Tomas_2002 Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Kamarád mi přinesl nůž na opravu Normálně jsem se bál zeptat, co s tím ta jeho hvězda dělala Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 před 2 hodinami, krtenek napsal: Neni. Taky se mi nezdá .Spíš vypustili poslední operaci a výstupní kontrola byla v karanténě . Celkově mám dojem , že ten nožík má nějaké vlásečnice a já jsem další kafka.... Ale pokud by se případný majitel mohl mrknout jak je na tom jeho kousek , byl bych vděčen . Nejspíše půjde zpět v rámci 14denní lhůty . Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 V 1. 7. 2020 v 12:13, dawe009 napsal: Často si ho beru.. Teď koukám, že jsem chtěl reagovat nad ten post nad Tebou a Tvýho příspěvku si nějak nevšiml. Nicméně jsem rád, že slouží, já ho tahám taky často, vlastně ho teď střídám akorát s tím blackwash Karshaw a celkem mi to vyhovuje. Jenom na zahradu a do lesa beru spíš RATku nebo nejvíc KaBara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 před 2 minutami, krtenek napsal: Já mam oba kolíky stejný (jeden je teda od výroby trochu jinak modrej). Díky za ochotu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 před 3 hodinami, Tomas_2002 napsal: Kamarád mi přinesl nůž na opravu Normálně jsem se bál zeptat, co s tím ta jeho hvězda dělala Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Jak se tohle opravuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Že by ojetím na pásovce? Pilníkem asi ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Pokud si dobře pamatuju Tome, nemáš náhodou Tormeka ? ( Bruska pro neznalé). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Měl jsem na mysli, jestli ten materiál jde nějak dovařit, bez zásadní změny struktury a jestli se to vůbec dělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Vždy se navařením změní struktura,taková oprava je na pytel. jedině odbrousit,jak to udělal Tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 před 9 hodinami, bohus76 napsal: Pokud si dobře pamatuju Tome, nemáš náhodou Tormeka ? ( Bruska pro neznalé). Jojo, na Tormeku, nejdřív hrubost 220 a potom finiš hrubost 1000 a pak kůže + pasta. Hotový do 10 minut, vzhledem k ceně nože 600,- Kč ta oprava ještě dávala trochu smysl. Papír to řeže, tak to snad bude zas chvilku sloužit. 20200626_193455_1.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Řezat papír je fajn,ale i ten papír ztupí ten nůž.Ale když vidím,tyto zuby tak je to fuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 před 15 hodinami, Tomas_2002 napsal: Kamarád mi přinesl nůž na opravu Normálně jsem se bál zeptat, co s tím ta jeho hvězda dělala To vím přesně, mám doma jeden skoro stejnej případ a taky na velký Tescomě. To tak občas ženská chce ukázat, jak je samostatná, že jako rozdělá oheň v grilu. No a vezme si polínko se schovaným hřebíkem. Ve chvíli,kdy se dotkne čepel hřebíku vezme druhý polínko a mlátí shora do nože, že to přece musí jít! Nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 před 6 minutami, Americkej napsal: To vím přesně, mám doma jeden skoro stejnej případ a taky na velký Tescomě. To tak občas ženská chce ukázat, jak je samostatná, že jako rozdělá oheň v grilu. No a vezme si polínko se schovaným hřebíkem. Ve chvíli,kdy se dotkne čepel hřebíku vezme druhý polínko a mlátí shora do nože, že to přece musí jít! Nejde. Tvl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 https://www.czdefence.cz/clanek/chrudimsti-vysadkari-prevzali-noze-charon?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_req_id=lfV0gSjpgQX-202007030838&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Kdo ten nůž vyrábí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 před 5 minutami, WATCHES napsal: Kdo ten nůž vyrábí? Myslím, že jeden příslušník (nevím jestli aktuální nebo bývalý) 43.VPr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 před 43 minutami, WATCHES napsal: Kdo ten nůž vyrábí? dělá je pan Maďarič https://www.knives.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Vsak je to v clanku napsany ne? Původní typ nože Cháron vyrobil nožíř Lubomír Maďarič z Brna, ovšem nůž, který se stal předmětem slavnostního předání 29. června, je dílem vojáků samotných, konkrétně kaplana praporu, nadporučíka Milana Novotného a několika dalších vojáků, které si Novotný zaškolil ve výrobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Včera jsem byl s klukama https://www.instagram.com/pokornyknives/ No, řekl bych, že to jsou mistři ve svém oboru a dělají to fakt výborně. Dá se říct i na světový úrovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Victorinox Recruit, obyčejný malý nožík... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se