roura74 Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Já asi budu mít na štědrý vecěr tišší domácnost. Manželce jsem koupil chytrou váhu od Garminu. Napsal jsem na balíček, že to je pro všechny, ale stejně to bude průser. Žena vždycky říkala, že historicky nejhorší dárek byly sněžnice, tak to teď nejspíš trumfnu. Stejně jim po pár letech přišla na chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 (upraveno) To je ještě krásný.. s kolegou jsme včera nakousli stejný téma, řikal, že před pár lety u rozvodovýho stání u soudy z jeho ženy nějak vypadlo, že nejvíc ji naštval, když k jedněm narozeninám dostala hrábě a za rok pak termo hlavice k topení.. Upraveno 19. prosince 2017 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Paráda, už na to koukám. Tak jen aby to do těch Vánoc stihli, to bude radosti! Dokonce se daj koukám koupit jenom ty gumičky.al bacha ať koupíš takový ty, co se líp nasazují. Jedny maj tu drazku docela na fest a je problém je tam nasadit. Vždycky sem na tom nechal prsty. A ruce sem měl černý jak bota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 To je ještě krásný.. s kolegou jsme včera nakousli stejný téma, řikal, že před pár lety u rozvodovýho stání u soudy z jeho ženy nějak vypadlo, že nejvíc ji naštval, když k jedněm narozeninám dostala hrábě a za rok pak termo hlavice k topení..já dostal předloni k narozeninám stavební kolečko, hliníkový žebřík, plechovej kbelík, hrábě, smeták a takový nůžky na plot živej..... já byl šťastnej loni sem dostal zahradní domek a matraci když nad tím teď přemejšlím, tak se možná budu asi brzy stěhovat ..... nebo kam s tím máma míří ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Ten zahradni domek a matrace nuti k zamysleni. A pod stromecek prima 100m pozemek v zahradkarsky kolonii nekde u Bruntalu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 (upraveno) uvidíme co přijde letos .... ale tudle říkala, že si mňe eště chvilku nechá ..... tak sem byl hned klidnější *úplně přesně to znělo " já si tě nechám, kde bych takovýho magora našla" Upraveno 19. prosince 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 ma Te rada. za hrubym slovem se skryva dobra duse,ktera neobratne maskuje vrele city. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Náhodou, nářadí v barvě a jakou měla radost..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 (upraveno) Ten zahradni domek a matrace nuti k zamysleni. A pod stromecek prima 100m pozemek v zahradkarsky kolonii nekde u Bruntalu..Bruntál nebrat, tam je v červnu druhý únor... Upraveno 19. prosince 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Tak kupili sme si s polovičkou vylet do Stockolmu na dve noci a telku . Tak uz nemusí ježiško nosiť nič. Dali sme šatstvo a knihy do kniznice na pomoc Rodinam v nudzi v ibci cca 30km od nas za veľkú krabicu a sme vybavení. Hlavne nech ma kazdy trochu radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 poradím Ti - na gumičky se vyprdni a kup celé stěračeParáda, už na to koukám. Tak jen aby to do těch Vánoc stihli, to bude radosti! Dokonce se daj koukám koupit jenom ty gumičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Hoši jestli nevíte co třeba kamarádce nebo ženě tak mimo jiný jsem koupil od Etamu overal. Je to takovej můj oblibenej dárek když nevím a zatím si ho každá oblíbila. Dá se i za půlku v HM ale Etam je Francie a rozdíl v materiálu velký. https://www.etam.cz/nocni-pradlo/typy/overaly/overal-ovce-648887183.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 (upraveno) Maj i jiny zviratka nez ovecku? Edit... jo maj... koala vyhrava Upraveno 20. prosince 2017 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 jsme kupovali holce overal Minnie v House Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Mě se líbí koala a sova:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Malá inspirace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huawei33 Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Všem v rodině jsem koupil toto stejně jako před 3 roky. https://www.darky.cz/viceucelova-lopata-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Mě se líbí koala a sova:-) Ale chapes to spravne, ze oni prodavaj jenom to obleceni? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Bohužel jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Moty chce být jako Tomio...v koalici :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se