filo-boxer Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Souhlas! Laphroaig 25, to uz je extratrida! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Cena nehraje roli, bo to neplatim ja. :-) Takovy pozdni narozeninovy darek. Petadvacitka uz je nekde nad severnim morem. Ardbeg prijede az pristi tyden se mnou z Londyna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Tak to gratuluju, tady se sedmička pětadvacítky pohybuje kolem 260-300 Euro, záleží jestli to je 40 nebo cask strength. Takovou asi jen tak neochutnám A z letiště to bude litrovka, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 (upraveno) Bohuzel taky pouze sedmicka. I tohle I ten Ardbeg Uie.... byly jenom sedmicky. Ktery typ to ale je budu vedet tak za hodku. Jinak za to chteli 215 paundu. Slysel jsem, ze se vyplati investovat do starozitnosti. Upraveno 5. května 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Tak je to cask strength. No, proste fajny darek z cest jak cyp. Sobe taky neco vzala. Oba jsme na Britanii lehce uchylni, tak nam to klape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Pěkně! Já budu v Londýně za tři týdny na pár dnů, tak si taky nějakou lahvinku přivezu. Ale určitě ne takovou bombu! Dneska jsem se stavil ve svém oblíbeném obchodě a koupi si Highland Park 12 a Cardhu 12. Asi si dnes otevřu ten Highland Park Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Ani ty máslové sušenky nejsou k zahození Hasňo, Tvá paní má celkově velmi dobrý vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Ani ty máslové sušenky nejsou k zahození Hasňo, Tvá paní má celkově velmi dobrý vkus Je to paní profesorová, tak se nediv. Panie Hasňa, ta pětadvacítka z Malty bude lepší, než nějaká sagula pětadvacítka. P.S. Já dneska taky obdarován od family membra Dr.R.Sch. : armagnac Chabot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 (upraveno) Ten shortbread od Walkers vyrábějí v Aberlour - naprosto skvělé ! Upraveno 5. května 2012 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Tak jsem otevřel tu Highland Park a je to fajn. Jemný kouř, ale opravdu jen jemný a k tomu jemně kořeněná a vůbec taková nenásilná a příjemná kombinace. A byla v akci za 26,99 E, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Tak. Tchán a tchýně odjeli domů...tož...chutnalo jim u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Teda takhle rozmazlovat tchýni, to se jen tak nevidí Ale jinak skvělé zátiší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2012 Teda takhle rozmazlovat tchýni, to se jen tak nevidí Ale jinak skvělé zátiší! My se rozmazlujeme navzajem, tak to ma byt, tak je to spravne. Treba vypalit cerva, tak ted usrkavam Laphroaig Quarter Cask. Taky jsem se registroval na laphroaig.com a dozivotne ziskal pozemek o velikosti jedne stopy ctverecni. A k tomu jeden drum whisky rocne. Akorat si ho musim vyzvednout osobne v palirne...tak snad az pojedu kolem.... Dobre, no ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 včera jsme s tygrem z mompračenu byli na iniciační whisky instruktáži, pitevní lístek je na fotografii. Moc doporučuju tohle zařízení http://www.marpek-whisky.cz/ - recenze zde http://www.scuk.cz/d/marpek/ úplně přesně popisuje realitu? za pár peněz kulturní zážitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 (upraveno) včera jsme s tygrem z mompračenu byli na iniciační whisky instruktáži, pitevní lístek je na fotografii. Moc doporučuju tohle zařízení http://www.marpek-whisky.cz/ - recenze zde http://www.scuk.cz/d/marpek/ úplně přesně popisuje realitu? za pár peněz kulturní zážitek Upraveno 18. července 2012 uživatelem kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 včera jsme s tygrem z mompračenu byli na iniciační whisky instruktáži a ja si rikal, proc oba tak koukate za pet sedum po hodinkach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Pekne. A co ti nejvic chutnalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 já jsem kluk nenáročný, chutná mi všechno, ale je fakt že ze začátku mi vysoce pitelné přišly ovocnější vzorky jako Glengoyne, ale když jsme došli k rašelině z ostrovu, tak jsem v pití jodové tinktury už nacházel zalíbení určitě bude pokračování! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Glengoyne jsem shodou okolností pil minulý týden - otestoval jsem Manzanilla cask finish a Shiraz cask finish. Oboje velmi zajímavé, ovocnější, příjemné, tak to mám rád Ten večer mě ještě zaujal Springbank 15y a hlavně Balvenie 21y Port Wood. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2012 Nová akvizice, musel jsem si na ni trošku zvykat a dokonce trošku ředit, má dost silný dojezd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se