Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Bohuzel taky pouze sedmicka. I tohle I ten Ardbeg Uie.... byly jenom sedmicky. Ktery typ to ale je budu vedet tak za hodku. Jinak za to chteli 215 paundu. Slysel jsem, ze se vyplati investovat do starozitnosti.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Pěkně! Já budu v Londýně za tři týdny na pár dnů, tak si taky nějakou lahvinku přivezu. Ale určitě ne takovou bombu! Dneska jsem se stavil ve svém oblíbeném obchodě a koupi si Highland Park 12 a Cardhu 12. Asi si dnes otevřu ten Highland Park

Odesláno

Ani ty máslové sušenky nejsou k zahození ;)

Hasňo, Tvá paní má celkově velmi dobrý vkus :)

Odesláno

Ani ty máslové sušenky nejsou k zahození ;)

Hasňo, Tvá paní má celkově velmi dobrý vkus :)

Je to paní profesorová, tak se nediv.

Panie Hasňa, ta pětadvacítka z Malty bude lepší, než nějaká sagula pětadvacítka.

P.S. Já dneska taky obdarován od family membra Dr.R.Sch. : armagnac Chabot.

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Teda takhle rozmazlovat tchýni, to se jen tak nevidí :)

Ale jinak skvělé zátiší!

My se rozmazlujeme navzajem, tak to ma byt, tak je to spravne. ;)

Treba vypalit cerva, tak ted usrkavam Laphroaig Quarter Cask. Taky jsem se registroval na laphroaig.com a dozivotne ziskal pozemek o velikosti jedne stopy ctverecni. A k tomu jeden drum whisky rocne. Akorat si ho musim vyzvednout osobne v palirne...tak snad az pojedu kolem.... Dobre, no ni?

post-3194-071476600 1342282781.jpg

Odesláno

já jsem kluk nenáročný, chutná mi všechno, ale je fakt že ze začátku mi vysoce pitelné přišly ovocnější vzorky jako Glengoyne, ale když jsme došli k rašelině z ostrovu, tak jsem v pití jodové tinktury už nacházel zalíbení :) určitě bude pokračování!

Odesláno

Glengoyne jsem shodou okolností pil minulý týden - otestoval jsem Manzanilla cask finish a Shiraz cask finish. Oboje velmi zajímavé, ovocnější, příjemné, tak to mám rád :) Ten večer mě ještě zaujal Springbank 15y a hlavně Balvenie 21y Port Wood.

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...