Z. Paul Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 To nemyslíš vážně ze ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Takový originální design ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Originál Byrd stojí $28.70 vs Ganzo $22.05 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 2 hodinami, Z. Paul napsal: To nemyslíš vážně ze ne? Hodí se to ke steinhartům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Kluci, kde sehnat nahradni klip na spyderco perrin ppt? Diky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 11 hodinami, ThomasB napsal: No me spis nez zaviral laka nejaky pevny nuz...nejaky “bushcraftovy” univerzal...do lesa, na ryby, atd...kouká jsem na nejake kudly od Cerva...na neco od Petra Kalouse...ale furt se nemuzu nejak rozhodnout...nebo jestli se drzet nejake seriovky...libi se drevena rukojet...briza nebo nejake svetlejsi drevo...scandi vybrus.. Mám Horoně od Červa a velká spokojenost. Fotky už jsem sem dával, ale je to dávno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 před 7 hodinami, prischera napsal: Mám Horoně od Červa a velká spokojenost. Fotky už jsem sem dával, ale je to dávno. Vypadá fajn Kubo, jaké dřevo máš na ručce?Sedí k tomu.Ja mám svoje červáky na " oblečení" ,jako udělání pouzder,tak jen jedna mobilofka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 před 19 hodinami, warann napsal: Tvl tak nějak nevím co by. Už jsem myslel, že pořídím nějaký to ZT, ale nějak se k tomu nemůžu rozhoupat, tak koukám, co je kde jinde. Pravda je, že jeden pěknej malej Sinkevich CF je na knife, ale najednou si nějak nejsem jistej, jestli je to to, co chci. Možná to bude určitým rozčarovaáním jakz Unčovskýho tak ze Sebky, takže bych rád našel něco, co mi fakt sedne. Takže k věci, trochu jsem se zakoukal do Emersonů, který u nás (aspoň dle mýho) nejsou nějak moc rozšířený. Máte někdo (nůž či zkušenost z minula)? Konkrétně koukám třeba na tenhle: https://emersonknives.com/shop/knives/mini-models/horseman-sfs/ ne černej, spíš stone wash). Není moc velkej, ale žádnej chcípák, dostatečně robustní a taky poměrně svůj (rozumej netuctovej). Od enersona som mal mini comandera, cqc7 a karambit. Emersony maju svoje caro a super ergonomiu, no spracovanie je rustikalnejsie, hlavne za tie peniaze. Chod nema extra poladeny, lockstick je tiez celkom bezny k tomu super drsna g10. Mal som v rukach aj uncovskeho aj sebenzu, ale z oboch by som bol tiez sklamany a sam mam ako taku "alternativu" k sebenze noz Liong Mah Warrior 2v2 ktory stoji cca rovnako ale je spracovanim, chodom, materialmi a neviem cim vsetkym uplne niekde inde. Cize ak hladas nieco kvalitne a jedinecne tak odporucam luxusnu cinu -napr we knife alebo reate (reate vyraba noze aj pre ine znacky ako spominany liong mah, pena knives, chavez atd...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Když české zavírák,tak Mikov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 před 5 hodinami, bohus76 napsal: Vypadá fajn Kubo, jaké dřevo máš na ručce?Sedí k tomu.Ja mám svoje červáky na " oblečení" ,jako udělání pouzder,tak jen jedna mobilofka. Střenky jsou z valašského ořechu. Ty to máš teda taky krásný. Mě teď láká něco od Dohnalů. Ale nějak si to nedokážu ospravedlnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 před 5 hodinami, bohus76 napsal: Vypadá fajn Kubo, jaké dřevo máš na ručce?Sedí k tomu.Ja mám svoje červáky na " oblečení" ,jako udělání pouzder,tak jen jedna mobilofka. Ty dva uprostřed se jmenují jak, prosím? Mají hezký tvar. Červův Vúdlor má užší čepel, Haroni ji má také krapet jinou... Nebo jde o variantu jeho jiných známých kousků? Mimo jiné, jde o výbrusy s fazetkou, nebo o čistý scandi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Ty dva se nejmenují Je to Milanova volná tvorba inspirovaná jiným nožem a samozřejmě mají fazetku,zdá se mi to praktičtější na broušení .Řeknu jen tolik,že čepel je bytelnější , není tolik vybroušená jako u Vúdloru, materiál Elmax . Spíš si říkám něco podobného jako Kuba,zda by se mi nelíbil nějaký bushcraftový nůž,ala Dohnal !? Jinak trpím,páč všechny nože jsou u kamaráda,co mi šije pouzdra,haúú..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Díky za info. Říkal jsem si: "Teda, ten vypadá hodně dobře, že by měl i pravý scandi, navíc hezky vysoký?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Ano,Milanovy nože mají ty ručky více do kulata,já jsem "odkojen" starými řeznickými noži,které měly hezky "placatou" rukojeť,zkrátka se s tím nikdo tolik nehrál. To walter Vůbec nevím,zda Milan dělá scandi výbrusy !? Ta fazetka se dá "skoro pokaždé" opravit,ale když někdo dodrbe scandi výbrus,tak je to pakárna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 před 7 hodinami, prischera napsal: Mě teď láká něco od Dohnalů. Ale nějak si to nedokážu ospravedlnit. Mám stejný problém, každý týden jsem u nich na stránkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 (upraveno) Blíží se Vánoce, tak pár praktických drobností pro blízké. Ještě na čepel každému vylaseruji jméno, zabalím a Ježíšek může nadělovat Upraveno 22. listopadu 2020 uživatelem juk Foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Techto victorinoxu mam taky doma nekolik. Na zeleninu, specialne rajcata, jsem nic lepsiho zatim neobjevil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 To musim potvrdit. Jak tady nedavno frcel odkaz na vyprodej od Zwillingu, tak jsem koupil dost podobny noziky od nich a jsou teda prekvapive horsi. Pusobi dost forove, zejm. cepele jsou az nesmyslne uzky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Nezkousnul bych ty pouťové rukojeti, takže jde to mimo mě,ale ten spodní se mi líbí tvarem a velikostí čepele.Má nějaké označení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 před 5 minutami, bohus76 napsal: Nezkousnul bych ty pouťové rukojeti, takže jde to mimo mě,ale ten spodní se mi líbí tvarem a velikostí čepele.Má nějaké označení? V rychlosti z mobilu, doufam, ze jsem trefil ty spravny a vybral dokonce ruzovej. Ale barvy jsou ruzny, snad jsou (bejvaly) i cerny. Ale kazodopadne v pomeru cena/vykon jsou skvely. https://www.odkulinare.cz/kuchynsky-nuz-victorinox-vlnity-ruzovy?gclid=EAIaIQobChMI9seoieuV7QIVis53Ch1b4Q4rEAQYBiABEgK7u_D_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se