mydlinkaTM Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 ... jenom škoda, že nedělají i titanový framelocky už bych měl jednu doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Framelock mají, titan bohužel... http://www.jpknife.cz/znacky/mcusta-seki-japan/mc-011k/mcusta-mc-114bd-120/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Tady máš framelock celokov...podle mě dost povedená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigger Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 ja mám len jeden, takú klasiku, Kyzliar Tayga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Kristovy rány, proč mi zrovna před Vánocema musí do oka padnout asi ten nejkrásnější meč, co jsem kdy viděl?Sakra sakra sakra, dárky nebo hodinky nebo tahle krásná (trošku delší) kudlička... http://www.sword-elgur.cz/katalog/mec-dle-navrhu-zakaznika.html?cat=3&pn=69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 (upraveno) Zdravím, máte někdo zkušenosti či tip na někoho, kdo dělá klipy na nože? Předlohou je originál v nerezu. Materiál měď a nebo bronz. Díky a ať to tiká a řeže EDIT: příp. titan. Upraveno 12. prosince 2017 uživatelem Sicik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 (upraveno) Zdravím, máte někdo zkušenosti či tip na někoho, kdo dělá klipy na nože? Předlohou je originál v nerezu. Materiál měď a nebo bronz. Díky a ať to tiká a řeže EDIT: příp. titan.Napis Honzovi. Ma toho hodne, ale urcite rad pomuze. http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=profile&u=6487 Upraveno 12. prosince 2017 uživatelem blam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Zdravím, máte někdo zkušenosti či tip na někoho, kdo dělá klipy na nože? Předlohou je originál v nerezu. Materiál měď a nebo bronz. Díky a ať to tiká a řeže EDIT: příp. titan.Z mědi bych klips nedělal, na to je měkká. U bronzu už je možností víc ale záleží na slitině a HT, běž do titanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Objednal jsem dcerce její první nožík, ale když přišel poštou, uvědomil jsem si, že mi jaksi unikla informace o rozměru. No nic, chvilku si s tím bude hrát a pak si ho když tak připnu na klíče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Napis Honzovi. Ma toho hodne, ale urcite rad pomuze. http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=profile&u=6487 Z mědi bych klips nedělal, na to je měkká. U bronzu už je možností víc ale záleží na slitině a HT, běž do titanu Díky za informace. Jsem v kontaktu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sei Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Co to je prosím za nožík? Díky. Foto z Chronoshopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 To je regular sebenza od Chris Reeva. Jednu mam na predaj ak by si chcel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sei Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Díky za info i nabídku, ale Sebenzu možná někdy Small. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Sakra, ta Mcusta je krásná.. Původně jsem si chtěl koupit Enduru od Spyderca, ale tohle je fakt nádhera. Nevíte, jestli se dá někde v Praze prohlídnout a ohmatat naživo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Trapper, Zenklova ulice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 No jo, ale tam není skoro nic skladem :-) Stejně díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Než jí pošlu do Plzně, ta moje (viz inzerce) je na vošahání k dispozici na P9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Když sem tam byl naposled, tak neměli podle eshopu žádnou Mcustu skladem, ale na prodejně jich měli dost a i tu, co se ti líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Sakra, ta Mcusta je krásná.. Původně jsem si chtěl koupit Enduru od Spyderca, ale tohle je fakt nádhera. Nevíte, jestli se dá někde v Praze prohlídnout a ohmatat naživo?Napiš Motymu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Děkuju všem! Ono to hrozí určitě až někdy po Novém roce, do té doby to nechám trochu uležet a pak případně zkusím ten Trapper (anebo si to spíš prostě objednám a nebudu to zbytečně řešit :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se