Paw Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 A vozíš s sebou lepení, náhradní duši a pumpičku? Jestli ne, tak začni a bude dobrý . Mám to na kole furt a bojím se, že kdybych jednou vyjel bez toho, tak píchnu v tom nejhorším možným bodu trasy - i kdybych tamtudy jel poněkolikátý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Jakoze to odpuzuje defekty, jo? :-) Tak to u me moc nefunguje, vozim oboji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Dobre skvosty sem davate. A Morati je pecka porad. Kdysi jsem na tom jel a strasne se to kroutilo. A co rikate na Frantu? Pamatujete ? Prej jeste kola dela... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 (upraveno) Ja slysel od kluku ze Sporky, co ty Morati kdysi fasovali, dost hrozny story o praskani (nejen) riditek a predstavcu, strasne se mi Moratky libej, ale spolehnout se na to prej nedalo. Upraveno 27. června 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 A vidle taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funík Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Dalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Tak teda dalo se na to spolehnout, akorát to holt občas prasklo. Pohoda:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funík Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Jako všechno. Mě praskly dva Kleiny a stejně to byly nej kola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 (upraveno) Jako všechno. Mě praskly dva Kleiny a stejně to byly nej kola.ty se na ty dovoleny nudis!! nasad suby a padej k vode :-) a samozrejme, ze dalo Upraveno 27. června 2019 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funík Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Čus jak sviňa, už toho moře mám plný zuby a tak se těším domů na švih zlámat něco co fasovala spořka! Co klička? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 no ta je zlomena podruhy, asi je od Morati :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funík Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Tak to je voser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Včera jsem dokončil svůj domácí mini projekt. Postavil jsem si svoje první kolo Na new old stock ocelovém Fort rámu, využil jsem starší nevyužité komponenty, které jsem měl doma, zbytek dokoupil a tohle vzniklo. Low cost ocelovej žluťák na městský popojíždění... Převody 1x10 (36 vepředu, 12-30 vzadu). Vypadá, že to jezdí, brzdí a řadí... A taky zvoní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Vyjel jsem ve vedru, vrátil se v příjemném chládku. 34° vs 20°. Slušně to během odpoledne spadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Asi jo, dneska jsem na ceste do prace pichl a tlacil tu meridu.... uz me to fakt neba, od jara 6 defektu na cca 1000km.Ty jsi takový Rosenberg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Dneska bylo luxusní počasí na kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Jo. Dalo se Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Joo je to tak, mimo ty zacpany silnice bylo skvele;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Joo je to tak, mimo ty zacpany silnice bylo skvele;-)Most na Žapachu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Úkol zněl jasně projet pár vrcholů Beskyd. Lysá hora - Byli kříž - Martiňák - Pustevny - Ondřejník/Skalka. podařilo se 240km :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky