Waya03 Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 A původní záměr byl jaký? Už jsem taky nahlodany na otfPůvodní záměr byl UTX-85, ale Troodon mi líp sedel v ruce, byl tenčí a vůbec se mi naživo líbil mnohem víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 @wizard-ov. Ale pěkná kukačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 No, já to mám většinou v krabičkách a tahám je jen občas. Prostě typický magor. Takže klíč nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 (upraveno) wizarde, je Ti doufám jasné že jako správný chrono-čaroděj bys jich neměl mít 10, ale 12 - co třeba nová řada Dirac? PS: Jinak mi pánové v tomhle vlákně děláte radost - jeden má hned lepší pocit a inspiraci, když s Váma může "virtuálně vybírat" tyhle mechanické hračky (...koukám že cokoliv menšího než Combat Troodon by se mi doma pletlo s plivníčkama od Victorinoxu, takže si prozatím nechám zajít chuť), než kdyby musel koukat na pětisté třicáté čtvrté vitrínkové aranžmá přiohnutýho plechu z Idaha Upraveno 17. ledna 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Hrůza, tohle fórum.Už se v tom placam jako s hodinkama. Po tom co jsem si pořídil první EDC Zero Tolerance ZT0450, tak dnes Spyderco Slipit Bob Terzuola a kromě toho ještě dva levnější na chalupu a do lesa (Ontario Joe Pardue a Ruger RUG2001K)Teď ještě najít někoho, kdo mi to bude ostřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Hrůza, tohle fórum.Už se v tom placam jako s hodinkama.Po tom co jsem si pořídil první EDC Zero Tolerance ZT0450, tak dnes Spyderco Slipit Bob Terzuola a kromě toho ještě dva levnější na chalupu a do lesa (Ontario Joe Pardue a Ruger RUG2001K)Teď ještě najít někoho, kdo mi to bude ostřit Tak to budeš muset koupit Tormeka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Jak ostřit? Pokud se včas nepřesunete do řádově vyšších cenových hladin (jako u hodinek), budete mít za chvíli těch hraček po šuplíkách tolik že je nestačíte ani ohmatat, natož ztupit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 No řádově vyšší asi zatím nehrozí. Dodací lhůty Chris Reeve Sebenza 31 jsou 9-12 měsíců, pokud objednávám přímo od výrobce (což udělám) takže mám celkem čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Ne Provokace?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Páni, len tak mimochodom jeden MT ultratech je na bazoši za búra(ja ho nepredávam, takže neviem posúdiť originalitu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Myslím, že je to klon. Dle šroubů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 (upraveno) Podla mna to je origo, je to verzia z 2009, v tedy pouzivali tieto trojdierove.Naepsi sposob ako overit pravost je zavesit fotky do microtech skupiny na FB(Osobne by som volil novy,preve kvoly obave s praskutej/slabej priziny) Upraveno 17. ledna 2020 uživatelem ZLOjasna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 LIGHTNING,mám ho rok a tri mesiace ,skoro každý deň ho použivam ,funguje bez závad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Byl sem si MT vošahat v Moskitu na Harfě. A vůbec to nepomohlo. Chci ho pořád. Šajze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Fakt s tím jde cvakat denně a nesere se to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Fakt s tím jde cvakat denně a nesere se to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Objednano Napi...není to ono. Vráceno a objednáno toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 B535GRY-1.jpg Napi...není to ono. Vráceno a objednáno toto: B535GRY-1.jpgBug je určite lepšia voľba.. Ten Viper má dosť hrubú čepeľ a tým pádom dosť sekeroidný výbrus.. Oproti nemu je Bug fileťáčik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Jj, bude to tak lepsi. EDC filetacik a v baglu do divociny pevny sekeroid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Fakt s tím jde cvakat denně a nesere se to?Lightning ma rovnaký mechanizmus ako Microtech, ten má ale kvalitnejšie materialy a vyhotovenie, pozri na youtube ,su tam destručne videa, vydrží veľa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se