kupko Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Jo, dělá vedoucího cyklo oddělení v Decathlonu Velké :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Paw Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Jebiga: turistický navigace od Garminu - řada Etrex by mohla vyhovovat (některý modely uměj i připojit senzory), jinak je to pak o ceně. Případně Edge, ale ty jsou primárně jen na kolo.
Návštěvník Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 (upraveno) Jasně Romane, jseš king, všechno zvládneš, pohoda. Chci jet dneska domů do Pardubek z Orlických a beru s sebou kolo. Ve vlaku výluka, komplikace skrz autobus, řikám seru na to, jezdím takhle co chvíli. Jenže ne s 40l narvaným batohem. Vyjel jsem, začalo chcát, první hodpodu jsem vynechal, v kapse jen frajersky jeden gel, takže po dvou hodinách hlaďák, sežral jsem u stánku v Kostelci klobásu, málem se poblil. Ten batoh mě přibíjí k rámu, šílený. Teď jsem si sedl na pívo, napil se a únavou na chviličku usnul. Já jsem takovej debil. Edit: ještě že v Ředicích z nějakýho baráku u hospody na zahradě někdo hezky hraje na harmoniku. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 7. července 2019 uživatelem Roman I.
roura74 Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 mám dotaz používáte nějakou navigací při toulkach přírodou ? a jakou popřípadě zda nějaká je a jde použit i při pěší turistice ? Chci to jako dárek protože kde jinde se zeptat když ne tu :-)DěkujiKombinace cyklo a turistika je nic moc. Bud je to na kolo moc velky, nebo na turistiku moc maly. Lepsi mit dva pristroje.
Mira188 Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 No a já jsem aspoň na tejden než to splaskne dojezdil... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
Duke650 Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 No a já jsem aspoň na tejden než to splaskne dojezdil... Auvajs ...
Mira188 Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 No jo... Povolím spd at mi jde noha líp ven, šlapání je dobrá rehabka na výron. Škoda že to dnes Cimbál neudejchal a na TDF Jumbo Visma super ( Bianchi valí) Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
Anela Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 já jezdím i běhám s mapy.cz v mobilu. trasu namaluju na počítači a uložím do batůžku a pak čas od času vytáhnu mobil a zkontroluju kde cca jsem případně jak moc se mám vracet (jsem expert přes bloudění s i bez navigace). 2x jsem ale zkusil cyklotrasu naplánovat na hodinkách garmin fenix3 přes jejich webový plánovač a nechat se navigovat hodinkama (na kole na řidítkach) a bylo to mnohem lepší než co chvíli zastavovat a čučet jestli jedu správně. hodinky pípnuly před křižovatkou a šipkou naznačily kam dál.
odjinud Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Za sebe taky Mapy.cz v mobilu. Mobil mas furt u sebe, Mapy.cz jsou zdarma, aktualizovane, offline a perfektni. A muzes od nich stahnout volne slusny mapy na snad cely svet. Vozil jsem driv garminy a ty jejich tehdejsi mapy byly zoufale. Dnes to bude lepsi, ale za mapy platis nebo shanis ruzne po vsech certech... vyhoda je, ze garmin vic vydrzi nez mobil, na nejaky narocnejsi akce (expedice) to asi ma jeste smysl, ale jinak je to podle me uz slepa ulicka vyvoje. Takze co koupit jsem ti asi moc neporadil....:-) mám dotaz používáte nějakou navigací při toulkach přírodou ? a jakou popřípadě zda nějaká je a jde použit i při pěší turistice ? Chci to jako dárek protože kde jinde se zeptat když ne tu :-)Děkuji
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 (upraveno) Jasně Romane, jseš king, všechno zvládneš, pohoda. Chci jet dneska domů do Pardubek z Orlických a beru s sebou kolo. Ve vlaku výluka, komplikace skrz autobus, řikám seru na to, jezdím takhle co chvíli. Jenže ne s 40l narvaným batohem. Vyjel jsem, začalo chcát, první hodpodu jsem vynechal, v kapse jen frajersky jeden gel, takže po dvou hodinách hlaďák, sežral jsem u stánku v Kostelci klobásu, málem se poblil. Ten batoh mě přibíjí k rámu, šílený. Teď jsem si sedl na pívo, napil se a únavou na chviličku usnul. Já jsem takovej debil. Edit: ještě že v Ředicích z nějakýho baráku u hospody na zahradě někdo hezky hraje na harmoniku. Sent from my iPhone using TapatalkHaló, Slunečníku, eště chrápeš v Ředicích nebos už dojel? Upraveno 8. července 2019 uživatelem Zmizík
Godin Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Za sebe taky Mapy.cz v mobilu. Mobil mas furt u sebe, Mapy.cz jsou zdarma, aktualizovane, offline a perfektni. A muzes od nich stahnout volne slusny mapy na snad cely svet. Vozil jsem driv garminy a ty jejich tehdejsi mapy byly zoufale. Dnes to bude lepsi, ale za mapy platis nebo shanis ruzne po vsech certech... vyhoda je, ze garmin vic vydrzi nez mobil, na nejaky narocnejsi akce (expedice) to asi ma jeste smysl, ale jinak je to podle me uz slepa ulicka vyvoje. Takze co koupit jsem ti asi moc neporadil....:-) Já to řeším tak, že používám mapy.cz, a když naplánuju trasu, kde možnost pádu je realitou, tak si trasu naimportuji v gpx do Garminu, abych nerozsekal telefon.
Godin Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Haló, Slunečníku, eště chrápeš v Ředicích nebos už dojel?Ještě tam sedí.
jebiga Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 tak děkuji všem za názor trochu jsem si to myslel koupím odolný obal a power banku :-) myslím ze toto to vyřeší :-))
jebiga Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 tak děkuji všem za názor trochu jsem si to myslel koupím odolný obal a power banku :-) myslím ze toto to vyřeší :-))
Robertilos Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Taky používám mapy.cz v telefonu. Power banku velkosti telefonu, obojí v pouzdře na představci.
bandicoot Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Kluci, dá se na tomhle trochu jezdit (max pár set km do roka) nebo je to shit? https://www.decathlon.cz/skladaci-kolo-tilt-500-bile-id_8500546.html
moco Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Kluci, dá se na tomhle trochu jezdit (max pár set km do roka) nebo je to shit?https://www.decathlon.cz/skladaci-kolo-tilt-500-bile-id_8500546.htmlTo je otázka spíše pro Afričana, ale já bych na tom těch pár set km jezdit teda nechtěl.
Anela Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 manzelka ma tuhle skladacku ale bez prehazovacky (jeden soused u nas na vsi se toho kola zbavoval). na popojizdeni po vsi to manzelce uplne staci a je nadsena, ze nemusi tahat horske kolo. navic na nej namontovala kosik na riditka.slozene v kufru se da snadno dovezt do mesta, kde to ja s oblibou pouzivam na kratke dojizdeni a je to svym zpusobem zabava. za dva mesice bude mit najeto urcite pres 50 km. ale je to jen skladacka, jet na ni na vylet bych nechtel.
Doporučené příspěvky