorát jdeme na recepci se zeptat jestli by nás tu nenechali dýl aspoň o jednu noc, v neděli už se bude i líp cestovat. A co si dát výlet, přespat cestou (Plitvice, Slunj, atd.). Ať už tam, nebo z5. Ale jestli malé dítě, tak to je jiná, už si to skoro nepamatuji Jinak neděle je fakt klidnější, nejsou kamčáky a chorvati jedou do Záhřebu až večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Před hodinou, DavidLC napsal: A co si dát výlet, přespat cestou (Plitvice, Slunj, atd.). Ať už tam, nebo z5. Ale jestli malé dítě, tak to je jiná, už si to skoro nepamatuji Jinak neděle je fakt klidnější, nejsou kamčáky a chorvati jedou do Záhřebu až večer... Dohodnul jsem +1 den za cenu co jsem platil, takže pojedeme v neděli. Hold každá sranda něco stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Jedu začátkem srpna taky na Brač. Chci se zeptat,potřebuje dítě cestovní pas,nebo staci občanský průkaz? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Stačí občanka Lukáši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Diky Jardo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2022 V 13. 6. 2022 v 10:30, kral083 napsal: @DavidLCvoda,kafe, čaj nějaký dortiky a ty dva druhy jídla k dostání byly. Jen to může někdy dýl trvat. Okno jde otevřít jen někde. V našem kupé otevřít nešlo,po použití vyšší míry intenzity se otevřít podařilo. Spaní a bych se nebál, zvlášť pokud máte kupé celé pro sebe a nebudou vedle vás nějaký vypity hovada Tak musím dát za pravdu, podruhé už nepojedu... Vybrali jsme si smůlu (ojezd + 75 minut), v Ogulinu přestup na autobusy (chaos s přestupem, osádka nás lehce hnala do uličky, kde se čekalo a ostatní nás přelézali. Dlužno říct že kromě tohoto proti stewardům nemůžu říct křivé slovo. Snažili se, spíš jim to bylo kolikrát trapné... ). Důvod přestupu, abychom dohnali sekeru cca 2,5 hodiny. Mno, autobusem jsem jet nechtěl... Sekera na konci cca 2 hodiny. Cesta z5, sekera 1,5 na odjezdu i příjezdu, takže berné (sedíš u moře, piješ kafe, doma mě to mezi cikorama na nádraží štvalo víc)... Což o to , stát se může různé, ale co mě štvalo nejvíc, starý vlak, bordel, chandel... Z hajzlu hrůzu, umývárka dobrodružná.... Asi už jsem starý a pohodlný, ale tohle nemám zapotřebí, je to výjeb s cestujícíma a jak jsem pochopil i se zaměstnanci... s Jančurákem už nikdy a nikam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 @DavidLCpodle mě si udělal zcela zásadní chybu, že si nenajebal před cestou V deliriu bys o půlce cesty nevěděl a zbytek už přetrpěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 (upraveno) před 13 hodinami, DavidLC napsal: Tak musím dát za pravdu, podruhé už nepojedu... Vybrali jsme si smůlu (ojezd + 75 minut), v Ogulinu přestup na autobusy (chaos s přestupem, osádka nás lehce hnala do uličky, kde se čekalo a ostatní nás přelézali. Dlužno říct že kromě tohoto proti stewardům nemůžu říct křivé slovo. Snažili se, spíš jim to bylo kolikrát trapné... ). Důvod přestupu, abychom dohnali sekeru cca 2,5 hodiny. Mno, autobusem jsem jet nechtěl... Sekera na konci cca 2 hodiny. Cesta z5, sekera 1,5 na odjezdu i příjezdu, takže berné (sedíš u moře, piješ kafe, doma mě to mezi cikorama na nádraží štvalo víc)... Což o to , stát se může různé, ale co mě štvalo nejvíc, starý vlak, bordel, chandel... Z hajzlu hrůzu, umývárka dobrodružná.... Asi už jsem starý a pohodlný, ale tohle nemám zapotřebí, je to výjeb s cestujícíma a jak jsem pochopil i se zaměstnanci... s Jančurákem už nikdy a nikam.... Mě ti ten vlak také před rokem prolétl hlavou a všude podobné recenze a hororové příběhy podobné těm tvým, takže jsem to s té hlavy zase hodně, rychle dostal Díky za postřeh. Upraveno 27. července 2022 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Před hodinou, kral083 napsal: @DavidLCpodle mě si udělal zcela zásadní chybu, že si nenajebal před cestou V deliriu bys o půlce cesty nevěděl a zbytek už přetrpěl Tak chápu že levný alkohol je nástroj, jak to udělat snesitelné, stejně tak jako (překvapivě faktdobrý) koláče . No na dovolené jsem se trochu rozpil a na cestu z5 jsem tam poslal trochu ořechovky od domácího a bylo jak říkáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Tak hlasim navrat z Hvaru do Splitu na speedboatu.Ujeli jsme pred bourkou.Skipper hlasi 6 z 10 vlny no me stacilo...Perfect storm hadra.Ted to splachuju na Riva promenade.Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 před 9 hodinami, African napsal: Mě ti ten vlak také před rokem prolétl hlavou a všude podobné recenze a hororové příběhy podobné těm tvým, takže jsem to s té hlavy zase hodně, rychle dostal Díky za postřeh. Jaký díky, panáka za průzkum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Bud rad zes prezil! Vlak strasnej, meduzy z more prepadavaly az na plaz, na Makarske chodily i po promenade, ceny x10, v kazde zatoce vyletni tod co vypousti hovna… Ja uz vsem rikam, ze do Chorvatska vzivote nepojedu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 před 9 hodinami, nickolas napsal: Bud rad zes prezil! Vlak strasnej, meduzy z more prepadavaly az na plaz, na Makarske chodily i po promenade, ceny x10, v kazde zatoce vyletni tod co vypousti hovna… Ja uz vsem rikam, ze do Chorvatska vzivote nepojedu! Spíš než tyhle lži :-)) poreferuj o trajektu z Drveniku a pak zpět ze Sučuraje - fronty?, zdražilo se ( dle netu ne)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Ceny si meziročně nepamatuju. Každopádně mají jeden nový trajekt pro 60 aut. Střídá se s tím původním. Blbý je, že nependluje sem tam a čeká na jízdní řád, ale oni to tam taky mají každej den jinak. Tam i zpět jsem se vlezl na první a nečekal. Jinak jsem letos zkoušel na lístky aplikaci od Jadrolinie a pohoda. Vybereš, koupíš, netiskneš, ukážeš v mobilu pikolíkovi. Ono to je asi fuk, okýnko funguje dobře, jen když zrovna přijedeš a vypadá to že se vlezeš, tak je s kupováním u okýnka trochu stres. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se