obrbobr Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Ty Fiskars Takumi takhle na obrazku vypadaj, jako ze jsou kovany?? To ale asi ne, za tu cenu?ne, kovaný nejsouten můj nůž je poměrně subtilní, když jsem ho vybalil, na první pohled byl jsem docela zklamanej, ale je to jak když člověk pracuje se žiletkou, je opravdu ostrý a díky tomu jemnému gumovému povrchu na držátku se perfektně drží i za mokra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Tak tady není o čem:http://www.noze-nuz.com/akce/santoku.php Hiromoto je to nejlepší za danou cenu do kuchyně - ANO rezne, ale stačí dvakrát projet po keramickém brousku a je jak břitva - doma ho máme rok a je v neustále pernamenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Tak jsem nakonec koupil postupně 2 nože Fontignac, co má v akci Kaufland.Za každých 100Kč nákupu dostanete 1 nálepku, za 25 nálepek máte nárok na nůž v akci.Zatím mám Sudoku nůž (btw. ví někdo k čemu to je?) a Kuchařský nůž, viz. foto. Docela spokojenost, ovšem nemám žádné srovnání. Otázka je, jak moc je to vlastně výhodné (nevýhodné). Třeba Sudoku nůž mají v Kaflandu za 50kč a to bez slevy :-) Nyní mám nálepky na další 3 nože, čímž bych v zásadě završil sérii. Ovšem nevím, jestli i po slevě to není nějaký shit. Má s touhle značkou někdo nějaké zkušenosti? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Zatím mám Sudoku nůž (btw. ví někdo k čemu to je?) ... Nemyslel jsi Santoku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 A jo... nějaká asociace, asi :-) K čemu teda je ten santoku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Santoku je univerzální nůž.Pokud budeš mít v kuchyni jenom ten,tak by si s ním měl zvládnout všechno kromě práce určené pro sekáček .Na to opravdu pozor.Před časem se tu někdo "chlubil" že si zničil drahou kudlu když s ní sekal kosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Tohle fórum je fakt neskutečný. Sháním teď nějakej univerzální kuchyňskej nůž jako dárek a koukám, že i tady se to řeší. Problém je ten, že jsem dostal tip na nůž jako dárek dneska a obdarování proběhne už 27., čili nemám šanci nic objednávat. Jsem odkázanej na klasiku v obchoďácích. Může mi někdo poradit?V merku bych měl Fiskars Santuko, Victorinox Santoku nebo třeba Tescoma Azza. Nějaký zkušenosti nebo tipy, co vzít? Víc jak litr se mi do toho nechce vrážet, jestli rozumíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 S fiskarem a victorinoxem neuděláš chybu. Jsou nerezové. Teď jsem pořídil Hiromoto santoku,což je sendvič - uprostřed uhlíková ocel,boky nerez. Je neskutečně ostrý, už se těším na práci s ním, ale podle tradice si nový nůž rád kousne do masa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Už i ty moje si kously... :-) S fiskarem a victorinoxem neuděláš chybu. Jsou nerezové. Teď jsem pořídil Hiromoto santoku,což je sendvič - uprostřed uhlíková ocel,boky nerez. Je neskutečně ostrý, už se těším na práci s ním, ale podle tradice si nový nůž rád kousne do masa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Tohle fórum je fakt neskutečný. Sháním teď nějakej univerzální kuchyňskej nůž jako dárek a koukám, že i tady se to řeší. Problém je ten, že jsem dostal tip na nůž jako dárek dneska a obdarování proběhne už 27., čili nemám šanci nic objednávat. Jsem odkázanej na klasiku v obchoďácích. Může mi někdo poradit?V merku bych měl Fiskars Santuko, Victorinox Santoku nebo třeba Tescoma Azza. Nějaký zkušenosti nebo tipy, co vzít? Víc jak litr se mi do toho nechce vrážet, jestli rozumíte. Emefe, tahle sada http://www.fiskars-shop.cz/bambusovy-blok-s-nozi-fuzion-fiskars-977891/d-90979-c-1166/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Pokud by někdo aktuálně sháněl nože, D.i.c.k. je teď v Makru v akci, brácha si tam včera koupil santoku a kapr se s ním dělal skvěle. Já mám G2 od Global, o tom tady zatím nikdo nemluvil, je super, skvěle vypadá a na netu se dá občas sehnat za dobrej peníz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Trochu se zastanu dříve zmiňovaného nože Azza od Tescomy, ikdyž je to asi jediný výrobek od Tescomy, kterej funguje spolehlivě. Mám z týhle řady velkej kuchařák (22 cm) a je to bytelnej, docela těžkej nůž. Ergonomie dobrá, materiál v rámci ceny velmi slušnej. Je to takovej nůž, se kterým se nemusím bát udělat občas nějakou prasečinu, kterou bych si s lepšíma nožema nedovolil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Emefe, tahle sada http://www.fiskars-shop.cz/bambusovy-blok-s-nozi-fuzion-fiskars-977891/d-90979-c-1166/ Nechci sadu, chci jednu prima kudlu. Ten Fiskars je super, ale vůbec nevim, kde to mám teď shánět. V ÚL nic. Budu to asi muset vzít 27. ještě přes Prahu. Nebo nevim. :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Ja mam celou sadu Azza uz asi 4 roky a spokojenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 (upraveno) Nechci sadu, chci jednu prima kudlu. Ten Fiskars je super, ale vůbec nevim, kde to mám teď shánět. V ÚL nic. Budu to asi muset vzít 27. ještě přes Prahu. Nebo nevim. :/ tak sežeň victorinoxe... http://victorinoxcz.cz/nase-prodejny-a-distribuce/ ale i ty fiskarsy obchody s kuch. potřebama mají Upraveno 24. prosince 2013 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Wusthof. Zajít před nákupem do prodejny, kde je mají a vyzkoušet si ho - vzít do ruky prostě. Určitě si z nabízených typů vybere každý a je to investice, která se vyplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Tak jsem byl včera pro zbytek sady kaufland nožů Fontignac. No a "made in china"... Kua... že jsem to nečetl předtím...přitom si na tohle dávám celkem bacha. Kecy o francouzské rodinné značce koupené německým tradičním koncernem.... bullshit!Asi to celé pojede na chatu.... Kromě toho jsem zjistil, že prodavačky v kauflandu mají instrukce dávat více kuponů, za něž se nože vydávají, než bylo původně nastaveno. Včera jsem kupoval za nějakých 7 stovek a nálepek mám cca 20 (=nákup za 2000Kč). To samý otec a moje přítelkyně. Asi se jich nemůžou zbavit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Pokud by někdo aktuálně sháněl nože, D.i.c.k. je teď v Makru v akci, brácha si tam včera koupil santoku a kapr se s ním dělal skvěle. Já mám G2 od Global, o tom tady zatím nikdo nemluvil, je super, skvěle vypadá a na netu se dá občas sehnat za dobrej peníz.tak jsem dneska letel do makra a nic.... libil by se mi tehle (o tom druhym si necham zdat...) d.i.c.k. - nejlepsi noze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Tak už jsou asi vyprodaný..a neptal ses prodavačů? Třeba je ještě budou mít.. Měli kompletně řadu 1905. Odesláno z mého Q10 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 nevis na kolik ten santoku vysel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se