Effe Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 před 3 hodinami, Xenomorfus napsal: . Je to z 440-ky, takže sem jej nabrousil jen tak nějak co to šlo, ale než sem byl hotov, měl sem ruce skoro bez chlupů ;-). Ale na mojí hubu to nebude. Celé to vzniklo víceméně vzhledem k mému vandrování a častým pobytům v přírodě. Ještě mám na celnici klobouk z Austrálie - Akubra The legendary croc ;-). Takže to mám jako pracovní nůž, sbalím jen celtu, spacák, vodu a klobouk a vyrazím na víkend někam. Použiju ho na štípání dřeva, jakož i otevření konzervy ;-). Bude mít i zuby , zahnutý nahóru ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 před 3 hodinami, eskimak napsal: Ten klobuk sa da ako kupit do EU? Myslim, je tam koza z krokodila, k tomu treba nejake certifikaty, posielaju to s tym? Očekávám dotaz z celnice a je to samozřejmě napodobenina. A víc tady samozřejmě nebudeme probírat ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 před 3 hodinami, Wanderer napsal: Vítej do klubu. Je parádní, co? Mě baví velice. Dovybavil jsem pochvu, aby se to dalo nosit na zádech a fakt je to nositelné a použitelné. Je kulervoucí. Trochu sem měl strach, že to bude na fotkách lepší, než ve skutečnosti, ale naštěstí tomu tak není. Nošení na zádech zatím neplánuju, ale jsem rád, že se mám případně kam obrátit ;-). před 3 hodinami, Effe napsal: Bude mít i zuby , zahnutý nahóru ? Bude ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 před 30 minutami, Xenomorfus napsal: Očekávám dotaz z celnice a je to samozřejmě napodobenina. A víc tady samozřejmě nebudeme probírat ;-). Daj vediet ako to dopadlo. Klobuk je paradny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 V 15. 9. 2020 v 19:57, Wanderer napsal: Traveler mi poslal obratem střenky, tak už to mám v hromadě. Fakt paráda, mám ho čtvrtstoletí. Čusík, taky jsem před asi 27 roky dostal ten samý, ale černý plast. Stál tehdy docela dost. Ale přišel jsem o něj, tak jsem si udělal radost a koupil jsem kopii na netua moc se mi líbí a vynikající funknost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 Hlásím se do klubu. I když je mi teda jasný, že až ty moje survivaly uvidí Krokodýl Xeno, tak se bude smát, až se bude za fousy popadat .... Ale co, žijem jenom jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 před 36 minutami, morbo napsal: Hlásím se do klubu. I když je mi teda jasný, že až ty moje survivaly uvidí Krokodýl Xeno, tak se bude smát, až se bude za fousy popadat .... Ale co, žijem jenom jednou. Proč by se ti smál? Já mám melouny taky rád Každý nůž je krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 "prizaku", to my se s "morbem" jen tak kočkujeme ;-). "morbo", ať už fotky Tvých Amfibek nebo nožů, vždycky je rád vidím. Je z nich cítit ta radost, se kterou to děláš a to je to hlavní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 V 20. 9. 2020 v 20:33, Xenomorfus napsal: "prizaku", to my se s "morbem" jen tak kočkujeme ;-). "morbo", ať už fotky Tvých Amfibek nebo nožů, vždycky je rád vidím. Je z nich cítit ta radost, se kterou to děláš a to je to hlavní... Já to Xenomorfusi taky tak beru, jen vážně vypadám, bo jsem blbě oholen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Dosiel elementum. Krasny nozik, padol mi do oka uz z roznych fotiek a videi. V ruke tiez pekny. Ale kvalita spracovania ma teda velmi nemilo prekvapila... ved posudte sami...Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Nj, dřevo není G10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 (upraveno) přátelé (a ostatní :), prosím o názor, vyvrácení, názory...komentáře (na EDC) úplně iracionálně se mi líbí (zaujal mě) kizer mini sheepdog - někdo něco proti/pro ? (ať zase nevyhazuju za blbosti :)) díky všem Upraveno 22. září 2020 uživatelem nekdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Bod za Linerlock namísto Framelocku - a kdyby neměl ten nesmyslný "flipper", mohl by to být prima kapesní sekáček (nic co by za minutku nedokázala napravit bruska - u Kizeru běžná věc). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 V čísle 10 časopisu Zbraně & náboje je testovaný skvělý nůž, kterým ten borec bez problémů naporcoval meloun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Vyloženě zabijácká a všehoschopná kudla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Hanibal hadra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Co je to za značka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Prosím, já bych měl takovej dotaz. Je mi ten nůž k něčemu, když nejím melouny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 @warann neber to, nevyužil bys zdaleka jeho kvalitu, výdrž, odolnost, prostě potenciál. Když nejíš melouny, tak to je jako bys měl třeba Rambo nůž na májku s rohlikem. Ten test musel bejt tak hustej, že se divim, že ta rukavice neni aspoň drátěná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 cold steel AD-10, jinak skvělý nůž ... když ho zrovna nepoužívá melounový fantom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se