tommi_d Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 5 minutami, eskimak napsal: Ma. Jedna z najlepsich zaciatocnych whisky prave pre neznalcov. Chuti to kazdemu. dík za reakciu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 (upraveno) To ja ji objevil ted nedavno, musim rici ze mi take velmi zachutnala. Je to na takove to normalni piti. Neni to sice Lagavulin 16 a ani Laphroaig Quarter Cask ale naprosto gut. Soucasne s tim Glenmorangie 10 mi ale prisel i Ardbeg corryvreckan tak ten Glenmorangie trochu zanedbavam Upraveno 9. ledna 2021 uživatelem tyfo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 6 hodinami, tommi_d napsal: Poprosím znalcov z tohto vlákna... Má zmysle kupovať Glenmorangie 10 Y ako bežné pitie pre neznalca škótskej ? ďakujem za odpoveď... Souhlasím s ID eskimak. Klasická ex-bourbon whisky, ovocnější chuti s docela výrazným ananasem, příp. dalším tropickým ovocem. Díky nejvyšším kotlům ve Skotsku je ten destilát, co z nich leze, hodně jemný, což právě výrazně přispívá k oné pitelnosti a "snesitelnosti" i pro začátečníky. Glenmorangie navíc dělá své whisky poměrně dost sladké (zvláště pak ty různé finiše po sherry, portském či různých dalších vínech), což ještě více zvyšuje její oblibu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 (upraveno) Pardon, double. Upraveno 9. ledna 2021 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 před 16 hodinami, LukeD napsal: Souhlasím s ID eskimak. Klasická ex-bourbon whisky, ovocnější chuti s docela výrazným ananasem, příp. dalším tropickým ovocem. Díky nejvyšším kotlům ve Skotsku je ten destilát, co z nich leze, hodně jemný, což právě výrazně přispívá k oné pitelnosti a "snesitelnosti" i pro začátečníky. Glenmorangie navíc dělá své whisky poměrně dost sladké (zvláště pak ty různé finiše po sherry, portském či různých dalších vínech), což ještě více zvyšuje její oblibu. ďakujem za reakciu... v Metre je za 29.90 € tak pôjdem do nej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Máte někdo reference na Balvenie 12 yo Doublewood? Koukám na Mall protože mám nějaký poukázky a tohle je snad jedinej single malt co tam je, kromě tý srandy z Třebíče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 před 23 minutami, ragu napsal: Máte někdo reference na Balvenie 12 yo Doublewood? Koukám na Mall protože mám nějaký poukázky a tohle je snad jedinej single malt co tam je, kromě tý srandy z Třebíče. Neurazi, nenadchne. Treba skusit, niet sa coho bat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Dám to i sem. Jednoduché, prosté pohoštění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Před hodinou, ragu napsal: Máte někdo reference na Balvenie 12 yo Doublewood? Koukám na Mall protože mám nějaký poukázky a tohle je snad jedinej single malt co tam je, kromě tý srandy z Třebíče. Někdy je těžké radit ohledně chuti. Ale obecně vzato jde o dobrou whisky. Pár postřehů v rámci starších vzpomínek: V 30. 4. 2018 v 22:41, walter10 napsal: Tak se postupně propíjím různými známějšími kousky. Mezi ně bezesporu patří i Balvenie DoubleWood 12 yo. Ona v chuti především nasládle-nakyslá jemná ovocnost, lehce okořeněná a doplněná rozemletou pomerančovou kůrou s připomínkou dubového dřeva, není vůbec zlá. Pokud by pozbyla určité plochosti, kterou v ní zároveň nalézám, přišla by mi i výborná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Doublewood je moje nejoblíbenější. Není se čeho bát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Dám to i sem. Jednoduché, prosté pohoštění Audio Research koncáky?! Já se poseru. U toho se ten čtvrtbarel musí pít parádně. Ten Revox je taky kus historie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Dám to i sem. Jednoduché, prosté pohoštění Tybrdo takhle po hromadě jsem je nikdy otevřeny neměl... nějaký postřehy, např doporučeně poradi degustace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 1. na Select se vyser 2. dva, tri panacky desitky na rozjezd 3. Quarter Cask (prvni dva body se daji vynechat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 1. na Select se vyser 2. dva, tri panacky desitky na rozjezd 3. Quarter Cask (prvni dva body se daji vynechat)Jo tak asi máme podobný chutě, pod qc bych se podepsal. Jeste mi chutnala Px ale to bylo v době, kdy sem pil hodně kourovky ve sladkejch finisich. Jdu si něco nalejt snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Samy sladký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 1. na Select se vyser 2. dva, tri panacky desitky na rozjezd 3. Quarter Cask (prvni dva body se daji vynechat)Tak tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Souhlas. Select jsem vzal jen proto, že jsem jej ještě nepil. Quarter Cask je jasná jednička, no a základní desítka je nejhrubší, ale nemít ji na stole by byl hřích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Ten Quarter Cask ma vic voltu a u prvni sklenicky me to prislo zbytecne moc. Ale inteligentni jazyk se vpije, takze nakonec to bylo dobry. Ten Select nedava moc smysl hlavne cenove, v porovnani s desitkou. Da se to koupit prakticky za stejne prachy. Jinak chutove, na vyzkouseni, neurazi me to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Sklenička desítky Laphroaig, dobrá knížka a na světě je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Borci, neviete nahodou o nejakom shope dodavajucom aj do nasich krajin, ktory disponuje whisky Bladnoch prosim? Idealne 10 alebo 11yo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se