Arkham Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 T 02 je prcek, navic s magnetem a klipsem. Na klíče by se to dalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 (upraveno) T 02 je prcek, navic s magnetem a klipsem. Na klíče by se to dalo. Upraveno 16. prosince 2020 uživatelem Arkham sorry double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 (upraveno) Já si teď objednal do auta teleskopický obušek, vždycky jsem chtěl baseballovou pálku do kufru, ale efektivnější je ten teleskop hned po ruce ve dveřích PS: a je to česká firma a "obuch" je kalený a na koncovku se dá našroubovat jejich nerozbitná svítilna. Upraveno 16. prosince 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 (upraveno) Tak to máme rozdílnou představu o praktičnosti. Délka 5 vs 10 cm tedy dvojnásobná, celkový objem výrazně větší. Upraveno 16. prosince 2020 uživatelem Americkej ob jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Na délku má něco přes 7, Fenix je menší ale tohle mi přišlo takové univerzální a v kapse o tom nebudu vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Takze na kluce ktore svetlo? Aby bolo co najmensie, uz teraz zvazok vazi cez stvrt kila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Tvl, ta menší je E02 jsem se blbec přehlídnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Ten Manker vypadá dobře, ale je taky 2x dražší a má takový prvoplánový tvar =D. Pro mě je velké plus u Fenixu nabíjecí akumulátor, protože nabíječky mám všude, ale tužkové baterie s sebou nenosím. A jelikož jezdím ve staré skořepině, tak svítit potřebuju dost často a doteď jsem to dělal mobilem. Tohle bude praktiktičtější a moc místa navíc nezabere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Já mám zase radši tužky, lithiovky vydrží i přes zimu třeba v autě. Fenix jsem měl dvakrát a pokaždé odešla elektronika už mu nevěřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Já mám na klíčích už dva roky UC02 a spokojenost Ta E03R je taky moc pěkná Jinak mám od fenixe i čelovku na běhání a taky super.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Jeste uvidim jak se osvedci v praxi, zejm.realnou vydrzi, ale sviti fakt paradne a cervena blikacka taky potesi. Jeste jsem k ni pridelal malou karabinu, abych ji mohl rychle precvaknout dle potreby a taky kvuli nabijeni (abych ji nemusel mit u nabijecky i s klicema). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 1 hodinou, moco napsal: Já si teď objednal do auta teleskopický obušek, vždycky jsem chtěl baseballovou pálku do kufru, ale efektivnější je ten teleskop hned po ruce ve dveřích PS: a je to česká firma a "obuch" je kalený a na koncovku se dá našroubovat jejich nerozbitná svítilna. teleskop je naprd mám ho taky, přímo od tý firmy, v kaslíku někde hozenej, než bych ho našel.... lepší je kasr, ten je skladnější, mám ho v boční kapse a nenadělá takovou paseku, jako když ho přetáhneš tim teleskopem kamkoliv. Kdyby si mu mrdnul teleskopem do zrcátka, tak to je za víc jak bůra (u strajech mrdek ne no, ale počítej to v amoku) tak je to trestňák a zbytečný starosti. Kasr lepší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 25 minutami, warann napsal: Jeste uvidim jak se osvedci v praxi, zejm.realnou vydrzi, ale sviti fakt paradne a cervena blikacka taky potesi. Jeste jsem k ni pridelal malou karabinu, abych ji mohl rychle precvaknout dle potreby a taky kvuli nabijeni (abych ji nemusel mit u nabijecky i s klicema). Tyhle malý karabinky já žeru. Jenom bych nevěřil, kolik času a různejch pokusů mi zabralo, než jsem sehnal něco trochu slušnýho: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Ty se mi líbí, co je to, prosím, zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 4 minutami, Americkej napsal: Tyhle malý karabinky já žeru. Jenom bych nevěřil, kolik času a různejch pokusů mi zabralo, než jsem sehnal něco trochu slušnýho: Pravdu mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Tvl baterku na klíčích ještě nemam. A jak jsem lez do cisteren ve skalním skladu PHM v Janské, tak jsem zjistil, že ani ten můj Fénix s Cree neumí co ty dnešní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Titanový, pár let zpátky z Ebaye, vcelku laciný. Ta nerezová na krk (tam dávám klíč od mašiny při motorkaření) je z nějakýho klenotnictví, byla to součást Swarovskiho přívěsku. Tenkrát asi trojka, málem to se mnou seklo, hrozně se ve mně prala lakota... Zbytek šperku jsem vyhodil, fakt jsem chtěl pouze tu karabinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 2 hodinami, moco napsal: Já si teď objednal do auta teleskopický obušek, vždycky jsem chtěl baseballovou pálku do kufru, ale efektivnější je ten teleskop hned po ruce ve dveřích PS: a je to česká firma a "obuch" je kalený a na koncovku se dá našroubovat jejich nerozbitná svítilna. Jakou velikost jsi objednal? hledám ideální velikost pro skryté nošení v kapse, zase ale aby mi jí to neurvalo a aby to mělo praktický dosah na zvíře a agresora. Tak asi 18" bude OK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 17 hodinami, warann napsal: A k tomu jeste nova hracka od Fenixu. @warann Díky no, vzal sem 3:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 ...já koupil nůž české sympatické značky a jsem na něj zvědavý, až dorazí. https://www.anvknives.com/zaviraci-noze/z300-2/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se