Strocek Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 2 hodinami, cecil napsal: nutně potřebuji broken skull a zajímá mně ještě SR1 tanto ale ten Broken skull je super!!! Ten tanto neni špatnej, ale spíš bych šel do Finn Wolfa, ten výbrus finskýho nože je pecka a jeden je zrovna v inzerci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 jj vím o něm,je super ale chci něco ultratenkého a S30vn no..ten Broken skull je podobně jako 4071 Ka-bar,velmi plochý a skladný do kapsy.Přitom velice robustní a pevý nůž.Broken skull je dost zajímavej a trochu přehlíženej nůž od CS.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Tak nekdy je kudla malo, tak je treba mit k dispozici prirucni bombu, samozrejme od Vojty. A k tomu jeste nova hracka od Fenixu. Sviti teda paradne. Takze doufam, ze vsichni uz mate ty termosky nebo co se to naposled resilo a muzeme zas chvili blbnout s baterkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 @warann tak Ti dík, už v tom ležím a zjišťuji ze to taky nutne potrebuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Už jsem to koupil tady je to fakt nebezpečný. Jdu radši spát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Takže tady prostě nemůže bejt klid?! Dobrá, baterku jsem objednal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Jezis, tady snad nema nikdo silnou vuli.Btw objednali jste jen jednu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 (upraveno) Odkud to berete ? edit : alzu prosím ne. Upraveno 15. prosince 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Doporučil by mi někdo zdejší šikovného brusiče v Praze. Nebo jestli brousí někdo z vás.? Potřeboval bych brousnou Ontario se zalomenou špičkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 7 minutami, mAra_ napsal: Odkud to berete ? edit : alzu prosím ne. Alza v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 23 minutami, mAra_ napsal: Odkud to berete ? edit : alzu prosím ne. Máro, bohužel jo, mají jí prostě nejlevněji, takže jsem se překonal a bral ji tam. Jinak mě těší, že nás všechny spojuje velmi silná vůle a odolnost vůči kdejaký blbosti, co se kde objeví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 (upraveno) Moje vůle je slabá. Ale v Alze ne. Tohle bych si neodpustil Edit: našel jsem nějaký e-shop, kde ji maj o stopade dražší... Tak jsem ji vzal Pche a pak prej slabá vůle... S hajzlama kšefty nedělám.. Edit2: už si tady toho všiml @dawe009 ? Upraveno 15. prosince 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Po té cos ho citoval, tak jistě neododlá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 11 minutami, mAra_ napsal: Moje vůle je slabá. Ale v Alze ne. Tohle bych si neodpustil Edit: našel jsem nějaký e-shop, kde ji maj o stopade dražší... Tak jsem ji vzal Pche a pak prej slabá vůle... S hajzlama kšefty nedělám.. Edit2: už si tady toho všiml @dawe009 ? Tak za co dneska utrácíme chlapci? Su klidný, tři baterky jsem kupoval už vloni při minulé svítilnové vlně, do toho už znova nejdu Jenom si to jako v klidu prohlídnu jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 tvl to je v hajzlu, já už mám na klíčích tohle a víc by se mi tam nevešlo... jinak bych bral tu baterku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 41 minutami, dawe009 napsal: Tak za co dneska utrácíme chlapci? Su klidný, tři baterky jsem kupoval už vloni při minulé svítilnové vlně, do toho už znova nejdu Jenom si to jako v klidu prohlídnu jo.. Safra jsme až druhá vlna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 2 hodinami, mAra_ napsal: Odkud to berete ? edit : alzu prosím ne. Kronium a dva kusy, bo dvě káry. E03R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 2 hodinami, AndyAaron napsal: Jezis, tady snad nema nikdo silnou vuli. Navopak, já když vidím pí.ovinu, tak se nedám zviklat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Objednal jsem Manker T 02 a T 11, kvalita celkově lepší než u Fenixu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 To už je moc velký, abych to chtěl mít na klíči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se