xbraj19 Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Když je u toho doktor, tak to nemůže být špatné. Ja bych se přidal taky. A hodinky berete taky nějaké? 1. dr. Sphinx 2. xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 1. dr. Sphinx 2. xbraj19 3. Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 28. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Experimántálně nabídnu i druhý termín, snad to dopadne lépe než minule, když byly dva termíny a nakonec se moc lidí nesešlo Na programu jak jsem psal bude ochutnávka úplně čerstvých a vážně hodně špičkových červených čajů, příspěvek na vypité čaje bych nechal těch obvyklých 150,- Kč a samozřejmostí je velmi individuální cenotvorba pro hosty na případné nákupy Adresa je Vetržní 379/46, dveře vlevo od vchodu do domu. Parkovat lze v blízkém OC Stromovka. Úterý 9. 6. v 18:00: 1. dr. Sphinx 2. xbraj19 3. Tittus Úterý 16. 6. v 18:00: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 (upraveno) Úterý 9. 6. v 18:00: 1. dr. Sphinx 2. xbraj19 3. Tittus 4. Teatime Úterý 16. 6. v 18:00: Upraveno 29. května 2020 uživatelem Teatime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Úterý 9. 6. v 18:00: 1. dr. Sphinx 2. xbraj19 3. Tittus 4. Teatime 5. par-pa Úterý 16. 6. v 18:00: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 před 11 hodinami, xbraj19 napsal: Když je u toho doktor, tak to nemůže být špatné Moje blbý kecy jako záruka kvality? No když myslíš... O hodinkách to primárně fakt není, ale že jsi to ty, vezmu zelený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 29. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Par-pa: kapacita jsou čtyři místa, mohu Tě přesunout na druhý termín? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Pardon, to mi uniklo, snad tam nebudu sám... Úterý 9. 6. v 18:00: 1. dr. Sphinx 2. xbraj19 3. Tittus 4. Teatime Úterý 16. 6. v 18:00: 1. par-pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 29. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Dovolím si doplnit a snad i trochu lákat Čaje dnes dorazily a chystaný set červených čajů, který budeme ochutnávat, je nejlepší set, jaký jsem kdy v životě takhle pokupě pil, bez jakéhokoli přehánění... Ještě jsou volná tři místa na 16. 6 v 18:00, pokud se někdo zdráhá, protože "tomu moc nerozumí" atd, tak na to si fakt nehrajeme. Jde o to ochutnat nejlepší červené (v evropské terminologii černé) čaje a něco málo si o tom říct, ale účastníci předchozích sezení snad potvrdí, že si nehrajeme na žádné rozumí/nerozumí. Konkrétně budeme ochutnávat: Lapsang Souchong z divokých čajovníků (nenakuřovaný) Lapsang Souchong ze starých stromů (nenakuřovaný) Lapsang Souchong z divokých stromů (tradičně nakuřovaný) Jin Jun Mei Honey Style (droboučké křehké zlaté tipsy) Jin Jun Mei Flowery Style (trošku větší tipsy) Těch 150 Kč je vzhledám k ceně těch čajů spíš symbolických, takže bych neváhal :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 mrzí mě, že jsem toto téma rozkliknul až teďko, rád bych dorazil, ale budu 2 dny po chirurgickém zákroku, tak snad na příští popití mi to vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Přátelé, právě jsem zjistil, že mi to zítra nevyjde, takže pokud se @par-pa chce přesunout na tento termín, má možnost. Snad příště. Užijte si to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Super, tak zítra :-) Úterý 9. 6. v 18:00: 1. dr. Sphinx 2. xbraj19 3. par-pa 4. Teatime Úterý 16. 6. v 18:00: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 8. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Tak to jsem moc rád, že se to takhle zaonačilo, myslím, že by byla fakt škoda, kdyby bylo volné místo. Moc se těším! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Stíhám, ale nestíhám. Asi tak +15, začněte klidně beze mě, moje blbost. Pardon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Zasekl jsem se v práci, omlouvám se, už jsem na cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Tož já děkuji, za čaj, i za tu chvilku. Už zalévám unavené buňky Wu Yi a svědčí jim to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Něco málo doplněno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Nová várka:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Nemáte niekto tip na eshop so zaujímavými puerhmi v normálnych cenách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Napiš Zdenkovi Prachařovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se