Blackthorne Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Za mě rovněž spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Dnes rychlý obchod v Strapshopu. Nečekal jsem nic jiného než, že to bude na vysoké úrovni.A bylo...Díky Viktore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Opět jsem se přesvědčil, že Viktor své práci rozumí, rychle a dobře poradil a bleskurychle zboží poslal. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Taky jsem tam parkrat nakupoval, vzdy ok. Dokonce vymenili bez problemu 22mm remen za 24mm (pro 23mm roztec). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Můj první nákup zde a 100% spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Maximální spokojenost! Ještě jednou díky Ušoune! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 První nákup - super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Dalsi fajn nakup u Viktora. Ocenuji osobni pristup. At to slape!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Rychlovka s maximální spokojeností :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Vzdycky kdyz nutne neco potrebuju, tak to ve strapshopu vyresim! Za me super pristup, široké portfolio produktu a rychle dodani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Udělal jsem už více nákupů a vždy spokojenost ( i v případě nesrovnalostí v dodávce zboží, promptní reakce ze strany prodejce s alternativou možného řešení problému) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Rýchla dodanie, maximálna spokojnosť. Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Po mojom prvom nakupe mozem len podakovat a vrelo odporucit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corwin Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Zatím dva nákupy, spokojenost maximální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Rychlé dodání, supr jednání, bleskové vyřešení drobného nedostatku.... DOPORUČUJI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichBen Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Musím říct, že obchod, komunikace a řešení problému se ztrátou cenného psaní je na vysoké úrovni.Jsou prostě super! Utratil bych tam mnoho peněz, pokud bych je měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Velká pochvala za další úžasnou nákupní zkušenost.V pondělí odpoledne objednáno, v úterý v poledne dodáno, řemen pecka.Jako vždy 110% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Tak za mě taky super. Rychlovka dodání, široký výběr a hlavně taky dobře udělaný filtr, který usnadňuje orientaci. Až mi dorazí fyzicky další hodinky, objednám zas pásek. K dokonalosti mi chybí jen platební brána a jinak fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stonemar Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Taky se musím přidat, super obchod, rychlá dodávka, absolutní spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Pochvalné vlákno jsem objevil až teď. No tak hned napravuji. Super komunikace, rychlost a za mě maximální spokojenost. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se