Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Musím se podělit o pro mě zábavnou historku.

V práci u oběda. Kolega si objednal vepřové koleno a s klasickým priborakem se do něj nějak nemohl dostat... Tak já že mu půjčím ostrý nůž. Měl jsem u sebe Spyderco matriarch 2. Tak prorizl tu kůži koleno rozpulil a že mi vrátí nůž. A že mi ho nejdřív otře do ubrousku... No a nerizl se hned? Mě vám to tak potěšilo... Celý den mi pak nadával jak je možné, že mám tak ostrý nůž :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bobe, jak ti bude sedět v ruce rukověť, si vyzkoušíš na různých nožích v kdejakém Orionu nebo Tescomě. Podle toho pak můžeš vybírat. Já jsem koupil loni synkovi to santoku, co o něm ve videu D. Šulc mluví, že má doma. Za solidní cenu solidní nůž. Až časem můžes zkusit nějakě lepší gyoto. Radši začít s něčím aspoň trochu kvalitním, než stále vybírat. Ale bohužel je to podobná story jako s hodinkami...

Odkaz ke komentáři

V 3. 12. 2016 v 12:53, Powerslave napsal:

Dneska tohohle krasavce :photo:

Nevíte někdo co je to za šutr? totiž nerost myslel jsem nerost.

Mám něco podobného, trochu jiná struktura a odstín, to moje je malachit. Údajně je dost variabilní co do barvy i kresby... Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

V 4. 12. 2016 v 11:25, tommas4 napsal:

...(nebo ocílku, ale to chce grif)

Když ty dnešní ocílky stojí za starou belu. Měl jsem 30 let starou ocílku, která pořád neztrácela schopnost brousit. Bohužel, po jednom stěhování jsem ji už nenašel. Ty nové vydrží tak rok, max. dva a musíš je měnit...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
  V 4. 12. 2016 v 11:25, tommas4 napsal:

Na broušení kuchyňských nožů si kup tohle (nebo ocílku, ale to chce grif)

attachicon.gif09HS002___web.jpg

tohle je úplně k hovnu ... mám to doma a regulérně to vytrhává ocel z ostří .... nůž je pak pěkně zubatej

já brousím na šutrech ... někdy se to povede líp někdy ne ... stále se učím

a nebo "spyderco" tyčky .... tam není co zkurvit (mám taky)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...