Klotzman Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Co je to malý šišatý vlevo mezi Spydercem a Victorinoxem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Na Amazonu jsem to našel jako ReFaxi multitool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Hledal jsem ten Ivanuv nuz a hele co jsem nasel To jsou fakt drevni doby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Musím se podělit o pro mě zábavnou historku. V práci u oběda. Kolega si objednal vepřové koleno a s klasickým priborakem se do něj nějak nemohl dostat... Tak já že mu půjčím ostrý nůž. Měl jsem u sebe Spyderco matriarch 2. Tak prorizl tu kůži koleno rozpulil a že mi vrátí nůž. A že mi ho nejdřív otře do ubrousku... No a nerizl se hned? Mě vám to tak potěšilo... Celý den mi pak nadával jak je možné, že mám tak ostrý nůž :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Powerslave Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) Dneska tohohle krasavce Nevíte někdo co je to za šutr? totiž nerost myslel jsem nerost. Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem Powerslave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 To je zkamenělý vejce pterodaktyla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Kluci jakej koupit kuchynskej nuz?Mam to vse nejaky tupy, blizi se Vanoce ... :-) Asi bych nejakyho Japonce, ale nemusi byt od Hattori Hanza, staci nejakej dobrej stred Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 V 3. 12. 2016 v 13:11, Bob napsal: Kluci jakej koupit kuchynskej nuz?Mam to vse nejaky tupy, blizi se Vanoce ... :-) Asi bych nejakyho Japonce, ale nemusi byt od Hattori Hanza, staci nejakej dobrej stredGLOBAL G2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 http://www.noze-nuz.com/kuchynske_noze/KT103.phppoužívám na vše, celkem dobře se brousí, max. spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) Bobe, snad něco neporuším odkazem na můj oblíbený web:http://www.noze-nuz.com/recenze/test_kuchynaku/test_kuchynskych_nozu.php Á, Lazy byl rychlejší...:-) Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem Wagoneer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Japanesechefsknife.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 No musim koupit taky nejakej kamen na brouseni asi, to zase bude ritual :-) Blby je ze z toho netu clovek nepozna jak bude sedet v ruce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Bobe, jak ti bude sedět v ruce rukověť, si vyzkoušíš na různých nožích v kdejakém Orionu nebo Tescomě. Podle toho pak můžeš vybírat. Já jsem koupil loni synkovi to santoku, co o něm ve videu D. Šulc mluví, že má doma. Za solidní cenu solidní nůž. Až časem můžes zkusit nějakě lepší gyoto. Radši začít s něčím aspoň trochu kvalitním, než stále vybírat. Ale bohužel je to podobná story jako s hodinkami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Ten Hiromoto Saku Hocho, nebo jak se to pise, mam uz nejakej patek a je v pohode. A letos k Vanocum ho asi nadelíe tchanovi, minule na nej totiz u nas mlsne koukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) V 3. 12. 2016 v 12:53, Powerslave napsal: Dneska tohohle krasavce Nevíte někdo co je to za šutr? totiž nerost myslel jsem nerost. Mám něco podobného, trochu jiná struktura a odstín, to moje je malachit. Údajně je dost variabilní co do barvy i kresby... Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Emef: ten vypada dobre za ty prachy, idealni entry level ... Jako ty kudly za bura by se mi libily, ale musim vzit v potaz ze do kuchyne ma pristup i Petra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 V 3. 12. 2016 v 20:28, Bob napsal: No musim koupit taky nejakej kamen na brouseni asi, to zase bude ritual :-) Blby je ze z toho netu clovek nepozna jak bude sedet v ruce ...Na broušení kuchyňských nožů si kup tohle (nebo ocílku, ale to chce grif) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 V 4. 12. 2016 v 11:25, tommas4 napsal: ...(nebo ocílku, ale to chce grif)Když ty dnešní ocílky stojí za starou belu. Měl jsem 30 let starou ocílku, která pořád neztrácela schopnost brousit. Bohužel, po jednom stěhování jsem ji už nenašel. Ty nové vydrží tak rok, max. dva a musíš je měnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 V 4. 12. 2016 v 11:25, tommas4 napsal: Na broušení kuchyňských nožů si kup tohle (nebo ocílku, ale to chce grif) 09HS002___web.jpgtohle je úplně k hovnu ... mám to doma a regulérně to vytrhává ocel z ostří .... nůž je pak pěkně zubatej já brousím na šutrech ... někdy se to povede líp někdy ne ... stále se učím a nebo "spyderco" tyčky .... tam není co zkurvit (mám taky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Objednal jsem sutr 1000/3000 tak jsem na to zvedav, nejdriv potrenuju na starejch nozich nez zacnu s lepsima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se